Mrnouskove - srpen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
219
13.4.05 16:52

Ahojte holky,

tedy vy se prekonavate. Sotva jeden den tu nejsem a vy jste takhle plodné :lol: Teda myslim psani i kdyz plodne jsme i ve skutecnosti, to teda rozhodne, podle tech bruchu co nam rostou :P
Ja jsem se ted vrátila z Brna ze sluzebky. Tak jsme uz koupila periny do postylky a co nevidet doufam prijde krasne povleceni.

Katuliku
to mluveni na brisko je fakt moc dojemny, ja mluvim zatim jen v duchu. Zatim jsem nedospela do stadia, kdy bych na Filipka v brisku mluvila nahlas. Teda jednou se mi to stalo, ale pripadala jsem si divne. Tak mozna pozdeji. No, na sladke teda ja jsme taky a horsi je to, ze s tim nedokazu bojovat. Tak radsi nic nekupuju. Asi nakoupim mrkev a jablka, jak pro kone 8O

**Marisko, taky drzim palecky at je vsechno okay a miminko je poradku a nemusis do spitalu.

Tak zatim caute holky.

Jasmine 21 tt asi :-)**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
13.4.05 20:31

Ahoj!

Jasmin - já si říkala, že jsi určitě mimo net, že jinak by ses ozvala. Máš pravdu bříška se kulatí a kulatí. :) Po peřinkách už jsem koukala, ale zdáli se mi drahé, tak je snad pořídím jinde levněji. Jakou budeš mít či již máš madraci do dětské postýlky. Molitanová mi přijde moc měkká, ikdyž je asi nejlevnější.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
13.4.05 21:27

Marisko , zapomněla jsem, taky samozřejmě držim palce, ať to vyležíš a vše je zase v pohodě!

Holky , na bříška mluvte s rozumem, né jako já když čekala Elišku. Sice začala brzy a krásně mluvit, ale teď mám pocit, že mi někdy vymluví díru do hlavy 8O
Na Štěpána už tolik času nemám, většinou konverzaci obstarává právě Ela…

Pokud je to jen trochu možné, nekupujte molitanové matrace!!!! Tvrdší slamníček je lepší. Tady ve Vídni má Eliška přechodně v postýlce molitanku a řeknu vám, spát bych na tom nechtěla. Děsí mě, jak to působí na páteř… :?

Krásný večer Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
14.4.05 09:59

Jasmine, to koukáš, jak jsem to tady trošku rozvířila :D
Já taky ještě nemám skoro nic nakoupíno, až mě to začíná děsit, ale snad to doženu… i když nevím kdy… :?

Jedule, všude píšou, že se má s bříškem mluvit a já mám taky černé svědomí, že moc nemluvím, spíš pohladím. Občas tedy mluvím, třeba v autě, tam nemám rádio, tak alespoň něco, aby tam nebylo tak dlouho ticho… :D Přítel tedy taky na bříško nemluví, neví co, příjde mu to prý takové divné :( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
14.4.05 14:49

Ahojky

Elli,
to teda koukam, jaky je tu najednou srumec. MAs metal pred nastoupenou jednotkou a rozvinutou zastavou :wink:
Aspon s etu clovek neco dozvi.

KAtuliku,
jsem rada, ze nam prvorodickam neco poradis. Takze molitanku, ne jo?
Me jmeno Eliska moc libi, kdyby jsme meli holcicku a ja mela jine prijemni nez Ševčíková, tak by to urcite byla Eliska. :lol:

Holky, vcera jsme mi muj drzel brisko a rikala jsem mu at nevo rekne malemu a on se k tomu taky nemel. No myslim si, ze kvuli tomu snad retardovany nebude, kdy na neho nebudeme mluvit uz v brisku. Dulezite je to potom. A hlavne dotyky jsou blahodarne. JA jsme spis mazlici nez ze bych nejak vladla jazykem. To muj je ucineny spisovatel, kdybyste videly ty dopisy, ktere mi psaval. Hotovy Shakespeare :P

Tak jsme se definitvne rozhodla s kocarkem. Uz mam jasno. Ja dokonce zastavuji maminky s kocarkem, aby mi rekly jak jsou s nim spokojene. No hotovo. Uplna anketa.

TAk zatim

Jasmine 21 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
14.4.05 16:20

Jasmine, ty tedy s tím kočárkem napínáš! Tak který?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
14.4.05 20:02

Jasmine , Eliška se nám moc líbilo, v životě jsem osobně znala jen jednu. No, a trefili jsme se přesně doprostřed Eliškománie 8O Člověk nikdy neví. Ale neměnila bych :)
Ta molitanka… zkus se zeptat nějaké doktorky. Já bych tomu moc nevěřila. Doma měla Eliška takový tvrdý slamníček a přišel mi super. Teď už na ní po návratu z Vidně čeká „dospělácká“ postel; taky s tvrdší matrací.

Taky by mě moc zajímalo, jaký budeš mít kočárek…

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
15.4.05 10:07

Holky,

nereknu jaky budu mit kocar, protoze ja jsem se do neho zamilovala a vy byste mi to urcite zacaly rozmlouvat a ja bych pak uz nemela radost. :wink:
Urcite ma i sve chyby. Je dost tezky, ale zadny kocar neni dokonaly, ale me se libi.
Navic neni drahy a ja nejsem ten typ, ze bych musela mit Hartan nebo Inglesinu za 20 tisic. To moje svagrova ta nema nic v nizsi kategorii nez Porche nebo Ferrari (mysleno obrazne). Ja takova nejsem.
Vcera jsem ho jeste obhlizela ve Val. Mezirici, a meli ho tam jeste levnejsi za 4.800 ale zas bez tasky na riditka (nebo jak se tomu madlu rika) :P takze v Brne v Ruzovem PAnterovi se mi to zda idealni a maji tam i velky vyber v barvach. Kuknete na http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/
tak zatim cau a ozvete se.

Jasmine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.4.05 12:50

Jasmine , Ty jsi teda tajnůstkářka :? Ale hlavně, že se líbí Tobě a že se Ti s ním bude dobře jezdit.
My nejsme s manželem příznivci troj či čtyřkombinací. Takže máme dva hluboké kočárky (oba z bazaru; ten jeden je opravdu za 500 Kč :wink: - na zahradu) a pak jsme Elišce koupili nový sporťák HOCO Spacer; se vším všudy (i s taškou - fusakem na novorozeně, nánožníkem atd.) stál kolem 7 000. Jsem s nim naprosto spokojená :D , jediná věc - že nemá přendavací rukojeť. Pak máme golfky za pár šupů, ale ty stejně moc nevyužívám.
Teď spíš přemýšlím, jestli mi za sporťák půjde přidělat to „skate-prkno“ pro starší sourozence :?
Mějte se
Katka a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
15.4.05 14:30

KAtuliku
vis co, mam napad s tim prknem za kocarek. Kup normalni skejtacke levnejsi prkno, urez ho v pulce a privaz ho za sportak :lol: 8) Treba to bude fungovat. A jak mas velke to prvni dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.4.05 19:35

Jasmine , díky za tip :wink: Ale jakožto techničtí antitalenti asi raděj do prkna za kočárek investujeme :)
Elišce bude v době narození miminka 2 roky a 7 měsíců. Sice už většinu věcí zvládnem bez kočárku, ale jsou chvíle, kdy se bez něj neobejdu. Takže představa, že maličké se veze a Eliška se zmítá na zemi v záchvatu vzteku, že ona musí šlapat pěšky, mě děsí 8O
Měj se
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
15.4.05 20:36

Ahoj holky,

tak se mi podařilo nakouknout u kamaráda na net a koukám jak se to tu rozvíjí!! :D To je fajn.

Katko - taky spíše preferuji hluboky a sporták. Hlavně zdůvodu složitelnosti do auta a takéjeden starší hluboký kočárek (Deltim) budu mít od švagrové a apolužačka mi nabízela zapujčení hlubokého kočárku (Patron). Možná si vezmu oba a jeden dám na nový domeček a druhý zatím do podnájmu, abych je nemusela převážet v zimě ještě kočárek :lol: A u rodiču na Moravě budu mít zapujčenou trojkombinaci od sestřenky, aby se netahal autem kočárek i na Moravu. A příští rok si koupím pořádný sporták (ještě nevím jaký :? ). Snad to klapne! :lol:
To „prkno“ si raději kup, švagrové téměř čtyřroční Matýsek začal stávkovat, že ho bolí nožky a dál nejde, když mimi se veze :lol: Neujde ani deset minut. Ale když jde se mnou (bez kočárku a mimi) tak tape i hodinu a energie na rozdávání :lol: Taky nás to někdy čeká.

Jasmín - kočárek si nenech vymluvit, když už ses do něj zamilovala :lol: Musí se líbit hlavně tobě a tvému manželovi (jestli bude také vozit :) )Asi každý kočárek má své klady a zápory :lol: nic není dokonalého.

Zjištuji, že s Anežkou čím dál víc mluvím (asi tím, že jsem byla dva dny sama) a víc si bříško hladím! :) Doufám, že bude Anežka mazlivé miminko!
Měj te se
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
20.4.05 10:20

Jedule , tak ty máš rovnou 3 kočárky, všude jiný, to se máš, my zatím nemáme žádný :-(

Jinak včera jsem byla na 4D UZ v Gennetu a bylo to super, snad je to potvrzená holka, sestřička mezi nožkama nic neviděla, ale pořád to není na 100%…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
21.4.05 11:46

Ahoj holky,

tak jsem se právě pročetla na konec této diskuze. Bylo by možné se k vám přidat? Termín mám 1.8. Všimla jsem si že Jasmin byla na UZ ve Zlíně u Dr. Poláka, to my taky… je takový ubručený. Bohužel nebylo vidět pohlaví miminka, teda nepřipadalo mi, že by se o to nějak zvlášť snažil… říkal, že mě nechá se projít, ale pak asi spěchal, tak nic.

Mohli byste mi poradit? Nejsem si teď jistá kolik UZ nás ještě čeká, chodím teda na to minimum které jsou. Můj doktor ho v ordinaci nemá.

Mějte se všechny moc hezky
Komka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
22.4.05 10:55

Jeeee Ahoj Komko,

to je fajn, ze jsi taky ze Zlina. Nekdy bysme mohli zajit na kafco, nebo na dzus, jeslti kafe nepijes nebo mas strach kvuli mimisovi.
Ja jsme byla na UTZ asi 5, z toho 2× u Dr. Polaka. Me naopak pohlavi miminka rekli dvakrat u Dr. Polaka stejne. Slovy meho manzela nase miminko tam ma KOULE JAK OD TYRANOSAURA :-)))))))))))))))))
Je fakt, ze na zacatku tehu jsme byla na UTZ vic casteji nez ted. Ted uz miminko ma vsechny organy vyvinute a zkontrolovane, ted uz jen sili a pribira. No, nekdy silí i šílí. A ja z nej. To nejsou kopanecky, ale boxerske haky.
Ja jdu jeste na UTZ 6.6. na kontrolu k Dr. Polakovi kvuli nejakemu amnialnimu pruhu v deloze, ale prej to neni nebezpecne. Doufam.

Jo, holky, tak uz mame kocarek. Svezli jsme se do Polska s tchanama jen tak na kukandu a byla jsem prekvapena, ze tam meli ten muj vybrany kocar o 1.300 levnejsi nez tady. Tak jsme ho tam primo koupili a dali mi i doklad o koupi a zaruku. Takze my uz mame Filipka motorizovaneho :-)))

Tak se ozvete. Asi jsem nas minuly tyden vychvalila, jak nam ty prispevky pribyvaji.
TAk zatim cauky

Jasmine 22tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí