monitor dechu- Poplach

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lo
6285
8.1.14 08:06

@kve-tinka Já se na zelené světýlko nebudím :) Navíc malej je od 3. měsíce ve svém pokoji, i proto ten monitor stále máme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
8.1.14 08:09

@Lo nase princezna spinka take sama v pokojicku od 4.mesice (uz se nevesla do kosicku a postylka se zase nevesla k nam) monitoru proste duveruju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
17.1.14 09:43

Ahoj, mam pul rocni dceru, a pred tydnem se mi stalo to same, holka spala tam kde mela a v noci alarm. Holku to vzbudilo a me malem kleplo. Nabijeci baterky používám pul roku a nikdy se to nestalo. Nabijime kazde 2mes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
17.1.14 09:43

Jo a mame babysense

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
24.1.14 11:19

Investuj do drazich baterii a budes mit 100% jistotu.

• Citovat
  • Upravit
484
24.1.14 20:38

Je ožné, že šlo mimo dosah monitoru, ale pokud se ti to stane víckrát, tak si pak na malé dávej pozor i v kočárku. Nám to pípalo asi 6, když jsem to řekla doktorce tak mi jen odpověděla, že ty monitory nemá ráda, že jen plašej maminky. No a pak za 2 měsíce jsem malou vyndavala z kočárku a totálně studená a bez dechu, až po minutě se mi jí podařilo oživit, v neocnici nic nezjistili a pak mi alarm pípal ještě 2×, takže jsem z toho uplně na prášky. Rozhodně to nepodceňuj. A v kočárku kontroluj každých 5 minut jestli dýchá. My jse koupili monitor dechu na plenku, ale stejně i tak ji stále kontroluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
11.6.14 09:58

Ahoj holky :mavam: chtěla bych jen poprosit o radu jak jste to s monitorem dělaly pak u starších dětí. Máme Nanny, malá bude ze pár dní 9. měsíců, před nedávnem jsem si říkala, že by jsme ho možná už mohli pomalu přestat používat - alarm nikdy nespustil ( kromě chvílí kdy jsme ho zapomněli vypnout a malou vyndali z postýlky). Jenže za poslední měsíc se spustil během noci alarm už 2× naposledy dnes v noci, malá nějaký ten pátek v postýlce hooodně cestuje a někdy má dost krkolomný polohy ve spánku, monitor je přesně uprostřed postýlky aby snímal co nejvíc, snímá i když malá stojí v rohu postýlky a drží se za ty šprucle. Pokaždé když byl alarm, tak než jsem doběhla, tak malá se hýbala, ale vždy byla v nějaké krkolomné poloze úplně v rohu postýlky - na břiše, nohy nějak pod sebou, zadek výš a obličejem dolů ( může se proboha vůbec dítě třeba takhle samo udusit když má obličej zabořený do matrace?). Takže jsem samozřejmě více vystrašená, nechápu, že snímá normálně když malá stojí v rohu postýlky a nesnímá když spí v rohu postýlky kdy zabírá plochu rozhodně větší než při stání?! Nebo se mi snad vážně dusí o matraci? Já nevím, kdyby ležela nějak normálně a začlo to pípat, tak si řeknu ok, prostě asi leží víc mimo monitor, tak bych asi koupila druhou podložku, ale ty její spací polohy mě začínají znepokojovat, nevím jestli byl ten alarm vážně opodstatněný :roll: do kdy jste monitor používaly? Měly jste pak třeba i dvě podložky? Než začla cestovat a spát krkolomně, tak žádný alarm neproběhl, přes den taky nic, ale to spí max hodinu-dvě, takže toho tolik nenacestuje jako v noci. Předem díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
11.6.14 10:05

@Ashia Já myslím, že 9-ti měsíční dítě se ti neudusí o matraci, samo se přetočí, sedne…není hloupé. Prostě bych podložku zrušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.6.14 10:08

@Ashia pro 9ti měsíční je to už zbytečné. Alarm spouští díky tomu jejímu cestování. Už bych ho nepoužívala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
11.6.14 10:11

@Ashia ne, nedusi se. Kdyz stoji v rohu postylky, tak nikdy nestoji uplnr bez pohybu, monitor tedy snima. Ale kdyz spi nacpana v rohu postylky a jeste k tomu v kleku, tak i kdyz je monitor hooodne citlivy, tak prece jen kdyz neni kontakt briska/zad s matraci, tak jen pohyb je uplne minimalni a monitor spusti. Uplne presne stejne nam spustil nedavno taky. Dcera ma 10 mesicu a taky spala mimo podlozku. To sice spi furt, ale spala v kleku. Neboj. A ja ho vyndavat nebudu. Radsi planny poplach, nez prusvih. Muze se dusit jidlem, zvratky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
11.6.14 10:11

No právě si říkám, že snad není takový trdlo aby si nedala sama hlavu na stranu, přece takhle velký dítě nebude „trpět“ se zaraženým obličejem do matrace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
11.6.14 10:15

@Berousik Díky za zkušenost - podobnou. Vyndavat asi zatím také nebudu, kdyby spala alespon v nějaké normální poloze tak bych to „riskla“, ale to klečení a obličej k matraci mě nějak nenechává klidnou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
11.6.14 10:16
@martina.se píše:
@Ashia pro 9ti měsíční je to už zbytečné. Alarm spouští díky tomu jejímu cestování. Už bych ho nepoužívala :think:

jedno jsem takto sla veset pradlo do loznice, dcera spala na zadech a najednou si ze spanku ublinkla. Spala tak tvrde, ze se sice probudila, ale napul. Mela vytrestene oci, otevrenou pusu plnou zvratku a ani se nehla a ani nemukla. Treba by se probrala a treba taky ne. Byla na monitoru a jeste shodou okolnosti jsem v tu chvilicku na ni koukala. Ale nebyt tam a nebyt na monitoru, mohlo to dopadnout zle. Takze za me monitor ano a to co to jen pujde. Jo a normalne v postylce neblinka, toto byla vyjimka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.6.14 10:17

@Berousik nestraš 8o Jako já ho mít budu, ale říkám si, že jak dítě cestuje, už to nemá moc smysl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
11.6.14 10:19
@martina.se píše:
@Berousik nestraš 8o Jako já ho mít budu, ale říkám si, že jak dítě cestuje, už to nemá moc smysl :think:

jasny, jak zacne cestovat a poradne se hybat, tak sids uz nehrozi. Ale prave jsou i jina nebezpeci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí