Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Menší určitě ano to může být ale ty postýlky co se dělají větší jsem měla na mysli.. a teda šířka té matrace do těch 10cm ale to se dělá tak většina.. my třeba tu co máme tak ta je 9cm hrubá.
NO my máme postýlku dělanou doma, takže matraci budem muset nejspíš nechat dělat na miru. Tak at vím co a jak.
No tak přijde na to jakou máte teda velikost postýlky.. a jestli budete nechávat na míru tak to budete mít dobré protože si můžete určit jak hrubá bude ![]()
Máme monitor 2v1 Angelcare AC 401 a funguje spolehlivě v postýlce, kde máme matraci kokos, PUR pěna o vel. 120×60. Funguje perfektně i v cestovní postýlce na originál matraci…v tomto případě si myslím, že se vyplatilo si připlatit
Nakonec budu nechávat dělat matraci o rozměrech 120×70. Bez kokosového vlákna. Myslíte že těch deset čísel na víc na šířku bude mít vliv na funkčnost?
Já si myslím, že snad ne. Musí tam mít přece trochu rezervy ne? I když bylo by blbé kdyby jste kvůli 10cm měli poplašné houkání.
Pro klid duše jsem si ho koupila a naštěstí nehoukal ani jednou. Ale určitě nelituju, že ho máme ![]()
Už ho taky máme. Ale čuměla jsem jak podražil. Jěště před rokem a půl ho kamarádka kupovala celý za tisíc a my těd ve stejné prodejně za dva a půl.
Jo jo podražili ho fest.. já jsem teď jeden sháněla pro sestřenici a nestačila jsem se divit..
Ahoj, taky si ho budu kupovat. Mám problémové celé těhotenství, a tak už bych se ničemu nedivila a raději si ho pořídím. Navíc malá bude asi předčasně porozená. Teď ležím v nemocnici a čekám, co bude…
Tak s tímto bych nesouhlasila…dítě si může ublinknout a to vdechnout, přestane dýchat a pak stačí s ním zatřást a je vše ok, pokud by dál leželo tak nechci domýšlet. Měli jsme monitor lékařsky doporučený, koupili jsme model monitor+chůvička 2v1 a byli jsme spokojení, klidně jsme spali. Čekám další dítě a budena monitoru, i když bude doufám zcela zdravé…
Tak ono když je v místnosti hodně lidí a monitor snímá ty otřesy, tak se snad aspoň někteří z nich zajímají i o mimino a nenechali by ho udusit. Jedná se hlavně o noc a případně o dobu, kdy mimčo spí ve dne a máma taky potřebuje něco udělat…já té investice nelituju.