Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Billi píše:kokomo píše:Řekla bych, že to jde. Má tam ještě jeden krytem uzavřený otvor. Ale zatím jsme to nezkoušeli.AnnaP píše:nám stačí jedna…bych řekla, že ta druhá je potřeba, kdybys jí chtěla dát do cestovní postýlky nebo třeba kočárku…ani nevím jestli jdou obě desky připojit současně k tomu přístroji, aby se ti zvětšila plocha…to snad u nanny ani nejde…
Holky chtěla jsem se ještě zeptat - kupuji teda z druhé ruky ten Nanny monitor dechu , je ještě v záruce. Tak snad vše bude ok. Má ale jednu tu podložku. Je nutné dokoupit ještě jednu, aby byli dvě nebo ta jedna stačí? díky
Dvě desky máme. Jedna je v postýlce a druhá v košíku.
máš pravdu, jde to ![]()
Od počátku máme Baby sense, který jsme si půjčili v nemocnici. Nejdřív jsem si řikala,jestli ho nemáme zbytečně, ale teď jsem ráda,že ho máme. Měli jsme ho na půl roku a dokonce jsme si ho prodloužili na rok. Někdy si řikám,že jsme si ho klidně mohli koupit,ale to už je teď pasé ![]()
Ahoj holky .. tak to tady pročítám .. a nejdřív jsem od začátku těhotenství byla přesvědčená že je to naprostá hloupost .. pak jsem byla na exkurzi v porodnici kde o tom byla řeč - a tam mě to trochu nalomilo a když si tady čtu vaše příspěvky o tom jak to v mnoha rodinách pomohlo ať už opravdu při problému „nedýchání“ a nebo jen pro ten klid rodičů - tak jsem přesvědčená že je to opravdu dobrá investice
- jen bych se tedy chtěla poradit - váhám jestli nanny (to nám bylo doporučeno i v porodinici) a nebo Baby sense (o tom jsem četla více-méně až tady na diskuzi) ???
Moc děkuji za vaše rady a připomínky ![]()
Já bych řekla, že monitorům se moc důvěřovat nedá, spíš je to jen výmysl dnešní doby. Měli jsme dva a ani jeden pořádně nefungoval, kdyby se malé něco stalo tak ani nealarmuje. V porodnici mi říkali, že pokud špatně fungují tak je reklamují, tudíž špatně fungují asi často. Přště bych ho už nechtěla a radši si dítě hlídala sama, stejně to většina maminek dělá i s monitorem.
Nám teda nabídli že ve chvíli že si vybereme monitor nanny tak paní přijede až k nám domů (tím se vyhneme - špatné manipulaci poštou) ona sama nám ho nainstaluje .. vyzkouší a vyhodnotí tak aby byl funkční .. a kdyby pak došlo popř. k nějaké reklamaci tak je vše vyřízeno do 4 dní .. no tak právě že nevím .. ![]()
Za mě ani jeden. Já jsem na tyhle deskový slyšela od známých jen sprostý slova.
Falešný poplachy, zapomene se to vypnout a ječí to… Takže jsem koupila Respisense (použitý, je to strašně drahý). Naprostý klid, nemusela jsem ho v noci sundavat - pokud se nepřebalovalo, jen jednou jsem v noci zaregistrovala to zavrnění, ale alarm nespustil, malej se zavrtěl.
A může to mít i v kočárku, kdekoliv… Taky si myslím, že to až tak potřeba není, proto bazar, ale pro ten klid se to vyplatí. ![]()
@RadkaOR píše:
Jo a byl to Baby Sense, tomu bych určitě nevěřila.
Tak s tímto rozhodně nesouhlasím. Sestra měla Nanny a měla neustále falešné poplachy, měla to i na servisce a nic s tím neudělali. My měli Babysence a ani jednou nehoukal jen tak. Ano, když jsem ho zapomněla vypnout, když jsem vyndávala dceru z postele. Na Babysence jsem neslyšela jedinou výtku, na Nanny právě to, že vydává poplašné alarmy… ![]()
Je to těžké, asi lepší ho mít, určitě už spousty žiůtků zachránili, ale já mu prostě nevěřím. Když jsem malou vzala z postýlky a zapomněla ho vypnout tak se spustil až tak za 20 min, takle to bylo hodně krát, tak už jsem ho pak ani nezapínala. V porodnici se mi zase spustil alarm a malá přitom ležela a v klidu hýbala rukama.
No tak 100% ochrana asi nebude nikdy u ničeho .. myslím že žádná maminka nebude nikdy 100% klidná ať už má malinké miminko a řeší dýchání a nebo se jí má dítě stěhovat z domu že je už dospělé .. jde jen o to jestli si to trochu ulehčit a lépe se vyspat když něco takového může oznámit že je něco špatně .. co myslíte? ![]()
Já bych možná i počkala s nákupem až co mimčo. Segra si pořídila Nanny, jenže k malej by musela vstávat každou hodinu, tak si jí vzali do postele než povyroste a ubydou problémy s prdíkama. Tam monitor nedá a malá se občas zakucká když ublinkne, takže nad ní stejně drželi stráž a nevyspali se.
Teď maji ten náš plenkový monitor půjčený. Neříkám, že je dobrý zvykat dítě na spaní s rodičema, ale stát se může cokoliv, nikdo kdo před porodem tvrdí, že to by nedovolil to stejně nedodrží, ono to mámě nedá, takže v lepším případě se ten monitor využije občas přes den, kdy je holka v postýlce. Na noc ne. ![]()
No já bych ho ráda využila i do cestovní postýlky když budeme jezdit k našima a nebo tam malou nechávat .. takže si myslím že zase tak nevyužitelný nebude .. máš určitě pravdu že když mají malou v posteli tak že ho nepotřebují .. ale v jiných případech (viz pobyt u babičky
) tak tam se to určitě využije ![]()
Babička malou nepustí z ruky, takže vlastně funguje jako monitor.
Ale jinak jo, v takovýhle případech se to využít určitě dá. ![]()