Má cenu kupovat monitor dechu?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
nepr.vich
10.2.12 13:57

Důležité Je,jakou má frekvenci dechu-aby začal houkat..doporučuji 10 ne 8.

• Citovat
  • Upravit
pkp
748
10.2.12 13:58
Bessinka píše:
AnnaP píše:
No já teď koukala na monitor dechu Nanny-je to z druhé ruky,ale je ještě rok v záruce. Myslíte, že se toho nemusím bát?
Ahoj, ja mam pujceny od zname, je 6 let stary a funguje bez problemu.
taky mám půjčený Nanny… slyšela jsem, že by se měl kalibrovat po 2 letech? je to pravda? nebo na to kašlete???? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
10.2.12 14:19

ahoj, monitor máme nanny, je poděděný, funguje spolehlivě a živo bez něj si neumím představit…malá spí v jiném pokoji než my…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
10.2.12 14:26

Já mám monitor Snuza halo a je super.O jiném jsem ani nepřemýšlela,protože jsem chtěla monitor i na cesty a do kočárku.Měl jen jeden poplach a to když byla hodně plandavá plenka a odchlípla se od těla.A to jestli je monitor důležitý?Myslím,že člověk pro dítě nakoupí spoustu blbostí,které dítě nepotřebuje a monitor není zas tak drahý,abych ho nepořídila i naprosto zdravému dítěti.Týden po návratu z porodnice jsem já blázen nedělala nic jiného než že jsem koukala,jestli dítě dýchá-špatně se mi usínalo :oops: ,pak jsem radši koupila monitor-proto říkám,že mě to za ten klid stálo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
10.2.12 14:30

Ahoj, ja jsem taky nervoza-takze jsem pro monior dechu byla 100% rozhodnuta-premyslela jsem i nad bazarovym.Ale nakonec mame pujceny od tety meho pritele, ktera ho koupila pro svoji dceru-ta ho pouzivat nechtela.Tak ho mame my :potlesk: je to znacka Nanny.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
10.2.12 14:39

My jsme měli Babysence II (zrovna dnes jsem jej vyvěsila na bazar). Používali jsme jej cca půl roku. Byla k tomu i druhá deska, ale to už jsme monitor nepoužívali. S tímto monitorem jsem byla strašně moc spokojená. :palec:
Sestra měla Nanny a měla několikrát planný poplach (i v nemocnici). Celkově ho hodně kritizovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
10.2.12 14:44

Ahoj, máme Nanny od narození a používat ho budeme ještě dlouho a to už byl malý rok. Plané poplachy neudělal nikdy, jen jednou v cestovní postýlce, ale to byla spíš chyba postýlky. Já bych bez něj být nemohla, už se nám stalo, že se malá dusila. Podle se nakupuje sposuta blbůstek, tak proč neinvestovat do něčeho praktického.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
10.2.12 14:46
zuzulenda píše:
My jsme měli Babysence II (zrovna dnes jsem jej vyvěsila na bazar). Používali jsme jej cca půl roku. Byla k tomu i druhá deska, ale to už jsme monitor nepoužívali. S tímto monitorem jsem byla strašně moc spokojená. :palec:
Sestra měla Nanny a měla několikrát planný poplach (i v nemocnici). Celkově ho hodně kritizovala :nevim:

A za kolik ho prodáváš? neposlala by jsi mi odkaz na bazar- jukla bych :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
10.2.12 14:50
AnnaP píše:
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat zda si myslíte, že je monitor dechu důležitý. Jsem hrozný nervák takže pro mě bude asi monitor lepší. Ale nevím jaká značka je dobrá. A také by mě zajímalo jestli si myslíte, že je rizikové ho kupovat z druhé ruky? díky za rady :)

Monitor dechu jsme kupovali nový,značka Nanny.Byla to věc uplně na prvním místě nákupního seznamu potřeb pro miminko.Druhý syn má 13 m,stále používáme a dlouho ještě budem.Starší,ač donošený,zdravé miminko,přestal v půl roce dýchat.Nebyli jsme žádná rizikova skupina a nikdy jsem si nemyslela,že nás tohle potká.Kdyby nebylo nanny,nevím co by bylo.Za mě určitě pořid,za možnou záchranu dětského života, jsou ty prachy směšné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
10.2.12 15:28

Tak za mě monitor dechu stoprocentně ano. Půjčují je i v porodnici. Já jsem si na něj v porodnici zvykla a už jsem bez něj nechtěla být. Když byly Honzíkovi tři měsíce, byli jsme v nemocnici se zánětem ledvin. Přivezli tam maminku se zdravým donošeným chlapečkem, který měl apnoe a díky monitoru to zjistili a zachrániíli ho. To mě přesvědčilo o tom, že monitor je důležitý i pro zdravé, donošené děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
10.2.12 15:46
pkp píše:
Bessinka píše:
AnnaP píše:
No já teď koukala na monitor dechu Nanny-je to z druhé ruky,ale je ještě rok v záruce. Myslíte, že se toho nemusím bát?
Ahoj, ja mam pujceny od zname, je 6 let stary a funguje bez problemu.
taky mám půjčený Nanny… slyšela jsem, že by se měl kalibrovat po 2 letech? je to pravda? nebo na to kašlete???? :think:

Kalibrovany ho nemam, ale funguje skvele… Obcas ho zapomenu vypnout, kdyz beru maleho z postylky a vzdy to hned a velmi rychle zaznamena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
11.2.12 14:25

Holky chtěla jsem se ještě zeptat - kupuji teda z druhé ruky ten Nanny monitor dechu , je ještě v záruce. Tak snad vše bude ok. Má ale jednu tu podložku. Je nutné dokoupit ještě jednu, aby byli dvě nebo ta jedna stačí? díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
11.2.12 15:30
AnnaP píše:
Holky chtěla jsem se ještě zeptat - kupuji teda z druhé ruky ten Nanny monitor dechu , je ještě v záruce. Tak snad vše bude ok. Má ale jednu tu podložku. Je nutné dokoupit ještě jednu, aby byli dvě nebo ta jedna stačí? díky :)

nám stačí jedna…bych řekla, že ta druhá je potřeba, kdybys jí chtěla dát do cestovní postýlky nebo třeba kočárku…ani nevím jestli jdou obě desky připojit současně k tomu přístroji, aby se ti zvětšila plocha…to snad u nanny ani nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
11.2.12 18:17
kokomo píše:
AnnaP píše:
Holky chtěla jsem se ještě zeptat - kupuji teda z druhé ruky ten Nanny monitor dechu , je ještě v záruce. Tak snad vše bude ok. Má ale jednu tu podložku. Je nutné dokoupit ještě jednu, aby byli dvě nebo ta jedna stačí? díky :)
nám stačí jedna…bych řekla, že ta druhá je potřeba, kdybys jí chtěla dát do cestovní postýlky nebo třeba kočárku…ani nevím jestli jdou obě desky připojit současně k tomu přístroji, aby se ti zvětšila plocha…to snad u nanny ani nejde…

Řekla bych, že to jde. Má tam ještě jeden krytem uzavřený otvor. Ale zatím jsme to nezkoušeli.
Dvě desky máme. Jedna je v postýlce a druhá v košíku.

• Citovat
  • Upravit
3118
11.2.12 18:24

My taky máme monitor dechu Nanny a vůbec si to bez něj neumim představit,i když je malá naprosto zdravé,donošené miminko,člověk nikdy neví :nevim: Máme teda jen jednu desku,ale nejsem líná,když si malou bereme do obýváku do ohrádky,monitor do té ohrádky přenést.Pokaždé se jen podívám,jak bliká světýlko a jsem krásně v klidu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí