Moje dítě tloustne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8996
24.2.19 17:23
@Anonymní píše:
Já se musím zakladatelky zastat. Všichni se s nechutí díváme na tlusté děti štíhlých matek a říkáme si,jak to mohly nechat dojít tak daleko.
Taky mám dceru, která ráda jí. Je jí sedm a je to její veliká láska. Navíc má po manželovi sklony k tloustnutí. Zatím tlustá není, ale proti dnešním hubeným holčičkám je jí kus. Sport jí nejde a nebaví. Přesto má dvakrát týdně sportovní kroužek, ale až bude starší nevím jak ji k tomu budeme nutit. On člověk nerad chodí někam, kde mu to nejde.
Samozřejmě se ze ní nestydím, ale mrzí mě to, protože u nás v rodině byla štíhlost nutnost. Ale je fakt,že mi můžeme sníst cokoliv.

Sportu je hodne a jiste najdete neco co ji bavit bude. Ja chodila na aerobik a na gymnastiku z donuceni. Kdyby me nasi dali na karate verim ze bych byla stastna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27673
24.2.19 17:25
@Anonymní píše:
@Pandulka My jime zdrave vsechno, jedine, co ji “normalni” je obed ve skolni jidelne. Hubena jsem odjakziva, sportovec taky. Manzel tedy pochazi z rodiny, ktera ma tendence k tloustnuti a hlavne jedi jidla, ktera ja bych do pusy nevzala. Ale to problem neni, stejne se s nimi vidame dvakrat rocne. Spis ty geny, typ postavy - tchyne je typicke jablko - spek na brise a hubene nohy. To stejne svagrova, jejiz syn je velmi obezni, no a nase dcera. Manzela to nejak preskocilo a mne to ani nenapadlo, ze i tohle se dedi :think: 8o
Mne staci k jidlu ovesna kase a ovoce, orechy, dcera jakozto gurman si zada obed o nekolika chodech. V tom ma tedy smulu, spatna matka :jazyk:
Tak bojujeme s tim, uvidime co dal. Trosku spoleham na pubertalni vysvih v rustu. Ale stve me to ne ze ne. Kdyz vidim, co vsechno sladke a nekvalitni jedi ostatni deti a jsou jak tycky. A to se taky venku zrovna nepredrou.

hele já mám jedno dítě silný a druhý hubený a obě jedí stejné věci, u manžela v rodině to tak je už několikátou generaci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
24.2.19 17:26
@Anonymní píše:
Ahoj, mám syna, kterému teď bude 14 let…doma jíme zdrave, ale občas koupím třeba nutellu pro děti(mám i dceru, ktere je 6) a on ji celou sní když nejsme doma… už jsem tedy přestala kupovat nezdrave veci, ale zjistila jsem, ze ji nezdravě vždy po škole…neřešila bych, kdyby to nějak nebylo vidět a netloustl by z toho, ale už mu pretejka bricho přes kalhoty a je to na něm hodně vidět…například má kalhoty 164,ale ty mu vydrzely par tydnu. Teď už nosí velikost pánské S…když mu říkám, ať začne něco dělat, tak se na mě vykašle…poradíte mi prosím?? Nechci chodit někam na koupaliště se synem, který má pandero.(měří 155cm a ma 54 kilo)

To snad nemyslis vazne , ty se za vlastni dite stydis , jen kvuli tomu jak vypada?! :roll:
A jses si jista , ze jeho vaha , je duskedken nezdraveho jidla a že nesportuje? Nektere deti ikdyz cvici atp, tak maji treba ,, nadvahu" , ale i deti kteri necvici tak važí ,, 25 kg i s posteli"..
Kazdy mame jiny metabolismus.. Nekomu to spaluje rychle a nekomu ne ..
A 54 kg neni nejaky extrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.2.19 17:27

@Lynette jo, jak u nás. Já jezdila od mala na koni, šťastná jak škeble, jenže protože jsem jezdila s dedou po loukách a lesích a nechtěla dělat drezuru, tak matka usoudila, ze vlčím a nechovam se jako holcicka a soupla mne na gymnastiku, kterou od te doby upřímně a hluboce nenávidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
24.2.19 17:37
@Tichošlápek píše:
U vás toho, kdo přibral vykopli z rodiny? Nebo proč byla stihlost nutnost?

Vykopávat z rodiny ho nemusí, ale dobře si pamatuju kdysi dávno z tanečních, jak nás taneční mistr naháněl pro tlustý holky, pro které nikdo nechtěl chodit a zůstávaly sedět a my kluci jsme za velkého smíchu zdrhali radši na záchod…z toho by ani na své dítě hrdá mamínka asi moc radosti neměla…

• Citovat
  • Upravit
21311
24.2.19 17:39

@ontar z toho ze vychovala trdla, kteří se neumí chovat ani v tanečních? No to mas pravdu, doufám, ze své kluky vychovám lepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.19 17:46

Tak myslím, že občas kritické oko matky neškodí, ale chce to sdělit dítěti s citem a nebo nesdělovat, ale jednat. My s bráchou tlustí byli, ale nikdo nám to neříkal. A to jsem ještě vyfasovala postavu typu jablko. :roll: Takže se budu dost snažit, aby moje děti nevypadaly jako já. U nás se nesportovalo, na nějaký sport jsem chodila sama a teď se kvůli práci snažím běhat (a všechny 3 děti mají nějaký sportovní kroužek, žel holka začíná vypadat jabkovitě jako já).

@Tichošlápek píše:
@ontar z toho ze vychovala trdla, kteří se neumí chovat ani v tanečních? No to mas pravdu, doufám, ze své kluky vychovám lepe

A myslíš, že to je výchovou? Pro mě taky nikdo nechodil, že jsem byla tlustá v tanečních. A pochybuju, že i když kluka vychováš, že tlustý nerovná se špatný, takže v 16 půjde dobrovolně pro tlustou holku tancovat.

• Citovat
  • Upravit
ontar
24.2.19 17:49
@Tichošlápek píše:
@ontar z toho ze vychovala trdla, kteří se neumí chovat ani v tanečních? No to mas pravdu, doufám, ze své kluky vychovám lepe

Tak sláva…mladí Tichošlápci zachrání metráčky… :hug:

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
24.2.19 17:52
@ontar píše:

Ocividne mas nejaky dusevni problemy radsi zalez a rikej svym detem, jak jsou tlusty blby prumerny pokud nejaky mas.

• Citovat
  • Upravit
ontar
24.2.19 17:57
@ludmilaadamkova píše:
Ocividne mas nejaky dusevni problemy radsi zalez a rikej svym detem, jak jsou tlusty blby prumerny pokud nejaky mas.

Další, která má v kočárku Einsteina zkříženýho s Bardotkou… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15421
24.2.19 17:58
@Anonymní píše:
Tak myslím, že občas kritické oko matky neškodí, ale chce to sdělit dítěti s citem a nebo nesdělovat, ale jednat. My s bráchou tlustí byli, ale nikdo nám to neříkal. A to jsem ještě vyfasovala postavu typu jablko. :roll: Takže se budu dost snažit, aby moje děti nevypadaly jako já. U nás se nesportovalo, na nějaký sport jsem chodila sama a teď se kvůli práci snažím běhat (a všechny 3 děti mají nějaký sportovní kroužek, žel holka začíná vypadat jabkovitě jako já).A myslíš, že to je výchovou? Pro mě taky nikdo nechodil, že jsem byla tlustá v tanečních. A pochybuju, že i když kluka vychováš, že tlustý nerovná se špatný, takže v 16 půjde dobrovolně pro tlustou holku tancovat.

Vidím to stejně, zejména v tanečních v partě kamarádů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.2.19 17:59
@ontar píše:

Mladí Tichoslapci budou vědět, jak se chovat k ženě. A ze tanec s tlustou, skaredou, dvoumetrovou - dopln si co chceš - není nic, před čím se musí hrdinně schovat na toaletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
24.2.19 18:00

Teda,vy jste se do ní pustily,vždyť ona nepíše,že by kluka nějak ponižovala,rejpala do něj nebo se mu smála. Prostě jí to vadí a snaží se s tím něco dělat,což mi připadá v pořádku. Přece i když matka svoje dítě miluje nadevše,což je přirozený,tak to neznamená,že bude nekriticky přehlížet nějakou jeho vadu. Když bude mít dítě křivý zuby,tak si to i jako matka,pro kterou je její dítě nejkrásnější,uvědomim a budu s tím něco dělat,ne?Protože prostě nechci,aby mělo vadu na kráse,zrovna tak jako bych nechtěla,aby bylo tlustý. Obezita je prostě pro dítě hendikep,není to hezký,není to zdravý,tak nevidim nic divnýho,když to matka přizná,že má takový dítě a chce to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27673
24.2.19 18:00
@ontar píše:

lepší být metráček než mít tvoje IQ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
24.2.19 18:01
@renap píše:
Teda,vy jste se do ní pustily,vždyť ona nepíše,že by kluka nějak ponižovala,rejpala do něj nebo se mu smála. Prostě jí to vadí a snaží se s tím něco dělat,což mi připadá v pořádku. Přece i když matka svoje dítě miluje nadevše,což je přirozený,tak to neznamená,že bude nekriticky přehlížet nějakou jeho vadu. Když bude mít dítě křivý zuby,tak si to i jako matka,pro kterou je její dítě nejkrásnější,uvědomim a budu s tím něco dělat,ne?Protože prostě nechci,aby mělo vadu na kráse,zrovna tak jako bych nechtěla,aby bylo tlustý. Obezita je prostě pro dítě hendikep,není to hezký,není to zdravý,tak nevidim nic divnýho,když to matka přizná,že má takový dítě a chce to řešit.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati