Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky,
nevíte prosímvás některá, jestli se půjčují monitory dechu v Trutnově?
Dík Niky
Mate nekdo prosim zkusenost s matraci kokosove vlakno- molitan- pohanka jestli i pres ni monitor funguje spravne?
My máme matraci kokos-studená pěna-kokos a funguje perfektně.. jen výšku vám už neřeknu.. myslím že je to 9 nebo 11cm.
Já bych ho koupila i donošenému zdravému dítěti nikdy nevíš co se může stát ![]()
My jsme 14 dní přenášeli a malá byla u porodu v pohodě zdravá a v 7 dnech přestala dýchat a zachránilo jí to život.. takže @Safiye s tebou určitě jedině souhlasím ![]()
@Barusatko z toho mam strasny strach a ze nebudu vedet co mam delat.
@Petra H. já jsem taky nevěděla byla jsem v šoku.. vděčím za to mojí mamce že byla zrovna u nás.. mě napadlo jak jsem jí vytáhla jen s ní třepat ale mamka mi jí duchapřítomně vytrhla z ruky otočila jí hlavičkou dolů a dala jí pár ran do zádíček aby se nadechla.. taky nám říkali v porodnici že třeba pod ledovou sprchu.. jde o to aby se to mimčo leklo a tím se probere natolik aby se nadechlo ale to hlavičkou dolů a pak do zádíček tak to je asi nejúčinější protože to nemusí být zrovna SIDS ale může si jen ublinknout a vdechnout to.. a tak mu pomůžeš ať je to to nebo to.. jak nás odvezli na JIP tak tam byla mamka se 4 denním chlapečkem a ti to slyšeli dost pozdě ten monitor a kluk už měl v celém těle ty bakterie ze SIDS tak ho našli už v křečích.. takže je to fakt šílené.. já nechávám monitor malé v postýlce až do 13ti měsíců a pak půjde rovnou do velké postele.
@Barusatko wow,az se mi udelalo mdlo jak jsem to cetla. hrozne tohle. a muzu se zeptat jaky mas monitor? ja jsem se rozhodla pro angelcare 401 i s chuvickou zaroven. monitor je jen do postele takze se bojim jak v kocarku.ja jsem teprve v ocekavani ![]()
@Petra H. tak ten který píšeš neznám vůbec jsem ještě neslyšela ani na něj názory.. my jsme zvolili Nanny se dvěma deskama.. jednak jsme měli v porodnici na něj školení a jednak jsem četla i dobré ohlasy.. a to jsem toho pročetla
a jsem moc spokojená - chůvičky jsme koupili zvlášť Philips Avent.
@Barusatko ano ano jde to pak pouzivat zvlast.taky jsem toho procetla spoustu a prave jen dobre recenze.
@Petra H. no tak to je super..
přeji aby fungoval tak jak má a hlavně aby jste neměli vůbec žádný poplach.. protože i ty falešné jsou děsivé..
@Barusatko dekuji
snad jsem dobre vybrala no. jeste jsem ho nekoupila. a taky doufam, ze uz ani vy neuslysite zadny poplach ![]()
@Petra H. ten angelcare 401 je super! má ho kamarádka a nemůže si ho vynachválit! my měli nanny a taky super ![]()
My máme babysense 6, je to monitor + chůvička v jednom, malýmu je 2,5 roku a chůvu stále používáme.