Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@paola white píše:
Mému chlapečkovi zase všichni říkají, že je krásná holčička. Nikomu nevadí že je celý v modrém, dokonce jednou mu to řekla nějaká paní a to měl na sobě tričko NEJSEM HOLKA
@gabriela82
ale v tom jsem nevinně… Kadeřnice si zlomila nohu, já mu chtěla zastřihnout ofinu, aby mu nelezla do očí…
a on pak v nestřeženým okamžiku čmajznul nůžky a upravil to… ![]()
@gabriela82 píše:
@kate02 že se nestydíš! Svádět to na nevinné dítě!
Nevinné dítě? Kde?
![]()
@gabi.design píše:
Tak u ročního dítěte bych to fakt neřešila, na závěry je rozhodně brzy, jak bude holčička nakonec vypadat, je zatím ve hvězdách, tak proč se tím trápit. Já byla taky holka jako z reklamy a když mě tatík v 8.třídě nechal sjet na ježka, tak jsem od té doby taky byla taky krásný kluk.A mimochodem - syn je kluk jako buk a stejně občas slyším, že mám krásnou holčičku - samozřejmě navlíklou v modrým od hlavy k patě a s autíčkem v ruce.
Zkrátka vždycky bude někdo, kdo si to tvoje dítě splete s opačným pohlavím.
Toto isté mi spravil otec ale už asi v 5. triede na zš
nikdy mu to nezabudnem, pretože sa hneď na druhý deň za to so mnou rozišiel chlapec!!!
![]()
My máme kluka a také hodně lidí se domnívá, že máme holčičku, přestože i oproti jiným klukům má docela robustní postavu a ruce jako lopaty…
Jinak o mě si také mysleli, že jsem chlapeček do cca 13 let. Lidé mi říkávali třeba, ale chlapečku, otvírají až od jedné… No a věř, že pak jsem si užila atraktivity více než dost
Až bude třeba, tak to přijde. Na poznámky přátel se vykašli. Prostě to jednou někdo řekl a oni to přijali jako fakt. Je to jako nálepka. Jednou ji někdo někam přilepí a pak nějaký čas trvá, než se ji podaří odstranit.
Mě si taky pletli s klukem - od malička do nějakejch 26 let - no pak sem otěhotněla tak už sem byla ženská
teď pořád vypadám jak ženská ale mám 25 kilo nahoře - zase bych se vrátila do těch dob a kil kdy mi říkali že jsem krásnej kluk ![]()
Ja to obcas taky resim, dcera nemela v roce skoro zadne vlasy, navic nema nausnicky, taky se s ruzovou nepretrhnu, jeden kousek vzdycky ma, ale treba klucici kalhoty. Taky se me lidi furt ptaj a me to stve. Ted ma aspon mikado, ale treba v zimnim vypada furt jako kluk, je to i trochu oblecenim, az bude leto, bude nosit saticky.
@Gladys u chlapecku si nejak neumim predstavit nerozlisovani motivu, co jim prosimte davas? Jako Sofii klidne nacpu tricko s McQueenem, pac ho ma rada, ale synovi bych kyticky, srdicka a hello kitty teda neoblekla ![]()
a abych byla uprimna, tak se mi dlouhe vlasy na chlapeccich nelibi, fakt vypadaji jak holcicky ![]()
syn ma huste rasy a bude vzdy na jezka…i kdyz, nez mu ta pleska odroste, to bude trvat. On teda vypada jak kluk i tak mi prijde.
@tessy asi necelta to nejsem…s dcerou jsem kupovala boty, mela sede tricko s ruzovou botou a napis neco o holcice a prodavacka automaticky donesla klucici ![]()
nebo jednou jedna baba resila co Sofinka vlastne je, ze oblecena je napul - jasne ruzovy svetr se srdicky, a sede dziny ![]()
@MaminkaMartinka píše:
to je on
ještě, když mu necháte dlouhé vlásky, tak to tím jen podpoříte
![]()
já bych to ale neřešila.
@suik píše:
Ja to obcas taky resim, dcera nemela v roce skoro zadne vlasy, navic nema nausnicky, taky se s ruzovou nepretrhnu, jeden kousek vzdycky ma, ale treba klucici kalhoty. Taky se me lidi furt ptaj a me to stve. Ted ma aspon mikado, ale treba v zimnim vypada furt jako kluk, je to i trochu oblecenim, az bude leto, bude nosit saticky.@Gladys u chlapecku si nejak neumim predstavit nerozlisovani motivu, co jim prosimte davas? Jako Sofii klidne nacpu tricko s McQueenem, pac ho ma rada, ale synovi bych kyticky, srdicka a hello kitty teda neoblekla
a abych byla uprimna, tak se mi dlouhe vlasy na chlapeccich nelibi, fakt vypadaji jak holcicky
syn ma huste rasy a bude vzdy na jezka…i kdyz, nez mu ta pleska odroste, to bude trvat. On teda vypada jak kluk i tak mi prijde.
tak mně se třeba kluci ostříhaní na ježka nelíbí…
Takže tomu se fakt bráním a nechávám prcka stříhat jen nůžkama a tak, aby to měl malinko delší…
No a mladšímu jsem zatím jen dvakrát ustřihla kus ofiny u ohně, protože tam mu ty vlasy rostou víc…
a nevim, jak to vymyslime potom… Asi počkám, až doroste do věku, kdy se nechá v klidu ostříhat nůžkama…
protože mu chci vlasy taky nechat delší, aby mu to krylo ten oheň aspoň trochu…
![]()
@_BBQ_s píše:
A ted?
No, no, nechala jsem si narůst dlouhé vlasy a píchnout uši
ale teď jsem zas na krátko a už si mě nepletou ani tak;-)
Moji dceru už si taky párkrát spletli s klukem, je to převážně u starších lidí. Malé je rok a nemá skoro žádné vlasy ale za to má naušnice a stejně se spletou
![]()
@kate02 omlouvám se ale kdyby si nenapsala že máš syny klído bych tipla že máš dvě krásné dcery
Jednou se na ně ale určo budou holky lepit ![]()
@suik Kittynu má nejstarší rád
Škoda že nemám fotku nejmladšího ve fialové mikince a fialovo-lila-bílém pruhovaném overálku, to je asi nás nejvíc holčičí kus (krom holčičích legín s mašličkou, ale ty jsou pistáciově zelené). V neposlední řadě parádní květinová aio cuddle, tu mám jako parádní plínu na léto, když nemaj na sobě žádný gatě
(že občas zakoupím něco, kde přehlídnu květinový vzor, růžové lemování atd, to radši nezmiňuju)
@mamartina píše:
Moji dceru už si taky párkrát spletli s klukem, je to převážně u starších lidí. Malé je rok a nemá skoro žádné vlasy ale za to má naušnice a stejně se spletou![]()
@kate02 omlouvám se ale kdyby si nenapsala že máš syny klído bych tipla že máš dvě krásné dcery
Jednou se na ně ale určo budou holky lepit
děkuju
![]()
Hlavně aby se na ně jednou nelepili kluci…
![]()