Mrazem sušené ovoce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@zuza92 je to drahý, ale miluju mrazem sušený ananas… jako ve velkém ho nekupuji, ale když si objednávám namíchané mysli, tak na něj nikdy nezapomenu
jako jahody, jo, dobrý. ale ananas je ananas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chci se zeptat, jaké myslíte mrazem sušené ovoce ovoce je vhodné dát místo bonboniéry? Plánuji vybrat nějaké v tubusu z Mixitu, ráda bych buď dva ty malé tubusy či jeden velký. Ale nevím které ovoce, protože je neznám. Ochutnala jsem ananas a ten byl výborný, ale nemají ho v předmíchaném tubusu, který asi jako dárek vypadá lépe? Jednou jsem kupovala právě ten namíchaný a poslali mi to v jiném tubusu než jsem zaškrtla s tím, že ho už neměli. Co vám chutná? Díky za zkušenost. Co byste případně volili místo bonboniéry jiného?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@meduzza Mně chutnají nejvíc jahody a maliny. Taková trapná klasika ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A dobrý je to jejich ovoce a oříšky v čokoládě, to taky těžce můžu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@meduzza píše:
Ahoj, chci se zeptat, jaké myslíte mrazem sušené ovoce ovoce je vhodné dát místo bonboniéry? Plánuji vybrat nějaké v tubusu z Mixitu, ráda bych buď dva ty malé tubusy či jeden velký. Ale nevím které ovoce, protože je neznám. Ochutnala jsem ananas a ten byl výborný, ale nemají ho v předmíchaném tubusu, který asi jako dárek vypadá lépe? Jednou jsem kupovala právě ten namíchaný a poslali mi to v jiném tubusu než jsem zaškrtla s tím, že ho už neměli. Co vám chutná? Díky za zkušenost. Co byste případně volili místo bonboniéry jiného?
Od mixitu miluju všechno a za mě rozhodně lepší než klasická cokoska… Nemůžeš vybrat špatně vzala bych mix sušeného ovoce a mají i mrazem sušený sýr.. prý je vynikají i
- Citovat
- Upravit
@Serpentini píše:
A dobrý je to jejich ovoce a oříšky v čokoládě, to taky těžce můžu
No kdybych měla doma tak už dělám nájezd ještě že níx takového doma preventivně nemám
- Citovat
- Upravit
@meduzza píše:
Myslím, že je to super dárek. Tuším mají i nějaké dárkové balení mix. Možná bych koupila jeden mix a jeden malý ananas a dala to do balíčku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ludmilaadamkova Já to dostávám vždycky, když chlap žehlí
a teda většinou do večera nevydrží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@meduzza mě chutná asi všechno ovoce kromě lyofilizovaných švestek a černého rybízu. Ne, že by byly chuťově špatné, ale vadí mi tvrdá slupka. Naopak skvělé jsou (kromě jahod a malin) ananas, banán, višně, meruňky, meloun, líčí, moruše, physalis…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit