Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Dobrí den, dnes mně doma čekal masyvní šok. Zjistila sem totži, že moje 16letá cera použila makup!!! (konkretně zděnku a řasenku)!!! Dala jsem ji tisíc facek a poslala do pkoje, zabavyla mobyl a hodila jí její mylovanou čivavu do pelnice. Cera teď f pokoji brečí, ale múže sy za to sama, ydotka jedna. Máte Nějakí nápadi na další trest, abi se co nejvýc trápila? Děkujy za vaše radi
Hele zas a znova, kdyz chceš trollit, musíš to umět. Tohle je trapné a ubohé. @admin prosím o odtajneni a blok
Fakt vás to baví?? ![]()
Ale věřím, že napsat v každém slově hrubku, muselo dát zabrat ![]()
Příspěvek upraven 15.07.21 v 10:49
@Anonymní píše:
Dobrí den, dnes mně doma čekal masyvní šok. Zjistila sem totži, že moje 16letá cera použila makup!!! (konkretně zděnku a řasenku)!!! Dala jsem ji tisíc facek a poslala do pkoje, zabavyla mobyl a hodila jí její mylovanou čivavu do pelnice. Cera teď f pokoji brečí, ale múže sy za to sama, ydotka jedna. Máte Nějakí nápadi na další trest, abi se co nejvýc trápila? Děkujy za vaše radi
Achjo, asponˇby to chtělo trošku fantazie, tohle je fakt trapný. Vůbec není poznat, že ty chyby tam jsou schválně
@admin prosím odtajnit, atˇvíme, kdo si to z nás dělá srandičky.
@arinecka píše:
Achjo, asponˇby to chtělo trošku fantazie, tohle je fakt trapný. Vůbec není poznat, že ty chyby tam jsou schválně@admin prosím odtajnit, atˇvíme, kdo si to z nás dělá srandičky.
Ano, odtajnit, ne zase jen smazat. Odtajnit a jen zavrit aspoň do zítřka, at se mužem podívat, kdo to je.
@Anonymní píše:
@kolibrik1 ti sy gnius to udělám
Ráda sem poradˇyla ![]()
Fakt ti tohle přináší radost?
Asi ti dalo dost práce sesmolit takovej blábol a beztak už ti na to nikdo nereaguje, ty čyvavo
@admin
@Anonymní píše:
To se moc nepovedlo
je to trapné ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat