Morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11381
3.11.14 16:18
@Kamča.dalmatinka píše:
lepší 100ková, nebo i 120 ale stačí to

Tak snad to bude stačit, budem je hodně pouštět po bytě, tak se proběhají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11381
17.11.14 19:45

Prosím pomoc, jeden z morčáků má na břiše a na zádech takové kolečko asi jako desetikoruna, vypadá to jako suchá kůže, no spíše něco na kůži…fakt nevím…tady je foto. Je to plíseň, nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.11.14 23:40

@Daniii tak to je uplně krásná ukázková plísen. Mohu ti dát fotku jak vypadá když to pak chytne i dítě, cca 5cm kruh na noze červenej s bílim středem. Nic moc teda..
Imaverol to jistí. Nejlépe co nejdřív na veterinu, tedy spíš hned ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11381
18.11.14 06:42

@Kamča.dalmatinka Já už tu fotku, co jsi sem dávala, viděla. ;) Děsím se toho! Ale děkuju. Už jsem si včera psala s chovatelkou. Máme je teprve od pátku, tak navrhovala, že by si je vzala na vyléčení. Jelikož je to asi trochu její chyba, že to přehlédla. Akorát není z Prahy, tak to musíme nějak vymyslet.
Ale co teď? Je možné nějak přeléčit děti preventivně, než čekat, jestli se to objeví?
A jak mám vydesinfikovat třeba oblečení, které jsme měli na sobě, když jsme se s nima mazlili? Stačí to vyprat?
Morčáky máme ve dřevotřískové ubykaci, to mám vystříkat savem na plísně? Nebo něco jiného?
No jsem z toho trošku na prášky… :,( Včera je kluci třeba dali na chvíli do takové plastové bedýnky co máme na lego, pak jsme do toho dali to lego…to musím taky všechno vystříkat? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.11.14 11:09

@Daniii vzít zpátky a pak zas zpátky? to je blbost. vždyt jen budou vyplašený. at ti chovatelka přidá na vyléčení a nebo ti pošle imaverol.savm to otřít mužeš, děti nijak preventivně nepřeléčíš léky na plín jsou svinstvo tak nemá smysl bát je dopředu, jen kontrolovat. spoustu pudruhu plísíní na člověka nevleze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11381
19.11.14 06:44

@Kamča.dalmatinka ok, dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
21.1.15 14:24

Ahoj holky, jdu si pro radu. vždy jsme měli jen jedno morče, tak vůbec netuším co s tím a google mi selhal :roll: tchyňka pořídila morčata vnoučatům k vánocům, jenže vrh se zpozdil a vnoučata morčata už dostala. měla domluvený morčata od chovatele, dvě holky, tudíž si je vzala s tím, že je udá. vezme si je segra, ale teď jsou ještě u mě zatím. a teď k dotazu. měly to být dvě holky, ze stejného vrhu. dneska jsem ale zjistila, že je to kluk a holka :pocitac: :zed: a co teď? mladý nechceme, natož od sourozenců… asi blbý dotaz, ale je možný, že by sameček chtěl oplodnit vlastní sestru? :lol: má jim být 6, nebo 7 týdnů. děkuju za jakoukoliv radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
21.1.15 14:26

Radu nemám ale pobavila sem se :mrgreen: Řekla bych že jim je fuk že jsou rodina, podle mě by se mohli rozmnožit i tak… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
21.1.15 14:27

@mookiee samozřejmě že ano, nejsou to lidi :lol:. Doporučuju samečka vykastrovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
21.1.15 14:28

Jim je jedno, jestli to je segra nebo ne. Pokdu nechces male, tak okamzit odedelit
a ten chovatel byl asi pekny pako, kdyz to nepoznal. mam morcata primo z rodokmenem abych nekupovala patou generaci incestu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
21.1.15 14:33

@MarieOVMUC : morčata mají rodokmen? 8o :lol: To je mazec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
21.1.15 14:35

Jééééžkovy oči!! :pocitac: :zed: :cert: :evil: budu mlátit! :mrgreen: no já si to myslela, proto jsem psala blbý dotaz že :lol: no tak co teď, segra chtěla 2 holky… :roll: díky holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
21.1.15 14:37

@MarieOVMUC já jsem zase na potkánky, vždy jsem měla teda jen jednoho, teď se chystám na dva a našla jsem úúúžasný taky s rodokmenem, jen kdyby to nebylo tak daleko :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
21.1.15 14:37

Nevím jak těm vašim, ale našim morčatům byla úplně jedno že jsou sourozenci :mrgreen:.Nestačili jsme se divit kde naši dva samci vzali miminka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
21.1.15 14:41
@rozmyš píše:
Nevím jak těm vašim, ale našim morčatům byla úplně jedno že jsou sourozenci :mrgreen:.Nestačili jsme se divit kde naši dva samci vzali miminka ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný