Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kamča.dalmatinka píše:
@Melysa No kdybych jim řekla že všude vidim morčata a i se mi o nich zdá, tak dostanu kazajku.To sem si říkala že ty porodody nebudu tak prožívat. Jsem zvědavá jestli dokážu dát vubec mladý pryč. Asi si je nechám
Aj ja mám pokušenie si tie naše nechať
Sú také krásne..a už som si zvykla..a ani už nemáme chuť ich dať do zverimexu, do takého stresu
to už radšej asi fakt darovať niekomu, kto sa o ne dobre postará..Nechať si ich nemôžme, nemáme už toľko miesta
ale aspoň jedno si asi necháme ![]()
Čo sa týka pôrodu, naše porodili obidve nad ránom..oni asi aj cítia, že majú ticho a kľud. A zvládli to úplne samé
Manžel iba zahodil jednu placentu, ktorú naša Strapka zabudla zožrať ![]()
@Deborah Já se právě bojim aby to zvládla. Né všechny samice ví co maj dělat a někdy je potřeba aspon pomoci vybalit mladé než se udusí:-(.
Zase nějak ožila potvora, tak jdu spát
.Na dnešek to už zas nevypadá ![]()
Ale až jednou vstanu a uvidim tam mládátka živá a maminku v pořádku tak se snad radostí zbláznim ![]()
Náhodou jsou ty morčata skvělá. Aspon furt nemyslim na plenky, kojení a tak. ![]()
@Kamča.dalmatinka aj ja si myslím, že to tak bude..že ráno prídeš a maminka už bude vyhrievať maličké
Aj tušíš, koľko ich bude? ![]()
Ach ty porody
zacinam chapat z ceho byla mamka tak nervozni nez jsem porodila ja ![]()
@iiiv A to sem kvuli potvoře nejela na hory kdyby něco potřebovala a řekla sem že nemužeme nikam ject dokud neporodí a jak na ní koukám tak kvuli ní snad prošvihnu i letní dovolenou ![]()
Ahoj, včera jsme si přivezly dvě morčata. Co jim kupujete k jídlu. Tedy vím, co mají jíst, jen jsem myslela spíš nějakou konkrétní značku, nebo tak. Jaké seno atd. Jsou to dva kluci. Původně jsme jely pro jednoho, ale prý aby mu nebylo smutno, tak jsme odjely se dvěma. Snad se nebudou rvát. ![]()
Ahoj, ja kupuju granule versage laga nebo tak nejak se to jmenuje. Jsou drazsi, ale ty jediny fakt vsechnysni. A seno e zverimexu, z tohho nejsem nadsena, ale nemamjinou moznost.
@Melysa asi jo ![]()
@kolozubka myslim že není tak duležité co, jen né žádné směsy zrní a obilovin. Já kupuju vše zahraniční kde je qunie pig
nejlépe s přidanym C
Mezi těma prémiovkama je to jedno co vybereš a když máš jen dvě, tak ti to vydrží dlouho ![]()
@Deborah jak se maj maličký?