Mrazem sušené ovoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15814
16.12.17 17:40

@zuza92 je to drahý, ale miluju mrazem sušený ananas… jako ve velkém ho nekupuji, ale když si objednávám namíchané mysli, tak na něj nikdy nezapomenu :mrgreen: jako jahody, jo, dobrý. ale ananas je ananas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
19.12.17 10:16

Taky to mám strašně ráda, ale kupuju to domů jen vyjímečně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
23.9.21 22:09

Ahoj, chci se zeptat, jaké myslíte mrazem sušené ovoce ovoce je vhodné dát místo bonboniéry? Plánuji vybrat nějaké v tubusu z Mixitu, ráda bych buď dva ty malé tubusy či jeden velký. Ale nevím které ovoce, protože je neznám. Ochutnala jsem ananas a ten byl výborný, ale nemají ho v předmíchaném tubusu, který asi jako dárek vypadá lépe? Jednou jsem kupovala právě ten namíchaný a poslali mi to v jiném tubusu než jsem zaškrtla s tím, že ho už neměli. Co vám chutná? Díky za zkušenost. Co byste případně volili místo bonboniéry jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9063
23.9.21 22:28

@meduzza Mně chutnají nejvíc jahody a maliny. Taková trapná klasika :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9063
23.9.21 22:29

A dobrý je to jejich ovoce a oříšky v čokoládě, to taky těžce můžu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
23.9.21 22:38
@meduzza píše:
Ahoj, chci se zeptat, jaké myslíte mrazem sušené ovoce ovoce je vhodné dát místo bonboniéry? Plánuji vybrat nějaké v tubusu z Mixitu, ráda bych buď dva ty malé tubusy či jeden velký. Ale nevím které ovoce, protože je neznám. Ochutnala jsem ananas a ten byl výborný, ale nemají ho v předmíchaném tubusu, který asi jako dárek vypadá lépe? Jednou jsem kupovala právě ten namíchaný a poslali mi to v jiném tubusu než jsem zaškrtla s tím, že ho už neměli. Co vám chutná? Díky za zkušenost. Co byste případně volili místo bonboniéry jiného?

Od mixitu miluju všechno a za mě rozhodně lepší než klasická cokoska… Nemůžeš vybrat špatně vzala bych mix sušeného ovoce a mají i mrazem sušený sýr.. prý je vynikají i

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
23.9.21 22:38
@Serpentini píše:
A dobrý je to jejich ovoce a oříšky v čokoládě, to taky těžce můžu :D

No kdybych měla doma tak už dělám nájezd ještě že níx takového doma preventivně nemám

• Citovat
  • Upravit
6667
23.9.21 22:45

Všechno je dobrý, to se nespleteš. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
23.9.21 22:46
@meduzza píše:

Myslím, že je to super dárek. Tuším mají i nějaké dárkové balení mix. Možná bych koupila jeden mix a jeden malý ananas a dala to do balíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9063
23.9.21 22:49

@ludmilaadamkova Já to dostávám vždycky, když chlap žehlí 8) a teda většinou do večera nevydrží :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
24.9.21 09:19

@meduzza mě chutná asi všechno ovoce kromě lyofilizovaných švestek a černého rybízu. Ne, že by byly chuťově špatné, ale vadí mi tvrdá slupka. Naopak skvělé jsou (kromě jahod a malin) ananas, banán, višně, meruňky, meloun, líčí, moruše, physalis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí