Monitor dechu - sdílení jedné jednotky pro více podložek

342
6.6.25 16:27

Monitor dechu - sdílení jedné jednotky pro více podložek

Ahoj,
Mohla bych poprosit vás zkušenější o zkušenosti s monitorem dechu? Určitě chci do postýlky + ráda bych i do kolébky. Moje myšlenka je pořídit jednu jednotku + 2 podložky s tím, že prvních asi 6 měsíců budu mít jednu podložku v postýlce (když ještě nebude mimčo moc po postýlce cestovat) a jednu v kolébce. Potom asi malá stejně z kolébky vyroste, a tak bych dala tu druhou podložku do postýlky, aby to pokrylo větší plochu.

Nanny BM-02 neumožňuje připojit 2 podložky současně, jestli se nepletu. Nanny BM-03 by byl asi ideální, ale teda je to už jiná cenová kategorie. Jako kompromis mi přijde Babysense 2 Pro - jen se nejsem jistá, jestli u něj bude reálné pořád přepojovat tu jednotku a přenášet z postýlky ke kolébce. Aby se nepolámaly káblíky, nevychodily ty konektory, nezlomil ten držák, do kterého se ta jednotka připojuje. Nemáte s tímto monitorem a stejným zacházením někdo zkušenost? Nebo tip, jak to vyřešit jinak? Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10923
6.6.25 16:42

@Leni95 jeee, abych pravdu rekla, koupila jsem dve podlozky, jednu jednotku s tim, ze to budu prehazovat a ani me nenapadlo, ze by se to melo porouchat. A vis co, nakonec jsem mela dve nepouzivany podlozky a jednotku, dite spalo jen na nas nebo mezi nami a ja dokupovala monitor na nohu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
6.6.25 17:24

Zkušenost úplně nemám, máme babysense napevno přidělaný k postýlce, ale myslím, že by to snad vydržet měl, přijde mi, že to vypadá docela bytelně. Nicméně jsme skončili stejně jako @DandátkoP a nakonec jsme koupili monitor na nohu - takže nemusím řešit, kde mi dítě zrovna usne :mrgreen: (navíc mi v mé vlastní blbosti nedošlo, že když mám postýlku přiraženou k naší posteli, nebude deskový monitor úplně ideální :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
6.6.25 20:28
@Chiruna25 píše: Více

Jo, to nefunguje, snima to dospelaka i. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...