Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Naše Andulka se narodila 32tt+3,monitor byl věc, o které se ani nediskutovalo. Dík němu jsem mohla v noci spát. Měla jsem ho půjčený z porodnice(FN Hradec Králové)certifikovaný, na půl roku 900,–Zaplať pánbů nám párkrát spustil jen když jsme ho zapoměli vypnout při zvednutí malé z postýlky
Všem maminkám doporučuji.
@Naima přesně tak.. vychází to levněji a jestli to koupit teď a nebo až třeba za půl roku.. tak to už je jedno.. a hlavně když už to vychází tak dobře tak proč to nevyužít ![]()
Takže za sebe můžu jen doporučit jak komunikaci s panem Fráňou co to vyřizuje tak i dodací podmínky ![]()
@Barusatko Paráda, děkuji za kladnou recenzi, tím máme vyřešen problém - odkud koupit
.
@Naima Není zač.. přeji ať dobře slouží (jo a navíc k tomu posílají několik časopisů o miminkách jako bonus) ![]()
@lucka_angel píše:
Ahoj,
my čekáme dvojčátka 5.10., ale už teď ležím v nemocnici kvůli hrozícímu předčasnému porodu. Neváhala bych nad koupí ani kdyby se narodily v termínu, natož když přijdou dřív. Vybrala jsem si nové Snuza halo(na plínku), protože je chci mít v jedné postýlce a to by s podložkou nešlo. Myslím že této investice nebudu určitě litovat.
Původně jsem měla také objednaný tento Snuza, co se dá za plínku, ale vracela jsem ho. Funkční byl, žádná závada, ale my jsme se s ním prostě nějak nesžili. Na tom malém mimču byl jakýsi strašně velký, pořádně nedržel, prostě to bylo takovy „divny“. Takže jsem ho zabalila, poslala zpátky a vrátili nám peníze. Mezitím jsme objednala Nanny, který jsem původně nechtěla a maximální spokojenost. Ale myslím, že to je jen o zvyku a o tom, co komu vyhovuje.
No já si taky myslím že je to o zvyku.. a prý snad to ty miminka na plínečce pak tlačí do bříška když leží na bříšku.. ale na druhou stranu jestli @lucka_angel píše že čekají na dvojčátka a chtějí je mít v jedné postýlce tak je to asi nejlepší řešení.. protože jedna podložka pro dva cvrčky by dělala asi neplechu.. (to myslím že ani nejde - že všude uvádějí že pro dovjčátka musí být dva monitory - nikoliv dvě podložky)
Já bych se asi trošku už bála koupit monitor po někom, měla jsem od ségry po jednom dítěti nanny a fungoval pouze týden. Nakonec jsme dostali Tommy a velká spokojenost.
No tak to já bych teda taky měla strach.. hodně mamin teda píše že koupili a že fungoval.. ale to je podle mě jako tak trochu risk.. říkají teda že když je to po někom komu věříme tak že by to mohlo být eventuelně dobrý.. ale jak vidím tak ani to ne.. tak nevím ![]()
Monitor a autosedačka jsou dvě věci, které bych tedy z druhé ruky opravdu nebrala
.
@Naima Tak s tím opravdu souhlasím ![]()
Ahoj tak já za sebe… máme 5m dcerku narodila se 9 dní po termínu neměla z ničím problém ( já kuřačka před dětu) a i ted po narození malé za celou dobu nám houkal asi 4× ale né skrz malou, ale kvůli tomu, že tam docházely baterky( takže moje nervy)… Ale jinak si bez toho nedovedu přestavit, kamkoliv jedem náš monitor jede s náma
. spím klidněji apod. jsem ráda že jsem investovala a koupila. Za sebe určitě doporučuji ![]()
Ahojda holky, přidávám se do diskuze. Jsem v 38tt a nad monitorem dechu stále přemýšlím. Některé kamarádky mi to vymluvili, že je to jen stresovalo, plané poplachy a podobně, že když je vše ok, tak to nemá smysl. Kdybych rodila předčasně, tak nad tím asi ani nepřemýšlím, ale takhle prostě nevím. Budu mít mimi v postýlce přiražené k posteli přímo u sebe, ale bojím se že bych se stejně nevzbudila. Ty co už máte mimi, myslíte že byste se vzbudili, kdyby něco? Koukala jsem že už prodávají, takovou jakoby vysílačku co se zavěsí za plínku nebo oblečení, místo klasické podložky, nemáte někdo zkušenost?
Ahojda, já sem ho sehnala na netu za 1000kč a neměnila bych! Je to taková jistota pro maminky ![]()
Ahoj @Kaculela
Jednoznačně pořídit! Poplach jsem měla jeden..jestli byl falešný nevím, ale malý se budil nějak dlouho, když jsem ho vydrapla z postýlky. Měl 5 týdnů. Ty kecy o vyrostlých dětech bez monitoru mám nejradši, ta možnost je a tečka. Dávala jsem mu ho i na zahradu do kočáru, jedno poblitíčko může být taky průser a neslyšíš nic, do 5 minut je skoro pozdě, a to skoro ani nesleješ špagety…prostě ho vozím všude. A moudré rady, že jsem prdlá mi setře jediný deníček o SIDS, co tu kdysi byl. Na větší ditě je to zase dobré, že odhalíš, že zdrhlo z postele ![]()