Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Tak me babicce to proste nevysvetlis, je to holt hodne starsi rocnik
mamka uz je preci jen povolnejsi!
Nejvice na prasky byly z odsavacky na vysavac! Babi chytla hystericky zachvat, jako ze ji vysaju mozek z hlavy ci co ![]()
tak moje babi ma kabelovku a podobne, vyuziva moderni veci i mikrovlnku - tak jsem ji to vysvetlila ![]()
hiii - vysat mozek z hlavy … nojo babicky ![]()
svatkaaa píše:
a ted se prodava plno monitoru i ze zarukoutakze ja se pouziteho nebojim
Já bych se bála jen toho, že nevím, jak s tím předchozí majitelka zacházela.
Jestli to třeba někde nenavlhlo a nezkorodovaly třeba obvody (jako se o tom píše v tom odkazu co dávala Elis1), jestli s tou krabičkou někde nebouchla (nespadla jí na zem) atd. Takže svůj, co mi leží v šuplíku 2,5 roku se bát použít nebudu, ale „cizí“ nevím nevím… ![]()
Wiolla píše:svatkaaa píše:Já bych se bála jen toho, že nevím, jak s tím předchozí majitelka zacházela.
Jestli to třeba někde nenavlhlo a nezkorodovaly třeba obvody (jako se o tom píše v tom odkazu co dávala Elis1), jestli s tou krabičkou někde nebouchla (nespadla jí na zem) atd. Takže svůj, co mi leží v šuplíku 2,5 roku se bát použít nebudu, ale „cizí“ nevím nevím…
oni exustuji, ja nevim jak to rict asi revize toho pristroje, stejne kdyz uz je starsi pouzitej treba od tebe mela by jsi ho nechat projet odborniem ze je vse v poradku. to bych take nekoupila kdyz bch nenechala zrevidóvat a proto chci tu zaruku, abych mohla pripadne vratit.
a na te strance - oni ho vyrabeji, takze budou psat „blbost“ jen aby prodali co nejvic kusu
svatkaaa píše:Wiolla píše:oni exustuji, ja nevim jak to rict asi revize toho pristroje, stejne kdyz uz je starsi pouzitej treba od tebe mela by jsi ho nechat projet odborniem ze je vse v poradku. to bych take nekoupila kdyz bch nenechala zrevidóvat a proto chci tu zaruku, abych mohla pripadne vratit.svatkaaa píše:Já bych se bála jen toho, že nevím, jak s tím předchozí majitelka zacházela.
Jestli to třeba někde nenavlhlo a nezkorodovaly třeba obvody (jako se o tom píše v tom odkazu co dávala Elis1), jestli s tou krabičkou někde nebouchla (nespadla jí na zem) atd. Takže svůj, co mi leží v šuplíku 2,5 roku se bát použít nebudu, ale „cizí“ nevím nevím…
a na te strance - oni ho vyrabeji, takze budou psat „blbost“ jen aby prodali co nejvic kusu
Nad tou revizí jsem také přemýšlela, ale na té stránce jsem třeba nic k tomu nenašla - mám ho od nich(nebo blbě hledám).
A jasně, že chtějí prodat, ale na druhou stranu mi nepřijde úplně nepravděpodobné, že by s tím předchozí majitel nemusel zacházet úplně ok (třeba i nechtěně/neuvědomí si to…)
me rekli v porodnice kde to pujcuji kde se revize provadi - takze to taky vyzkousej. oni to vedet musi, neb to musi davat na kontrou.
ja si myslim ze tak 1 ze 100 s tim muze zachazet blbe .. kdyz uz si nekdo neco koupi za 2tis, tak s tim taky tak zachazi a kdyz k tomu je zaruka treba jeste na dva tri tri roky, neni se ceho bat ![]()
je toho spostu jsem i nasla zaruka jeste tri roky a za 1300,– super cena
a ona se vztahuje pak i zaruka na bazarove zbozi kdyby se predchozi majitel cukal - klamny inzerat.
ale zaklad je ta revize,nedam pod sve ditko neco cemu nelze verit na 100% ale to je i u noveho - nemuzes verit na 100% ale je mensi pravdepodobnost.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na názor ohledně monitoru dechu. Máme s manželkou dilema jaký monitor dechu koupit jestli Nanny a nebo Baby sense II jsou skoro finančně na tom stejně, ale nevíme, který je lepší musíme si nějaký pořídit, jelikož se nám narodilo miminko v 30. týdnu a nechceme riskovat. Mohli by jste nám poradit budeme moc vděčni díky.
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat zda si myslíte, že je monitor dechu důležitý. Jsem hrozný nervák takže pro mě bude asi monitor lepší. Ale nevím jaká značka je dobrá. A také by mě zajímalo jestli si myslíte, že je rizikové ho kupovat z druhé ruky? díky za rady ![]()
Ahoj, my monitor dechu měli, už jenom pro klid duše. Nestojí to zas tak moc, abysme si, kdyby se pak něco stalo, to vyčítali
. Koupili jsme nový a pak jsme ho poslali dál známým. Já bych se použitého nebála, pokud víš odkud je nebo je z netu v záruce. Jinak bych ho nebrala. Měla jsem nanny a dělal často falešné poplachy. Na plínku jsme měli respisence a ten byl hrozný, pískal potichu a ty poplachy dělal ještě častěji než ta nanny.
My monitor máme a nedám na něj dopustit. Máme Nanny a zatím (12 týdnů) žádný poplach (když ho nezapomenu vypnout při vyndávní prcka z postýlky). Z druhé ruky nevím, to my neřešili, protože ho chceme na další děti a Jablotron dává 48 měsíců záruku. Ale pokud se ti za něj nechce utrácet, tak je v porodnicích půjčují.
důležitý určo není
,než jsem šla rodit, tak jsem byla přesvědčená, že ho rozhodně nebudeme potřebovat ![]()
Když jsem si ale tu prďolku přinesla domů, tak jsem ho rychle objednala (Nanny), abych u postýlky neseděla celou noc a nekontrolovala, jestli dýchá
(a to vůbec nejsem nervák).
Koupila jsem si tenkrát nový, když před tím z druhé ruky se varuje, aby byl spolehlivý. Dneska to ale vidím jinak… i po dvou dětech je naprosto v pořádku a spolehlivý ![]()
Příspěvek upraven 10.02.12 v 13:36
já měla babysence a spokojenost
v porodnici byl nanny, ale za ty tři dny si ho ani nepamatuju. já ho měla půjčený z porodnice, ale chtěj za to docela dost, výhodnější je si ho koupit, pro druhé mimčo si ho pořídím z druhé ruky, zřejmě z MMB ![]()
No já teď koukala na monitor dechu Nanny-je to z druhé ruky,ale je ještě rok v záruce. Myslíte, že se toho nemusím bát?
AnnaP píše:
No já teď koukala na monitor dechu Nanny-je to z druhé ruky,ale je ještě rok v záruce. Myslíte, že se toho nemusím bát?
Ahoj, ja mam pujceny od zname, je 6 let stary a funguje bez problemu.
Máme od počátku Babysense a také jsme spokojeni. Neumím si představit ho nemít a stále na mimi v noci svítit baterkou nebo do něj šťouchat
Měli ten stejný i v porodnici.
Signalizoval brzo vybité baterie, ale bylo to tím, že jsme tam dali dobíjecí, což se nedoporučuje. Na obyč. baterky funguje dlouho.
Jednou uplně zpočátku jsme měli poplach bez zřejmé příčiny, ale jinak nikdy nepískal naplano, tak nevím, jestli byla možná třeba opravdu tak dlouhá prodleva dechu.