Mravní ohrožování mládeže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1055
19.1.18 13:36
@Anonymní píše:
Ano, je jí skutečně pod 18.
A docela mě udivuje, kolika z vás by nevadilo, kdyby vaše 17-letá dcera chodila do sexklubu, navíc s tímhle zaměřením a zřejmě by vám ani nevadilo, když přijde domu seřezaná řemenem, i když dobrovolně. Mě by to teda vadilo, a to určitě i po zákoným limitu 18 let.
Ale nic, dověděla jsem se, že se mám starat o sebe, tak budu, a přeju, aby to nebyla dcera někoho tady z vás.

V klidu - moje není, mám syna :lol:. Ale kdyby přišel seřezaný z nějakého klubu, tak mu ještě naložím, aby si pamatoval, jaké je to vzrůšo kecat mamince blbosti o kavárnách :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
19.1.18 13:38

Ja uz budu radsi mlcet, se tu akorat rozciluju :mrgreen:

@g.sandova píše:
@Plavuše to je zajímavý, to jsem nevěděla
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40437
19.1.18 13:42
@Anonymní píše:
A docela mě udivuje, kolika z vás by nevadilo, kdyby vaše 17-letá dcera chodila do sexklubu, navíc s tímhle zaměřením a zřejmě by vám ani nevadilo, když přijde domu seřezaná řemenem, i když dobrovolně. Mě by to teda vadilo, a to určitě i po zákoným limitu 18 let.
Ale nic, dověděla jsem se, že se mám starat o sebe, tak budu, a přeju, aby to nebyla dcera někoho tady z vás.

Děkuju, jsi moc hodná, že nebudeš dělat problémy :kytka:

Já si myslím, že pro ni je v tomhle věku lepší, že chodí tam, kde se lidi znají mezi sebou, horší by určitě bylo, kdyby dělala různé pokusy s někým neznámým z internetu.
Rodiče to i nejspíš tuší a vědí, že s ní nemůžou nic dělat a takhle by to hlavně odnesl ten majitel klubu a to asi nikdo nechce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.18 13:48
@free333 píše:
Děkuju, jsi moc hodná, že nebudeš dělat problémy :kytka:Já si myslím, že pro ni je v tomhle věku lepší, že chodí tam, kde se lidi znají mezi sebou, horší by určitě bylo, kdyby dělala různé pokusy s někým neznámým z internetu.
Rodiče to i nejspíš tuší a vědí, že s ní nemůžou nic dělat a takhle by to hlavně odnesl ten majitel klubu a to asi nikdo nechce. ;)

Majitelka? Spokojená členka?

• Citovat
  • Upravit
19388
19.1.18 14:17

@free333 ale precijen, nemělo by být členům nebo návštěvníkům 18? Taky si myslím, že je to bezpečnější než někoho splasit na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101910
19.1.18 14:23
@Vlaďka 83 píše:
V klidu - moje není, mám syna :lol:. Ale kdyby přišel seřezaný z nějakého klubu, tak mu ještě naložím, aby si pamatoval, jaké je to vzrůšo kecat mamince blbosti o kavárnách :cert:

No, tak pokud by ti tak přišel den po 18 či později, tak tě pak on klidně může nahlásit za napadení a ublížení na zdraví… na rozdíl od toho klubu by to totiž bylo bez jeho souhlasu a tudíž trestné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101910
19.1.18 14:24
@g.sandova píše:
@free333 ale precijen, nemělo by být členům nebo návštěvníkům 18? Taky si myslím, že je to bezpečnější než někoho splasit na netu

No, podle našich zákonů mělo, na druhou stranu, pokud mohou od 15 let souložit, tak mi přijde malinko pitomé že nemohou do klubu či sexshopu. Vždyť je to jak kdyby byl zákon, že hospody smíš až od 21…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.1.18 14:28

@j.a.n.i1 jj, já to právě chápu. Ale klubu se trochu divím. Nicméně holka snad ví, co dělá áje tam dobrovolně.
Však kamarádka zakladatelky též :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
19.1.18 14:30
@j.a.n.i1 píše:
No, tak pokud by ti tak přišel den po 18 či později, tak tě pak on klidně může nahlásit za napadení a ublížení na zdraví… na rozdíl od toho klubu by to totiž bylo bez jeho souhlasu a tudíž trestné.

Předpokládaný věk je pod 18. Do téhle doby mě můžou zavřít, pokud neudělám výchovná opatření. A já je udělám ráda! Tak se laskavě zařaď do kolonky Šťoural a piš někomu jinému, kdo si není svým názorem jistý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101910
19.1.18 14:34

@g.sandova Tak nějak, ano, je to v rozporu se zákonem, ale u 17 leté to mě osobně nepřijde jako tak zásadní porušení zákona, abych měla potřebu to někde hlásit. Možná pokud bych tu dotyčnou dobře znala, tak zkusit, zda to nechce probrat a dát ji najevo, že na tom není nic úchylného, jen že tím může někoho přivést do problémů, pokud se najdou nějaké aktivistky, které ji nahlásí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101910
19.1.18 14:35
@Vlaďka 83 píše:
Předpokládaný věk je pod 18. Do téhle doby mě můžou zavřít, pokud neudělám výchovná opatření. A já je udělám ráda! Tak se laskavě zařaď do kolonky Šťoural a piš někomu jinému, kdo si není svým názorem jistý.

No, pokud budeš pod výchovná opatření zařazovat výprask, tak tě mohou zavřít i u předpokládaného věku pod 18 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
19.1.18 14:46

@j.a.n.i1
Tak ať, alespoň by se hošánek naučil starat sám o sebe a místo návštěvy klubů by si sám pral poprděné spodky. Kdo dokáže, že ty rány nejsou z řemene od Dominy? Fakt šťourej jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
19.1.18 15:38

Hele tohle je tezky. Taky bych nebyla nadsena, kdyby moje dite uspokojilo to, ze ho nekdo reze… i kdyz kdo vi, jak to je - nebo jim ta tvoje kamaradka k tomu svitila? Na druhou stranu, pokud po tom ta holka touzi, tak si to stejne nejak zaridi. V tom klubu je alespon jistota, ze se ji nemuze nic stat. Navic vstup dost casto podleha registraci jednoho z paru - v tomto pripade toho chlapa, kdyz ona neni plnoleta, coz taky zarucuje urcitou bezpecnost.

@Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
19.1.18 17:59

Edit: nechci uz dal argumentovat. Nebudu to tu zakladatelce plevelit.

@Annne píše:
Nuz na zaklade toho, co si napisala, uz ti zostava len navrhnut odstranit diagnozu F 65,5 a F65 z medzinarodnej klasifikacie chorob a novu diagnostiku SM podmmienit ohrozenim zdravia :) Prajem vela uspechov.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
20.1.18 14:39

A víme jak dopadla ta Tereza H., kterou zadrželi v Pákistánu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie