Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Já jsem velice ráda ,že ho mám jsem klidnější když v noci vidím ,že to v klidu svítí
A koupila jsem si ho přes bazárek ve slevě a je bez vad
Třeba se ti naskytne možnost od někoho odkoupit ![]()
ahoj, u nás v porodnici v Přerově monitor dechu pronajímají za 150 Kč měsíčně. Doporučují ho mít 6 měsíců, takže půjčovné vyjde na 900 Kč. Taky docela schůdné řešení…
Jo, jo .. u nás v Ostravě - Porubě ho také půjčují, ale dle výrobce (a jak jsem tady četla i zkušenosti maminek) ho doporučují na první rok života - ale to půjčovné na rok vychází bez pár drobných jako nový .. takže nakonec půjdeme do nového - a pak ho můžeme popř. použít i pro dalšího prcka (jestli nějaký bude
)
Ahojky, nechci strašit, ale máme mimořádně zdravé dítě, jsem nekuřačka. Ale monitor jsme pořídili. monitor nejdřív začne pípat, když mimčo nedýchá, pak začne alarm. mě vzbudil alarm, a než jsem se k ní odhrabala z postele, ještě nedýchala. Několikrát nác vzburcoval, pak se to uklidnilo a teď je to zdravé šťastné mimčo ![]()
@Kamzinka ještě že je v pořádku to mě i vyděsilo
Já snad ten monitor nedám pryč ![]()
No já jsem už definitivně rozhodnutá .. po tom co tady čtu .. tak ho prostě pořídíme a přes to vlak nejede. Jen se teď rozhoduju jestli ho pořídit ještě než pojedu do porodnice a nebo až se vrátíme .. ![]()
Ten půlrok se hodil ,jsem za něj ráda. Pak z něj začla utíkat a to už to jen plašilo, pak už dýchala dobře:-)
@Kamzinka jo jo .. to oni tak říkají že prý pak začnou utíkat .. ale dá se to dát prý i jakoby napříč a né podélně .. tak snad nám malá nebude cestovat po celé postýlce a vydrží na něm co nejdéle ![]()
ten půlrok, který byl rizikový necestovala, jak začla cestovat tak už to bylo ok, takže to vyšlo krásně
Ahojky, přispěji s vím názorem ![]()
Porodila jsem předčasně v 34 týdnu, bohužel dcera měla problémy s dechem už do narození proto i primář porodnického oddělení mi doporučil že by bylo dost důležité aby jsme si monitor dechu pořídili
od narození do šestého měsíce dcera ztrácela dech při každém kojení i příkrmech, a dvakrát za tu dobu se nám vyplatil i monitor dechu, nevím jak by to dopadlo kdyby jsme si ho nepořídili ![]()
To je strašné
hlavně že už je vše v pořádku a malá je zdravá
tohle je snad to nejhorší co může být.. musí to být hrozný stres.. každý den i noc se takhle bát ![]()
Ahoj! Monitor dechu je opravdu dobrá věc. Nejen pro klid maminky. Ročně zemře na SIDS kolem 20 dětí. Nedávno u nás takto zemřelo 7. měsíční dítě. Myslím, že investovat peníze se vyplatí. Monitor upozorní včas, dítě se může samo probudit a nadechnout, nebo se musí resuscitovat.
@83Eliška píše:
Ahoj! Monitor dechu je opravdu dobrá věc. Nejen pro klid maminky. Ročně zemře na SIDS kolem 20 dětí. Nedávno u nás takto zemřelo 7. měsíční dítě. Myslím, že investovat peníze se vyplatí. Monitor upozorní včas, dítě se může samo probudit a nadechnout, nebo se musí resuscitovat.
Někdy si o tom něco přečti…nebudu to řešit
![]()
Příspěvek upraven 15.06.12 v 21:13
Barusatko: bylo to trápení, užili jsme si své, ted je cácoři 3a1/2 let a nikdo by neřekl že měla takové problémy, díky bohu se z toho dostala, sice chodíme každých půl roku na kontroly, ale to už jen pro jistotu.
A jinak když nás monitor upozornil že nám dcera nedýchá, tak my jsme měli z porodnice doporučeno obratit dítě hlavou dolů a malinko zatřepotat, to jsme bohužel i museli vyzkoušet na vlastní kůži, hrozný pocit ale pomohlo ![]()