Moje úzkost

3
24.10.15 00:11

Moje uzkost

Ahoj, je mi 19 momentalne bydlim u rodicu. Ted v blizsi dobe bych se chtela odstehovat. Ale z niceho nic pocituji uzkost, strach o svoji mamču. Ale je to jenom u ni. Lehnu si do postele a v hlave se mi toci myslenky jestli se ji neco stane, co se ji stane, jak se to stane, ja u toho nebudu nebudu tomu moct zabranit pak zacnu brecet po chvilce se teda uklidnim a usnu ale i behem dne ji musim psat ikdyz vim ze je v praci. S mamcou mam doslova bozi vztah ale na tohle se mi ji zrovna rikat nechce. Nevim co s tim a jak sama se toho zbavit tal jestli mate nejake zkusenosti? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24.10.15 06:25

@Lucije90 Taky mě občas přepadne hrozný strach o maminku. Mám ji hrozně moc ráda a ona na mě vždycky měla velký vliv. Nedokážu si představit, že bych o ni přišla. Každopádně si myslím, že to může být i přenesený strach ze změny - jestli se člověk dokáže sám o sebe postarat. Protože maminka je možná podvědomě brána jako taková konstanta a záchranná síť a člověk se prostě bojí, že spadne hodně hluboko, když ji nebude mít. Ale to jsou jen takové úvahy, možná to máte jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
24.10.15 08:30

Myslím, že je to jen důsledek nevědomého strachu se odstěhovat.
Systém se bouří a způsob, jak tě donutit k tomu zůstat doma, je vyvolání úzkosti o mámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.10.15 09:31

@monrom odstehovani bere velmi dobre. Je ji 50 let ale nemocna neni je zdrava (musim zatukat) a je tu snama i tata takze sama nebydli ale s tatou uz je to horsi ve smes se skoro furt jen hadaj o kravinach predevsim tata si vetsinou neco najde o cem by se mohl hadat a mamka uz v podstate nevi co ma delat. Vzdy sem o ni mela strach ale ne nikdy takovy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová