Moje štěstí nebo rodiny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9352
17.7.24 17:04
@Anonymní píše: Více

Hele nekecej, jaký geny, jakej šel, takovou potkal. :roll: Prostě jsi závislačka (nepřiznaná) - trpitelka a přitahuješ přiznanýho závisláka. Já to neodsuzuju, chraň bůh, každý si musí prožít to, co nemá zpracovaný, ale neházej to na to dítě, tohle jste mu připravili vy, rodiče. Rozveďte se a dítě, ať má jasně rozdělenou péči, buď střídavka, nebo si ho aspoň ber na víkend, nebo tak něco, ať je to jasně daný. To by uměl každý, zničit dítě a svádět to na geny - toho druhýho. Fuj, tak jsem se tu snad ještě nenas…la :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9352
17.7.24 17:07

Jo a doporučuju Rohra, takový pěkný pohádky ze života. O narcisech a chudinkách trpitelkách a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
17.7.24 19:45

@Takyjedna tak sis ulevila, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9352
17.7.24 21:00
@Zeoli píše: Více

Ani ne, hele, je mi líto toho dítěte. Navíc tohle většinou nepadne na úrodnou půdu.🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106944
17.7.24 21:05

Proc chtějí ukazat pokoj.. Snad jim ta video hovory neberes 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9352
17.7.24 21:29
@Venetia píše: Více

Dvanáctiletý syn chce vidět matku a jak bydlí? Bych si ho rovnou blokla :mrgreen::lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106944
17.7.24 21:31
@Takyjedna píše: Více

Vzdyt pise, ze tam je kazdy den… tak na co si jeste vyvolavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.24 22:01
@Liberalissima píše: Více

Děkuji. Jsi hodna. Ono po 15 letech “poslouchani”, aby byl klid, je těžší se zachovávat tvrde. Není to moje povaha. Ale snažím se. Dnes jsem se tvrde vymezila, ale jen scény, ze beze mě umře, na klukovi mu prý v tomhle směru nezáleží. Klasicky nátlak manipulátora.

• Citovat
  • Upravit
32215
18.7.24 07:09

No začne citové vydírání, protože odmítáš poslouchat, na to se připrav. Ale už si začala, tak v tom pokračuj, nenech si to líbit, 15 let fakt stačilo. Bez tebe umře? Jeho volba, nebrala bych mu ani telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
18.7.24 07:13

Umře s tebou i bez tebe, jeho boj :nevim: držím ti palce, ať to všechno dotáhneš do konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
18.7.24 07:38

Zakladatelko, drž se. Nenechej se dal vydírat, neustupuj!!! Držím ti moc palce :srdce: :kytka: Nepokaž si to zase tím, že budeš hrát podle jejich not!!! Musíš teď do boje a vytrvat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.24 08:03
@Giovanna1 píše: Více

Ale proč to sakra musí být tak těžký? Už fakt přemýšlím, že kamaráda, co mi pomáhá a stojí o mě, přijmu, i když poslední oc stojím je další chlap. Ale tenhle je smířeny s tím, že proste řeknu, ze je konec a odejde a zůstaneme kamarádi. Asi by to vyřešilo hodně. Protože tohle bude pořad dokola. Pořad bude prosit, brecet a já neumím být zla. Fakt nevím. Proč se nemůžeme rozejít v dobrém a zůstat tu pro syna oba. Asi jsem fakt moc naivní. Ale jak se naučit být mrcha, to fakt nevím 🙈

• Citovat
  • Upravit
36147
18.7.24 08:32

Nemusíš být hned mrcha. Ale s ním se prostě po dobrém nerozejdes. Takže se s ním musíš naučit komunikovat jasně a stručně. Chceš něco ohledně dítěte, ne? Tak si nemáme co říct a zavěsit. Další hovory nebrat. Atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
18.7.24 08:33

To mi přijde jako špatná motivace nového vztahu. Ať zatím zůstane kamarádem. Nejsi ještě rozvedená. Napřed bych vyřešila svoje problémy a kamarád pokud o tebe hodně stojí, tak chvíli počká. Napřed rozvod, vyřešit péči a bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.7.24 09:07

Tak jsi mu řekla, že tpbě zase nezaleží v tomhle směru na něm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí