Má cenu kupovat monitor dechu?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
665
22.9.05 23:49

Jo, a co se týče nákupu těch použitých - když už bych se pro monitor dechu rozhodla, tak bych použitý nekupovala ani náhodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.10.05 16:56

monitory dechu

arrow: Vážené maminky, pročítám Vaše vzájemné diskuse o monitorech dechu a mohu jen nabídnout - pokud Vás něco zajímá a nebo jste nejisté, popovídejte si s námi , tzn.authorizovaná distribuce Nanny. :idea: Máme poradensko info/SOS linku 608242822, nebo www.nanny.aktualne.cz.
Všem Vám přeji dětičky bez problémů a jen dny plné jejich úsměvů . :D Jirka

• Citovat
  • Upravit
2221
24.10.05 10:02

Ahoj

My jsme monitor dechu zakoupili a jsem moc ráda, člověk se první dny klidně vyspí, protože miminko nemusí pořád kontrolovat, jestli dýchá.
Jednou se nám monitor dechu zapnul, byla jsem z toho vyděšená, protože minutu před tím sebou strašně šil, já jsem v tu dobu šla na záchod a najednou jsem slyšela, jak se zapnul, tak jsem rychle běžela a když jsem malého brala z postýlky, tak byl strašně klidný, jako kdyby se najednou probral. Takže jsem si uvědomila, že jsem ráda, že monitor dechu máme. Jo máme monitor dechu Nanny a fakt super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
25.10.05 16:55

Ahoj, my jsme monitor koupili, až když měla malá 6 týdnů. Sice po porodu žádné problémy s dechem neměla a nemá, ale jsme o mnoho víc klidnější. Pokud vím, komplikace se zástavou dechu můžou vzniknout i u miminka, které je jinak zdravé a donošené. Máme ho cca 2 měsíce a zatím nebyl žádný falešný poplach, naštěstí a ani skutečný. Dokonce monitor funguje, i když malá někdy putuje po postýlce. 2× jsem ji našla, jak spí v dolním rohu postýlky a monitor pořád snímal. Já ho můžu jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
25.10.05 18:45
paraplicko píše:
Ahoj, my jsme monitor koupili, až když měla malá 6 týdnů. Sice po porodu žádné problémy s dechem neměla a nemá, ale jsme o mnoho víc klidnější. Pokud vím, komplikace se zástavou dechu můžou vzniknout i u miminka, které je jinak zdravé a donošené. Máme ho cca 2 měsíce a zatím nebyl žádný falešný poplach, naštěstí a ani skutečný. Dokonce monitor funguje, i když malá někdy putuje po postýlce. 2× jsem ji našla, jak spí v dolním rohu postýlky a monitor pořád snímal. Já ho můžu jen doporučit.

Jo, jo, to je fakt monitor funguje, i když na něm přímo miminko není. Jo a chtěla jsem dodat, že jestli používáte větrák, tak pozor na to. Ono, jak to fouká na tu postálku na ty volánečky, tak to nesnímá miminko, ale ty otřesy těch volánků..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.11.05 15:30

monitor dechu Nanny

:idea: Vážené maminky, SIDS je dle posledních výzkumů hlubší zaspání miminka - mozeček si přestane hlídat nepodmíněné reflexy a první se ztratí dech. Přístroje - všechny monitory dechu, reagují po 20 vteřinové pauze poplachem, neboť je to hraniční situace, kdy je potřebné miminko zkontrolovat a ještě je mu pomoci. Dále alarmují pokud se děcku sníží nádechovost pod 8× za minutu, případně pokud aspirují po ublinknutí a poté omdlí. V každém tomto přpadě lze děcko zachránit včasnou odbornou pomocí !!! Je pravda že SIDS monitory nezabrání-ale včas Vás upozorní na krizi miminka a vy ho stačíte navrátit. Falšné poplachy v podstatě neexistují - je to zavádějící terminologie, neboť přístroje alarmují až pokud nezazanamenají dech miminka ! Takže pokus se Vám jen vyvalí z monitorem sledovaného prostoru, pouze si mimčo zkontrolujete. Vše je opravdu na Vás. Kdysi monitory nebyly a šlo to taky. Autosedačka do auta taky není potřeba-dokud se nenabourá… Je pravda , že neohroženější skupina je ta, kde již v rodinách někdo v minulosti děcko „nachytal“ při hluboké dechové pauze. (Odborná lékařská statistika z roku 2003 uvádí v ČR úmrtí na SIDS 1-3 z 1000 narozených…,tj evropský průměr)
Nikomu nepřeji smutné případy, Vaše děcko máte ve svých rukách a přeji jen to nejlepší. Kéž by nebyly monitory nikdy potřeba!
A myslím že cena 2450,– je pro Vás velice zajímavá - a dvojičkám dáváme 10% slevu. :lol: Mějte se krásně a užívejte jen a jen šťastné dny s Vašima drobečkama. :arrow: www.nanny.aktualne.cz, info/SOS linka 608242822

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.11.05 17:02

Ahoj, my rosteme bez monitoru, malé je půl roku a zatím dobrý. Nevím, jak je to v jiných městech ale v Brně se dá vypůjčit a na půl roku to vyjde asi na 800 nebo 900 Kč. Takže já bych šla do " půjčovny ". Prý za spolehlivost ručía snad si nedovolí půjčovat něco starého a nespolehlivého. Dokonce nám na ně dávali kontakt v porodnici. Určitě bych nekupovala na inzerát, pokud není ještě v záruce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.11.05 11:23

monitory

:! Já zase slyšela, že to půjčování není nejvhodnější. Kdo ví kolik děcek na tom leželo předtím a jestli se na to dá potom 100% spolehnout. A prý je dobré mít na něm malého celý rok. To je celkem 1800kaček a nový stojí jen 2400,– nebo kolik. Radši si teda přidám a budu vědět že se na ten přístroj můžu spolehnout. Díky za rady. Ahojky :D

• Citovat
  • Upravit
2
15.10.09 09:42

Nanny

Ja bych si monitor dechu nikdy nepůjčovala, těch pár stovek rozdíl mě nezabije. Pro tu klidnou duši. Docela dobré stránky o monitoru dechu Nanny mají tady http://www.nanny-monitor.cz/. Já jsem si to u nich i koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
15.10.09 12:30

Ahoj,
tak já na tom byla stejně, njdřív jsem byla přesvědčená že ho kupovat nebudu, ale pak mě přesvědčila jedna návštěva u MUDry. která mi ho doporučila z důvodu které tu již zazněly. Jsem moc ráda, že ho mame, klidněji se mi spí a nemusím pořád rozsvěcovat a kontrolavat malé hrudníček jestli se zvedá nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
17.10.09 22:12

Ahoj, mi měli nedonošeného drobečka a akoupili jsme. Nechám si ho už pro druhé dítě. Ze své zkušenosti bych ho doporučila, je to lepší pocit. Než vyhazovat peníze za blbosti, tak raději koupit monitor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
20.10.09 14:34

tak já se jen přidám na stranu těch co monitor mají ale i použitý. Malá se narodila o měsíc dřív takže jsme ho měli už v porodnici. Doma ho máme půjčený od sestřenice. A co vím takhle z okolí tak si ho holky mezi sebou hodně půjčují a nikdy žádný problém nebyl. My měli teď první falešný poplach ale kvůli tomu, že máme zvednutou postýlku kvůli ublinkávání a tak malá v noci hodně cestuje a byla sjetá hodně dole v postýlce. Jinak sjíždí taky ale nikdy prolbém nebyl.

Takže já bych po těchto zkušenostech šla klidně i do použitého nebo zapůjčení z porodnice :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
23.10.09 16:11

Taky sem patřila k těm, který odmítaly koupit „zbytečnou věc“ ale postupem času v těhotenství sem názor změnila a koupila ho (nový - použitý bych fakt neriskla). A rozhodně nelituju, ten klidný spánek za to stojí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.10.09 19:57

Taky mame - Nanny - a jsem moc spokojena.
Mela bych k nemu jen malickost - pripada mi, ze to zelene svetlo hodne oslnuje, ze kdyz to blika, tak nam to uplne rozsvecuje svetlo na postele a dost to rusi. Myslela jsem, ze to bude jen takove bodove svetlo, ke kteremu kdyz se otocite zady, tak o nem nevite, ale nam to sviti az na protejsi zed! :o
Takze jsem to vyresila tak, ze mam ten pristroj odepnuty z postylky a polozeny vedle postylky(a moji postele)na zemi, a to jeste temi svetylky dolu do koberce. Blikani vidim i na te spodni strane (v otvurku na baterky), a proste se spoleham na signal. Mmch - cca pred 3tydny si tu takhle sedim dopoledne u pocitace, a najednou to zacalo rvat. Jezis ja se lekla. Byla jsem v loznici snad 3 skoky. Malej spal, vypadal klidne - prokazatelne zivej nastesti, a ani ho to nevzbudilo. Tak si myslim, ze se asi delsi dobu nenadechl … no jsem stastna, ze monitor mame, fakt.¨
Ale bylo to jen par dni po tom, co jsem dala monitor pod matraci, dosud ho mel jen pod prosteradlem a frote rucnikem. Tak je asi taky mozny, ze to tam uplne nedoleha, ze je malej jeste lehkej.

• Citovat
  • Upravit
2
2.11.09 15:40

monitor dechu

Ahoj Verko,
podle meho nazoru investice zbytecna neni.Ja mela stejny problem a nakonec jsem ho vyresila koupi monitoru.Clovek utrati vic penez za hlouposti a tohle dle meho nazoru hloupost neni.Navic,kdyby k necemu doslo,vycitala bych si to cely zivot.Navic nase mala spala nepretrzite celou noc,vubec se nebudila v noci na jidlo a tak jsem mela s monitorem dechu 100%jistotu a mohla jsem v klidu spat.Nyni je holcicce uz 6mesicu pryc a tak premyslim,ze monitor dechu nabidnu pres net k prodeji.Tak treba kdyby jsi mela zajem.....Zatim papa a krasny zbytek dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí