Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Předevčírem jsme se poprali s přítelem. On mě několikrát uhodil silně pěstmi do hlavy.Ze začátku mě to vůbec nebolelo a na večer jsem měla silnou bolest hlavy jakoby tlak.No a od té doby se mi motá hlava vždy když sedím a náhle si stoupnu nebo když si lehnu.Co by to mohlo být? Nezvracím ani nic jiného…
Já mívám točení hlavy od krční páteře. Ale pokud si dostala silné údery do hlavy, tak by to asi chtělo zkontrolovat doktorem.
Tak mimo to, že bych v takovém stavu po úderu do hlavy navštívila doktora, tak bych toho „přítele“ taky cestou nahlásila na Policii ![]()
Ja dostala do hlavy pred rokem ale kramflekem od boty mela jsem diry v hlave krve jak z prasete ale nesla jsem k doktorovi od te dobi se mi hlava takemota
bylo to od pritele…
A hlavně, proč s tím nepelášíte k dr. a následně na policii? Nevím, co bych osobně dělala já…ale určitě bych „po chvíli vystřízlivění a uvědomění“ k dr. šla podala trestní oznámení a dále řešila to, aby se to opět neopakovalo…
Nevim pric takova hezka holka ma zapotrebi nechat se pestmi mlatit do hlavy. To snad je lepsi byt sama nez s takovym magorem. Mazala bych k dr. a nechala si zapsat do zpravy po cem te boli hlava…
Proc ho nechas, aby te mlatil?? Jdi k doktorovi na CT krni patere, mohl ti tam neco nastipnout. A pak na policii.
@Anonymní píše:
Ja dostala do hlavy pred rokem ale kramflekem od boty mela jsem diry v hlave krve jak z prasete ale nesla jsem k doktorovi od te dobi se mi hlava takemotabylo to od pritele…
https://www.emimino.cz/…ezma-222454/
Ty mazej k doktorovi a on at tahne do…
Udery pesti do hlavy… na co cekas? Az te zabije?