Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Mmsg já jen co vás vede k tomu, tohle pod příspěvek psát? Sex “asi s ministranty”? “Každý ví, jak je to u muslimů”? Mně to přijde tak absurdní, že vám asi ani nedokážu specifikovat, co přesně mi na tom vadí. Jestli neinformovanost, záměrné šíření strachu, xenofobie, šíření hoaxů, nebo prostě jenom to, že to nesouvisí s příspěvkem? ![]()
@Kralikcek píše:
No dobre, tomu rozumim, tedy mladistva se chova nemravne a?
Ted tazatelka pujde na OSPOD oznamit, ze nemravna mladistva zabira misto? a kolik ji je? tteba je ji 18za par tydnu? a zna jeji jmeno? vi jiste, ze neni dospela?Celkove nerozumim dotazu zakladatelky.Prece neplanuje jit na policii, ci ospod oznamit, ze mala, hnedovlasa, oblecena v riflich, kazdy patek chodi na hratky BSM a poznavaci znameni je prsten na prave ruce
.
@Mmsg čili otázka zní: mám nahlásit neplnoleté děvče, které navštěvuje nevhodný podnik? Vaše odpověď: znásilňování ministrantů, jedenáctiletých dívek a šmahem všech muslimských děvčat (dle mých informací z blesk.cz) je běžné! Braňme se!
@Mmsg píše:
Vzhledem k tomu, co se děje jinde v Evropě, tak je návštěva cca 17-leté dospívající v BDSM salonu na úrovni exkurze do kláštera.Už je to pochopeno? Ten BDSM salon je jistě bezpečnější než procházka v Malmo, Kolnu, Paříži a víceméně většiny velkých měst v EU.
Ty jo, a já byla loni v Paříži a nikoho mě neznásilnil! Nevím jestli kvůli tomu nemám plakat…
![]()
@Annne
V Česku je toto všetko až od 18. rokov. Aj tie sex schopy. Osobně nevidím problém keď 17 ročné dievča s vedomím rodičov ide do dákého sexuálne orientovaného klubu preto, že má dákú preferenciu. Problém je, keď tam chodí preto, že si hrá na velkú, lebo z donútenia.
Nehlásila bych. Holčina není pod zákonem, takže sex je legální. BDMS je druh sexu a je rozhodně lepší, když to chodí dělat do klubu. Kde se musí dodržovat pravidla a lidí to tam „umí“. Mně jako rodiči by nevadilo, že tam chodí.
Tvoje tvrzeni je nepravdive. O tom, zda je to deviace se vedou spory. A jen tak mimochodem deviace znamena odchylka od nejakeho standardu, nikoliv porucha. Pises nesmysly.
@Annne píše:
Len by som upresnila, neviem ci druh sexu je spravne, je to deviacia. Ak sa dvaja SM dohodnu a dorziavaju svoje pravidla, tak ostanych do toho nic nie je, je to ich vec, ale nic to nemeni na tom, ze je to porucha sexualneho spravania.
No a co je na tom, když si chce někdo nechat naplacat na zadek? Jako mučení a týrání není nic, co by se mi líbilo. Ale decentní spanking z nikoho snad devianta nedělá, ne?
Bohuzel jsi smazala odkaz, ktery tu pred chvili byl. Kazdopadne jako poruchy v nem byly uvedeny sadismus a masochismus. Ano, souhlasim, ze to poruchy byt muzou. Ale s nejvetsi pravdepodobnosti u slecny jde pouze o dominanci a submisivitu, a to je velky rozdil. Podle odbornych clanku je BDSM v Cesku brano jako deviace, ale napriklad v USA nikoliv, takze je to nejednoznacne.
@Annne píše:
Mne je jedno, jak sa to laicky nazyva, len som chcela upresnit, ze to nie je druh sexu, ze ide o poruchu sexualneho spravania, niekde sa uvadza deviacia - sexualna uchylka. Co som o tom citala existuje niekolko foriem, fetis, a tak dalej.
Slecna/pani si plete dominanci/submisivitu, kterou provozuje alespon obcasne hodne lidi s masochismem a sadismem, tedy poteseni z bolesti, coz vubec nemusi byt tento pripad. A i kdyby byl, tak pokud tim neobtezuje okoli, tak do toho nikomu nic neni.
@g.sandova píše:
No a co je na tom, když si chce někdo nechat naplacat na zadek? Jako mučení a týrání není nic, co by se mi líbilo. Ale decentní spanking z nikoho snad devianta nedělá, ne?
@Petruna21 píše:
Myslím si že do toho nikomu nic není každého věcco se takhle starat sama o sebe?
Tradiční odpověd na emiminu ![]()