Motivace k hubnutí

563
31.3.13 09:28

Motivace k hubnutí

Ahoj holky,
chci se zeptat, co vás nejvíc motivuje k hubnutí. Po porodu v říjnu jsem zhubla už dvacet kilo, ale teď už se pár týdnů nemůžu donutit k dalšímu hubnutí a určitě bych ještě dalších patnáct chtěla dát dolů. Jakmile jsem si přestala připadat jak hroch, ztratila jsem nějak odhodlání. Vím, jak hubnout, to není problém - problém je objevit v sobě znova chu´t k hubnutí a výdrž. Jedem na začátku července na dovolenou a já bych si chtěla dobře připadat i v plavkách, ale ani tahle představa mně zatím nepomáhá znova se do toho pustit. Co pomáhá vám odhodlat se k hubnutí a vydržet? Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
31.3.13 09:30

No, ja jsem se vcera byla projit kolem plaze a kdyz jsem videla ty mlade holky v krataskach a vrscich od plavek, tak jsem hned motivaci k hubnuti dostala. protoze predstava, ze se svlecu do plavek me desi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
31.3.13 09:32

Pozitivní motivace - zrcadlo, chci být hubenější
negativní motivace- nechci se vyjíst a vypadat jako moje kamarádka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
31.3.13 09:37

Před týdnem jsem se postavila na váhu a číslo mě doslova zděsilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.13 09:40

Moje motivace? Zrovna včera jsem zjistila, že kousek od nás pracuje holka, která se mi před lety snažila odlákat manžela (tehdy ještě přítele) :cert:. Pak na sebe ztratili kontakt, a včera jsme ji oba :zed: potkali u ní v práci :cert:. Booože, ten pohled, jak ona na něj koukala :zed: (a pak ten vražedný na mě :lol: ). To je motivace jako hrom :lol:
Omlouvám se za anonym, manžel nemusí vědět, jaké ve mě dodnes ta potvora vzbuzuje pocity :?

• Citovat
  • Upravit
2451
31.3.13 09:40

Motivacímůže být i koupit si drahé menší oblečení a hubnout do něj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
31.3.13 09:41

No to by mě taky zajímalo :lol: Asi se musím fakt naštvat, zatím se to nedaři, ale potřebovala bych poporodní desítku zhubnout 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
31.3.13 09:42
@nulu86 píše:
Motivacímůže být i koupit si drahé menší oblečení a hubnout do něj :mrgreen:

tím bych si nebyla tak jistá mám ve skříni komínek věcí, které mi nejdou a akorát na ně chodím koukat a říkám si tohle prostě nedám… :mrgreen: ale věci uchovávám dál, že? co kdyby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
31.3.13 09:44

Motivace? Nechci vypadat jak tlustý kamarád :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
31.3.13 09:46

No, to nakopnutí je důležitý. Já taky, když se zakousnu, tak už je pro mě motivace jenom to, že je mi celkově líp. Nemám zažívací potíže, neškrtí mě kalhoty a tak. Řekla bych, že motivace stoupá každým dnem. U mě je to o tom začít, pak už to jde dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
31.3.13 09:46

Nalepit si na lednici citát- normální je mít jednu bradu :palec:

• Citovat
  • Upravit
134
31.3.13 09:47

Mě motivuje koukat se na fotky na netu plochých bříšek atd. :) Pak když se svléknu do spodního prádla a podívám se na sebe v zrcadle :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
31.3.13 09:51
@werunkaw123 píše:
tím bych si nebyla tak jistá mám ve skříni komínek věcí, které mi nejdou a akorát na ně chodím koukat a říkám si tohle prostě nedám… :mrgreen: ale věci uchovávám dál, že? co kdyby :lol:

No já už mám doma právě dvě zásilky malinkých věciček z bonprix - bohužel ani to mě dosud nedonutilo. Každý den ráno začínám s hubnoucím režimem a končím v deset dopoledne s Milkou v ruce. Jestli to není i tím blbým počasím, že člověk nějak nemá elán k hubnutí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
31.3.13 10:00

@sieta.m tak to mě dostalo :D

@sanyaa myslím, že to počasí dělá hodně, aspoň se mnou… když se podívám z okna, mám chuť na čokoládu :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
31.3.13 10:09

Mě taky teď popohání dovolená, kterou máme v plánu v srpnu..být na posledy „hezká“..než mi naroste na pár měsíců břuch :mrgreen:

jinak si myslím, že to příjde samo..prvním sluníčkem..dnes při pohledu ven..by se nikomu nechtělo nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková