Moje mamka mě vykrmuje
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
@Eliška 2009 No vidíš jakou máte doma pohádku, takovou moderní verzi Jeníčka a Mařenky, místo perníkem tě krmí mekáčem. Teď by jsi nám ještě mohla povědět tu o Karkulce, když ti ty pohádky tak pěkně jdou.
Příspěvek upraven 22.06.21 v 23:07
@Eliška 2009 No tak pokud si tu chceš trénovat na spisovatelku do rubriky „Příběhy ze života“, tak se Ti to nepovedlo.
Na šesťačku/sedmačku vcelku dobrá gramatika (až na ty čárky, ale to dopiluješ), ale ve slohu trošku „přehráváš“
Vykrmovací obědy jsou ještě uvěřitelné, ale zákaz TV a mekáč za trest už jsou moc.
@Eliška 2009 píše:
Ahoj jsem Eliška a je mi 12 let a moje mamka mě vykrmuje. Minulej rok jsem vážila 52 kg a měřila 160 cm a teď vážím 77 kg a měřím 163 cm. Jsem na tom dost špatně. Musím nosit stejný oblečení a nemůžu se v tom vůbec hýbat. Dělá mi k obědu samá nezdravá jídla a velký porce který musím vždy sníst a nemá problém mi několikrát za týden koupit Mekáč a 2 Mek menu a 20 nugetek a když to nechci sníst tak mi koupí ještě jedeno Mek menu navíc. Zakazuje mi chodit na tělocvik. Ve škole si mě ze mě dělají jenom srandu a kvůli tomu nemám kamarády. Snažila jsem se to mamce vysvětlit ale mamka mi vždy říkal že jsem ve vývinu a v tomhle období se musí jíst hodně. Prosím poradíte mi někdo co mám udělat aby to mamka přehodnotila a mohla bych začít žít zdraví život.
Tak pri takovyhle vahovy zmene bych oblekla stejnou salu, cepici a rukavice. To chce trochu predstavivosti pri tom lhani ![]()
Tak snad je to troll. Ale nedá mi to nepodělit se o jeden zážitek z VŠ. Byli jsme na výjezdu a byli po čtyřech ubytovaní v chatkách, takže jsme spolu byli víceméně týden celé dny i během výukového programu. Byla tam se mnou obézní spolužačka, jedináček. A její matka ji každý den večer telefonovala, aby zjistila co ten den jedla, od rána do večera. Zajímalo ji, jestli toho měla dost a jak ji který chod chutnal, rozhodně ne nějaké nutriční složení. Na každý den měla od matky nabalenou nějakou sladkost, matka se jí ptala, jak ji která chutnala. Kromě toho matku nezajímalo vůbec nic, co jsme tam viděli nebo dělali, prostě každý den se ji minimálně čtvrt hodiny vyptávala pouze na žrádlo
. Neslyšet to na vlastní uši (do telefonu totiž matka řvala jak na lesy, takže jsme to slyšeli všichni), tak něčemu takovému v životě neuvěřím. Podotýkám, že matka měla VŠ a dcera ji taky pak dokončila, takže žádný výrazný inteligenční hendikep u nich být nemohl.
Vy vidíte trolla za každým rohem
třeba je to jen nešťastná holka, která má matku psychopatku, co jí vykrmuje jak jateční sele, jen proto, aby se s ní nikdo nebavil a nikdo po ní nekoukal, a mohla si jí k sobě takto přivázat. Nebo nechce, aby byla hezčí než ona. Ale když se tu objeví téma „Velikost penisu“ to se hned všechny přidáte
@Eliška 2009 píše:
Ahoj jsem Eliška a je mi 12 let a moje mamka mě vykrmuje. Minulej rok jsem vážila 52 kg a měřila 160 cm a teď vážím 77 kg a měřím 163 cm. Jsem na tom dost špatně. Musím nosit stejný oblečení a nemůžu se v tom vůbec hýbat. Dělá mi k obědu samá nezdravá jídla a velký porce který musím vždy sníst a nemá problém mi několikrát za týden koupit Mekáč a 2 Mek menu a 20 nugetek a když to nechci sníst tak mi koupí ještě jedeno Mek menu navíc. Zakazuje mi chodit na tělocvik. Ve škole si mě ze mě dělají jenom srandu a kvůli tomu nemám kamarády. Snažila jsem se to mamce vysvětlit ale mamka mi vždy říkal že jsem ve vývinu a v tomhle období se musí jíst hodně. Prosím poradíte mi někdo co mám udělat aby to mamka přehodnotila a mohla bych začít žít zdraví život.
Nechci tě strašit, ale podle mě tě chce sníst? ![]()
@Hiavnaan
No, pokud by nepsala, že ji mamka nepouští na TV, snad bych tomu i věřila (lidé jsou skutečně různí). Ale toto už je moc. ![]()
Mě by zajímalo, jak jí mamka ten tělocvik zakazuje, vždycky platilo, že pokud někdo nemohl cvičit, musel mít lékařské potvrzení.
Snad to zakladatelka vysvětlení. ![]()
Slyšela jsi pohádku o Perníkové chaloupce? Aby jsi neskončila na lopate v peci
. Když už chceš trollit, tak to musí být aspoň uvěřitelné.
@Eliška 2009 píše:
Jsi ve vývinu, ale mekáč není zrovna zdravá strava.
Zkus mamce pomoct v kuchyni, říkej, co bys chtěla uvařit, jezdi na kole nebo všude pěšky. Táta se na to dívá a mlčí?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat