monitor dechu- Poplach

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lo
6285
8.1.14 07:16

Ahoj holky, malému je už 10,5 měsíce a nikdy jsme neměli poplach, ani falešný, žádný. Malý spí sám ve svém pokoji. Včera jsem už spala a manžel dělal něco na počítači a měl sluchátka v uších. Ráno mi tvrdil, že se mu zdálo, že pípal monitor, že „něco“ slyšel i přes sluchátka, ale jakmile vstal a šel se podívat k malému, nepípalo nic, monitor blikal zeleně a malej klidně spal..Já teda neslyšela nic, máme ložnici hned vedle synova pokoje. Já myslím, že by mě to vzbudilo :?: Je vůbec možný, aby monitor chvilku pípal a pak přestal zase sám a normálně blikal zeleně? Mně by fakt zajímalo, co ten chlap slyšel :roll:, akorát mě straší. Jinak malej je úplně v pohodě. Spal 11,5 hodiny bez probuzení, ráno úplně o. k. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
8.1.14 07:18

@Lo kdyz zacne monitor signalizovat tak sam od sebe neprestane, asi mel manzel nejakou slysinu :mrgreen: pro jistotu zkus vymenit baterky at mas klid na dusi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
8.1.14 07:18

@Lo ahoj, nám, když začal pípat, tak se pak sám od sebe nikdy nevypnul. Podle měl tvůj muž slyšiny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
8.1.14 07:21

Díky holky, když jsem se ho ptala, jestli to byl určitě monitor, tak mi řekl, že by to mohl být i nějaký budík od sousedů s podobným zvukem 8o 8o :mrgreen:, ale že fakt si není jistý, jestli to nebyl monitor. Úplně mi ráno nahnal strach a zbytečně zamotal hlavu :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
8.1.14 07:22

@Lo Můj monitor pípat přestal, když na deskách zase zachytil pohyb, ale už dál blikal červeně. Takže myslím, že se to tvému muži zdálo. Jaký máš monitor dechu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
8.1.14 07:24

@Kakika Babysense II, nikdy s ním právě nebyl žádný problém, já si tento monitor hodně vychvalovala :) Ale manžel říkal, že něco slyšel, pak to přestalo, šel k malému do pokoje, malej spal, pravidelně dýchal, monitor blikal zeleně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8143
8.1.14 07:24

@Lo Manzel je teda dobrej, ze ti to rekl az rano. Ze se tam rovnou nesel podivat, kdyz to slysel…A tebe by to urcite probudilo, kdyby alarm pipal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
8.1.14 07:26

@Levandulina on se tam šel podívat, zkontrolovat malého, vše bylo o. k., on totiž ani neví, jestli to byl vůbec alarm..když vstoupil do synova pokoje, nic nepípalo a blikalo to zeleně, on slyšel něco předtím :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1600
8.1.14 07:30

@Lo
Pokud začne monitor pípat, tak se sám nevypne. Musí ho někdo vypnout a znovu zapnout. Takže manžel neslyšel monitor dechu, ale nejspíš něco úplně jiného, třeba z venku. Tak se neboj :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8143
8.1.14 07:30

@Lo Tak to monitor urcite nebyl, neboj… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
8.1.14 07:48

@Lo Já už monitor dechu ruším…zruš ho taky a bude. Syn už je SIDS velký ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
8.1.14 07:51

Děkuju holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
8.1.14 07:52

@kve-tinka Já jsem si říkala pro jistotu do roka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
8.1.14 07:54

@Lo take planuju vyuzivat do roka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
8.1.14 07:54

@Lo já už na to nemám nervy, v noci jsem se jenom budila, abych se podívala na zelené světýlko + přes den mi spí jenom v kočáru, takže už to prdím… ale je to jenom na tobě ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí