Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, chtěla bych se zeptat těch co chodí na monitory do Bohunic, jestli se tam dlouho čeká? U prvního syna jsem čekávaa i 4 hodiny, tak jen abych věděla na jak dlouho si domluvit hlídání. A nevíte holky jakou mají na monitorech ordinační dobu? Od kdy ráno začínají a kdy končí?
Ahoj, já tam teda chodila na podzim, ale asi se toho moc nezměnilo. Někdy jsem čekla i 4 hodiny někdy hodinu prostě jak kdy. A řekla bych, že začínají v 7 ale kdy končí to nevím. Asi jsem ti moc neporadila, co? ![]()
Já chodím teď a nikdy jsem nějak nečekala, lepší je určitě ráno co nejdřív, ale jak říkám byla jsem objednaná i na 11:30 a v pohodě, jen 10 min čekání
a začínají v 7:00 a tuším, že tam jsou tak do 15:00, ale to si nejsem jista
Chodila jsem tam na podzim a čekala jssem někdy 4 hodiny, nekdy jen půl. Záleží, kolik do toho mají porodů, protože doktor odbíhá na sály. Kolikrát mně natočili hned monitor, ale pak se čekalo na doktora.
Já byla teď v říjnu objednaná na 8:30, v čekárně jsem čekala půl hodiny, monitor mi dělali hodinu a pak jsem šla hned do ordinace k doktorce.
Takže jsem byla dost překvapená, že jsem nemusela dlouho čekat v čekárně ![]()
Ahoj, tento týden jdu na monitor do Bohunic. Chtěla jsem se zeptat, jestli se pořád chodí nejdřív do 3. patra, jak jsem našla ve starších diskuzích, nebo se karta zakládá jinde? Centrální evidence pacientů je podle webovek v pavilonu L. Moc děkuju.
@vvver Pořád do třetího, tam udělají během chvilku kartu a šup do druhého na monitor ![]()
Dobrý den,
nevíte, prosím, někdo, jak je to s čekáním v Bohunicích v této době? Hrozí furt i 3 hodiny nebo to bývá načas?
Děkuju!
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.