Montessori školka Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mi24
14.11.13 18:25
@Baraajara píše:Mi osobně se na téhle školce vůbec nelíbí to prostředí, je to prakticky ve fabrice :? a navíc obklopena kolonkami soc. slabých.

dítě bych já osobně do montessori školky nikdy nedala nelíbí se mi ten styl vychovy takže k tomu se vyjadřovat nebudu, ale prostředí není špatné okolní prostředí znám moc dobře a obklopena soc. slabými není jen ze zastávky hulváky žijou socialně slabý ze strany školky ale žijou naši občaní ve velmi pěkných domkach soc. slaby tam když už tak tam pár vyjimek (když už je dali rodiče) chodilo do školy což ted už tam škola není takže je klid a fabriky jsem tam teda žadné neviděla a to znám hodně dobře to okolí fabrika je o dost dál

• Citovat
  • Upravit
2
7.1.14 12:36
@anubis25 píše:
dítě bych já osobně do montessori školky nikdy nedala nelíbí se mi ten styl vychovy takže k tomu se vyjadřovat nebudu, ale prostředí není špatné okolní prostředí znám moc dobře a obklopena soc. slabými není jen ze zastávky hulváky žijou socialně slabý ze strany školky ale žijou naši občaní ve velmi pěkných domkach soc. slaby tam když už tak tam pár vyjimek (když už je dali rodiče) chodilo do školy což ted už tam škola není takže je klid a fabriky jsem tam teda žadné neviděla a to znám hodně dobře to okolí fabrika je o dost dál

Mohu se zeptat, co je podle Vás ten velký areál s komíny a vnitro železnicí? http://mapy.cz/s/92SG Nevím přesně, ale mám zato, že to je ocelárna… Když se mapa oddálí kousek dále, jde vidět, že cca 2km dále je chemička..
Ono to asi nejde vidět přímo od školky, ale já nedaleko dlouho žila a moje představa toho, co je daleko či nedaleko od takové hrůzy je tedy asi jinde.
Sociálně slabí sice žijí u tramvají a v přilehlých domcích, ale i tak mi to tedy nepřijde jako reprezentativní místo pro soukromou školku.
Kam tam ty děti chodí ven? Jen na zahrádku a nebo přes koleje do „benátek“, kde se to jen hemží bezdomovci, injekčními stříkačkami a pod.?
Děkuji pěkně.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
8.1.14 17:24

Myslím že to ocelárna je, ale přesně vám to neřeknu já jsem zjistila že tam je nějaký areáll až po 3letech. Není slyšet žadná hluk ani žadný smrad takže v tomhle můžete být v klidu a od školky to nejde vidět. No zas na druhou stranu když půjdete od prostorné a byla by jste poprvé v Ostravě a chodila jen od prostorné tak ani nevíte že od zastávku dál bydlí. Na zahrádku a jinak jsem je parkrátzahlídla, jak šli k trolejbusu, kam jeli nevím. A benátky už nejsou takové špatné začli se modernizovat takže

• Citovat
  • Upravit
1767
9.1.14 19:57

Ahoj, nase dcerka(2 roky a 3 mesice) chodi do teto Monte skolky jiz treti mesic a je moc spokojena a my take. Skolka je uvnitr krasne zrekonstruovana a libi se mi pristip ucitelek, jask deti pracuji s pomuckami a jsou vedeny k samostatnosti a zodpovednosti. Do klasicke skolky uz bych ji nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.1.14 19:45

Tak to mě pobavilo, pardon. Jestli to jde vidět nebo ne, je mi šumák. Neplatím si soukromou školku proto, aby moje dítě dýchalo ten hnus, co se z toho line. Chápu, že někdo jde po tom, jak je to tam hezky vymalované a zařízené. Já mám trošku jiné priority. A to Montessori uznávám. Prostě jen ta poloha mi skutečně přijde něšťastná. Je to jedna z nejhorších lokalit, co se ovzduší týče, v Ostravě. Kdyby to bylo jinde, neváhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
15.1.14 11:24

@Baraajara Uff…tak zijeme v Ostrave, takze ovzdusi je spatne vsude, jen snad v Porube je to o neco lepsi. Na Matrosovove ulici jsem si zadnych domu soc. slabych nevsimla, tak nevim, asi se na to budu muset zitra poradne podivat :mrgreen: Takovehle predsudky opravdu nemam, lokalita byla zvolena asi z toho duvodu, ze do Hulvaku to maji lide z cele Ostravy zhruba stejne daleko. A „nejdu“ po tom, ze je tam hezky vymalovano, ale ze se mi libi Montessori pristup, personal je super a dcera je spokojena a da ji to neco do zivota. Navic deti netravi venku zadnou podstatnou cast dne, v inverzi ven nechodi a kdyz chci, aby mala byla venku na cistem vzduchu, tak jedeme do Beskyd k babicce. Tam ma prirodu, zviratka a cisty vzduch, tady zase super skolku a detsky kolektiv. Tecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
7.2.14 14:01

Kdyby někdo hledal kroužek, máme pár volných míst.
 http://montessori-hlucin.webnode.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.6.14 17:36

kroužky v Dětské Ráji

Ahoj holky, montessori je fajn, v Dětském Ráji v Ostravě fungují kroužky a v Bohumíně mají i Monztessori školu. Snad budou otevírat i pobočku v Ostravě. Rodiče jsou spokojeni, asi podobně jako vy se školkou v Ostravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.17 15:11

Ahojky, a máte někdo zkušenosti s tou montessori školou v Bohumíně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
17.3.17 15:55

Osobně ne, ale v okolí mám 2 holky ve škole a rodiče jsou více než spokojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.17 23:10

Musí být dítě do takové školky očkováno?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin