Má cenu kupovat monitor dechu?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
648
16.2.13 13:11

Menší určitě ano to může být ale ty postýlky co se dělají větší jsem měla na mysli.. a teda šířka té matrace do těch 10cm ale to se dělá tak většina.. my třeba tu co máme tak ta je 9cm hrubá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
16.2.13 21:46

NO my máme postýlku dělanou doma, takže matraci budem muset nejspíš nechat dělat na miru. Tak at vím co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
16.2.13 22:33

No tak přijde na to jakou máte teda velikost postýlky.. a jestli budete nechávat na míru tak to budete mít dobré protože si můžete určit jak hrubá bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
22.2.13 15:23

Máme monitor 2v1 Angelcare AC 401 a funguje spolehlivě v postýlce, kde máme matraci kokos, PUR pěna o vel. 120×60. Funguje perfektně i v cestovní postýlce na originál matraci…v tomto případě si myslím, že se vyplatilo si připlatit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
23.2.13 10:18

Nakonec budu nechávat dělat matraci o rozměrech 120×70. Bez kokosového vlákna. Myslíte že těch deset čísel na víc na šířku bude mít vliv na funkčnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
23.2.13 11:28

Já si myslím, že snad ne. Musí tam mít přece trochu rezervy ne? I když bylo by blbé kdyby jste kvůli 10cm měli poplašné houkání.

• ještě mě napadlo jestli nemáte někoho v okolí kdo by vám ho půjčil jen na zkoušku.. jako nainstalovat poťukat matraci prstem (nebo jak uvádí výrobce - listem papíru) a když to bude reagovat i v rozích tak víte že těch 10cm nedělá žádnou neplechu a můžete ho bez obav koupit :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.3.13 19:30

Pro klid duše jsem si ho koupila a naštěstí nehoukal ani jednou. Ale určitě nelituju, že ho máme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
3.3.13 10:33

Už ho taky máme. Ale čuměla jsem jak podražil. Jěště před rokem a půl ho kamarádka kupovala celý za tisíc a my těd ve stejné prodejně za dva a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
3.3.13 10:53

Jo jo podražili ho fest.. já jsem teď jeden sháněla pro sestřenici a nestačila jsem se divit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.13 21:54

Ahoj, taky si ho budu kupovat. Mám problémové celé těhotenství, a tak už bych se ničemu nedivila a raději si ho pořídím. Navíc malá bude asi předčasně porozená. Teď ležím v nemocnici a čekám, co bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanicta
14.6.13 15:27

Tak s tímto bych nesouhlasila…dítě si může ublinknout a to vdechnout, přestane dýchat a pak stačí s ním zatřást a je vše ok, pokud by dál leželo tak nechci domýšlet. Měli jsme monitor lékařsky doporučený, koupili jsme model monitor+chůvička 2v1 a byli jsme spokojení, klidně jsme spali. Čekám další dítě a budena monitoru, i když bude doufám zcela zdravé…

• Citovat
  • Upravit
Hanicta
14.6.13 19:40

Tak ono když je v místnosti hodně lidí a monitor snímá ty otřesy, tak se snad aspoň někteří z nich zajímají i o mimino a nenechali by ho udusit. Jedná se hlavně o noc a případně o dobu, kdy mimčo spí ve dne a máma taky potřebuje něco udělat…já té investice nelituju.

• Citovat
  • Upravit
2598
24.6.13 19:07

Jaky teda mate holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
24.6.13 19:11

@Petra H. My máme Nanny :-)

• načítám...