Mrnouskove - srpen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
12.5.05 15:29

Ahojte,
to mi nebudete věřit co se mi stalo…je to dost k smíchu.

Skoro rok stříhám svého manžela strojkem (kadeřnice nejsem). Jelikož se starý strojek porouchal, tak jsme koupili nový, tudíž jsem ho chtěla večer vyzkoušet. (Jinak fotky, jak vypadal před tím než jsem ho okudlala mám na www.motogang.cz/user/kudlanka )

Manža si umyl hlavu a usedl na židli. V pohodě jsem ho ostříhala, ale manža to chtěl po stranách ještě trošku ubrat,…jenže jsem myslela na to co mi řekl ještě před tím než jsem se pustila do stříhání (zmínil se totiž o orální uspokojení a mě se s toho dělá zle, jen když na to pomyslím :oops:) a tak jsem za poměla nandat nástavec na ten strojek a pěkně jsem mu to tedy zkrátila. :( Nejdřív jsem se trochu smála, ale pak mě smích přešel a já jsem začala brečet.

Bez výrazu v tváři se šel podívat co jsem mu tam provedla :? Když se vrátil z koupelny, tak se smál a přitom si dělal srandičky (i když si myslím, že to musel být pro něj teda šok) říkal ať si s toho nic nedělám, že jsou to jen blbý vlasy a že dorostou.

Když mě ukonejšil, tak jsem mu musela ostříhat bez nástavce i ostatní vlasy. :cry: Takže má teď na hlavě účes jako američtí vojáci (ti jsou ostříhaný do hola jen nahoře maji ostrůvek).

Teď už se tomu jen směju, :D ale v té chvíli mi opravdu bylo hóóódně úzko.

PS: Když jste teď těhotný máte chuť na sex? Já tedy moc ne. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
13.5.05 08:53

Nikol,

tak vy jste motorkari, cooo? Ale motorkari maji bud uplne dlouhe haro nebo na tzv. mukla. takze si z toho vubec nic nedelej a kdyz to manza vzal tak sportovne, tak uz vubec nic. Musel to byt pro neho sok, ale aspon vidis, ze sis nevybrala spatne. Krizove situace zvlada na jednicku :P
Jinak, mimochodem pekne fotecky mate na netu. Ty ted uz na masinu snad nesedas, ne? 8O Hlavne at manza jezdi opatrne. Nekdy jedou ti kluci uplne blaznive. A brzo bude tatka, takze uz v tom neni sam, kdyz by se u neco stalo.

A co jinak noveho?

Briska rostou? My fotime kazdy mesic brisko z profilu, ale ted to roste kosmickou rychlosti zda se mi. Byvam hodne unavena a to po me jeste manza chce abych mu pomahala s balikama na postu. Rozjizdi nove podnikani, takze zadny med. Furt je nervozni. Vhdak mimco ve me. Jeslti to bude nervak, tak uvidi.

Tak zatim pa

Jasmine 25tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
13.5.05 10:30

Nikol, taky se hlásíme do klubu motorkářů. Ale teď samozřejmě nejezdím…
A taky přítele stříhám, tedy spíš holím strojkem, nahoře tak 3mm, zbytek tak 1mm. Nejdřív se mi to ze začátku nelíbilo, že vypadá jak trestanec :D , ale teď se mi zase nelíbí, když mu to zarůstá… Ne vždy se to podaří podle představ, občas je to kratší, ale no co, však to brzy doroste.. :wink:

Jinak bříško tady hodně roste, říkám si, kam to ještě ty příští 3 měsíce povede… Až za 2 týdny mám další poradnu, tak se docela děsím, kolik budu mít za ty celkově 4 týdny váhový přírůstek, asi to nebude málo :?

Včera jsme vyrazili na muzikál, tak jsem se vyfikla do nových těhu šatů, tak snad mi to slušelo.

Jinak co se týče sexíku, tak já bych mohla skoro pořád, ale přítel je jednak na to docela línej a jednak se prý bojí, tak ho do toho musím přemlouvat a svádět… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
16.5.05 09:59

Ahoj holky!!

Tak po týdnu pracovního nasazení na cestách se opět hlásím.

Elli - závidím ti návštevu muzikálu, můj na to moc není a ted má starost i v kině jesli se mi sedí dobře, jesli nemám žízen a jestli to byl dobrý nápad jet do kina :? Na jednu stranu je jeho starostlivost velmi příznivá, ale na druhou si připadám že se až tak omezovat nemusím. :!ˇ
Nové šaty - to ti opravdu museli slušet, příští víkend (snad) mi má přivést švagrová dvoje těhu šaty co nosila do práce, jsou moc hezké, jen nevím zda tu na vesnici si nebudou myslet, že přeháním!! :lol:

Já bych se přiklonila na stranu k Elli, co se týče sexíku, naštěstí není vůbec proti, jen je opět až přehnaně opatrný :wink: A pak si ke mě lehne a s rukou na bříšku (už spíše břichu) a „poslouchá“ zda kope :wink:

Nikol - tech dvanáct hodin je dost, ale na druhou stranu auto se dá odstavit. Nám se ted porouchalo auto a byli jsme vlakem na Moravě u rodičů, vlakem je to Až 8hodin a 6 předstupů. Tak to mě dost zmohlo, zvlášt jedna starší paní byla tak naparfémovaná, že jsem musela opustit kupé k oknu do uličky (zvedal se mi žaludek). A ještě byla tak drzá, že si sedla namé místo k oknu po směru :evil: Tak jsem ji taktně upozornila, že tam mám i věci, že se mi udělalo nevvolna, tak jsem se šla nadýcht vzduchu. Byla dost hrubá. Naštěstí starší pán ji dost uzemnil, že strašně smrdí a že musí vavětrat a má opustit moje místo. Tak se 100kg paní zvedla za troušení nadávek k neústě stáří a raději opustila kupé zcela. Tomu staršímu pánovi jsem se zmohla jen na poděkování.
Autem je to rychlejší a přestávky si dáme dle sebe.
Vytržení zubu ti nezávidím, já jdu k zubaři za týden v pondělí a jistě vím o jednom menším kazu, tak doufám, že nic víc nebude.

Jasmín - tak já si musím fotit bříško sama, manželovi se nikdy moc nechtělo, ale ted se nabídl, že by i fotil. Tak snad nějaká hezká taky bude.

Zatím se opatrujte
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.5.05 11:48

Ahoj holky,
předem se omlouvám, že píšu až teď :-(

V pondělí jsem byla na tom testu - jak vstřebávám cukr. Bylo to o něco sladké než si dělám pro sebe čaj, takže to pro mě nebylo nic nechutného :-D

Včera mi trhal zubař ten zub :-( Ta bolest, když to přišlo potom k sobě se dala vydržet a dnes to už skoro necítim. Se mi úplně rozpadal, tak musel holt ven. Původně jsem myslela, že mi ho vytrhne až po dovolený, ale prý ne…kdyby mě to chytlo tam bylo by to mnohem horší, snad ví co říká.

Od 3. června jedeme na 14 dní do Chorvacka, takže vám nebudu moct psát:-( Ale až přijedu, tak hned napíšu. :wink:

Pro Jasmine,
to máš pravdu, že krizové situace zvládá ne jedničku (jsem zvědavá jestli mu to taky vydří). :D

Na mašině teď nejezdim (bych se hlavně nevešla do kombinézy), ale ze začátku jsme se jednou byli projet. To prostě nešlo, museli jsme…pro nás je to jako závislost. :lol: Manža je dost opatrnej. Stejně teď nejezdí…to kvůli mně.
Většinou jako paka jezdí ti kluci co dostanou od papínka hned velkou motorku. Taky většina těchto kluků skončí, při nejlepšim v nemocnici na jipce. :(

Pro Elli,
Co jezdíte? Silnici, choppera nebo nějaké endurko? A co nějaké srazy?

K dnešku jsem přibrala od začátku 6 kilo, bříško mám maličké, ale roste, roste.

Na jakém muzikálu jste byli?

Pro Jedul,
manža taky každý večer hladí bříško a pozoruje jak se má malej čile k světu a taky poslouchá srdíčko…často při tom dostává kopance do tváře a na konec mi ho namaže krémíkem. Jak říkám z malého bude určitě karatista. :D

Dřív, když jsem bydlela na druhé straně Prahy, jsem se taky setkala s takovými nevychovanci, mám na mysli pouze důchodce . Ty se do toho autobusu cpali jako kdyby na ně někdo poslal zlí psi a vůbec je nezajímalo, že stáli až někde za tebou. :x Vždycky jsem se nestačila divit.

Jejej, moc dobře vim co to je, když ti musí vrtat kaz a to bez umrtvení…mě se totiž stalo! :? Sestřička mi držela pěknou silou hlavu a já jsem celou dobu při tom pěkně cukala…už nikdy víc tohle nechci zažít. Ještě štěstí, že už je mám zpravené. :)

Tak se holky mějte fajne a já se vám zase ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
20.5.05 16:34

Holky, tak hlášení před víkendem :D
U nás doma je k nevydržení, přítel je nemocný, trpí na průdušky, tak párkrát za rok si to vytrpí, ale tentokrát je to horší, vůbec nespí a už je na antibiotikách. Ale neumí to nést tak jaksi „chlapsky“, ale každou minutu slyším, jak mu je, že je to strašné, že nemůže dýchat, jestli nemůže mít zápal plic, že si to neumím představit, už je to z toho utahanej… Tak jdu radši vždy večer dřív do postele, jinak bych se z toho verklíku už zbláznila, to se ale tváří uraženě, že pro něj nemám pochopení… tak snad mu už bude brzo líp.

Nikol , to trhání zubu ti nezávidím, zvlášť teď. Já mám sice všechny zuby, ale skoro všechny plombované :?
Držím palce na dovče, ať zvdládneš cestu i to teplo, hlavně si to maximálně užij, odpočiň. Já taky chtěla děsně na dovču, nejlépe někam letecky, nebo přinejhorším na týden do Chorvatska, ale už je jasné, že nikam nepojedeme. Přítel se prý o mě bojí a taky nejsou peníze, tak budeme doma… :(
V garáži máme silniční supersport, R1, na tom se jezdí v předklonu, takže jsem letos na tom nejela ani náhodou, snad příští rok, jestli bude hlídání…
Byli jsme na muzikálu Láska je láska, s Lucií Bílou.

Jedule , ten můj taky moc na kulturu není, teď už ani do kina nechodíme, od té doby, co si vypaluje filmy z půjčovny. Ale když už mám absťák, tak ho prostě postavím před hotovou věc, koupím lístky a jde se :)
V nových těhušatech jistě uděláš parádu a na lidi nedej, hlavně aby ty jsi se cítila pohodlně a líbila se sama sobě! :D
Až já budu u nás vesnici chodit na procházky, až už budu doma (asi za 2 týdny), tak jsem taky zvědavá na reakce. Třeba se konečně i s někým seznámím, nikoho tam neznám, jen jsem se tam přistěhovala k příteli a on je tam taky přistěhovalec poslední 3 roky.

Jinak včera jsme koupili použitou autosedačku CAM a taky použitou postýlku. Sice stála 2700,–, ale je to masiv a délka 140 cm, v tomto rozměru není moc výběr a hlavně jsou hodně drahé. Tak jsem konečně klidnější… Ještě abychom vybrali nějaký kočárek…

Tak to vypadá na hezký víkend, mějte se krásně a hlaďte bříška! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.7.05 23:59

Ahojky holky, tak jsem opět tu.

V týdnu jsme koupili pro prcka madračku do postýlky a peřinku, klokanku a takové ty malé drobnosti. Ještě mi pár věcí schází, jako např.: plínky a různé krémy atd..
Ve středu jsme byli na ultrazvuku. Chtěli jsme vědět, jestli nám potvrdí toho chlapečka, ale doktor řekl, že tam nevidí, prý má nožičky moc blízko u sebe. Takže přeci jen to bude na konec takové překvapeníčko

No a co dovolená? Byla jsem z toho trochu přepadlá. Na konec jsme tam jeli 18 hodin ještě štěstí, že jsem se mohla vzadu na sedačkách roztáhnout a ulevit, tak bříšku. Malej se mi po celou tu dobu (i po dobu dovolený) tlačí pod pravé žebro. Někdy to trošku docela bolí, kord když je tam celý den a pěkně si tam kope.

Druhý den ve 4 hodiny ráno nás vzbudila pěkná bouřka, kam se hrabou naše bouřky. Jen tak jsme se jí nezbavili, pršelo nám celý první týden, jediná pozitivní věc na tom byla, že jsem se nemohla spálit. Druhý týden už se vyjasnilo a bylo krásně, jenže! Každé ráno v 6 hodin němci bouchali dole pod balkónem s lehátky, aby si mohli zabrat ty nejlepší místa na opalování u bazénu. :evil: S tím bylo taky spojeno ranní bouchání dveří, křičení dětí a dospělých na chodbě (pokoj jsme měli přímo u výtahu) Když se náhodou poštěstilo a němci se ráno hlasitě nevyjadřovali, tak nás na druhou stranu budili svým křikem rackové a řeknu vám, že jich tam zrovna málo nebylo.

Jediný co tam bylo super, byli obědy a večeře…umněj výborný omáčky. První den jsem snědla DVA talíře a to že já toho moc doma nejim. Naopak snídaně byli krizový. Měli tam podivný salámy, když sis k nim čuchla chtělo se ti zvracet.
Ve zkratce, celých 14 dnů jsme jedli marmelády akorát Honza jedl ještě míchaná vajíčka (já je nejim od jisté doby, co sem se jich přejedla. Cca 3× tam dali lepší uzeninu, takže takové malé zpestřeníčko.

Náš den vypadal asi takto: ráno v 7:30 snídaně, pak opět spánek, ve 12:30 oběd a pak jsme ještě chvilku počkali na pokoji než to sluníčko nebude tak intenzivní. Takže potom do plavek a k moři/bazénu pod slunečník. Do moře jsem vlezla 3× a to ty předposlední dny dovolený. Moře bylo děsně studený, když jsi z něj vylezla a vlezla si do bazénu, tak ta voda byla jako kafíčko.

Několikrát jsme šli do města na zmrzču, měli jí výbornou :D (jeden jejich kopeček by byl u nás jako dva kopečky).

Teda řeknu vám, že ty německý rozmazlený FAKANI (ano fakani, jinak se je ani totiž nedá nazvat) by zasloužili pěkně naflákat a to že nejsem toho názoru mlátit děti. U výtahu maj normální kulečníkový stůl a víš co oni dělali? Normálně si vylezli na ten stůl a po něm skákali a další děti šermovali s těma tágama…nejhorší na tom bylo to, že u nich stáli rodiče a nic jim neřekli. Na mě šli normálně mrákoty. :roll: Když nějaká máma říkala svému synáčkovi, aby už šel a on na ní že nikam (ještě se jí smál). Když si pro něj šla, tak se honili o kolo toho stolu. Ty němci si, ale za to můžou sami, páč oni vychovávají přes psychologii. V Německu se totiž děti nebijou, ale jen se na ně upřeně dívají a přemlouvají. Já bych takové nervy asi neměla…kdyby mě dítě neposlouchalo a utíkalo přede mnou a k tomu se mi vysmívalo do obličeje…no řekněte, co bys jste udělala vy???

Jinak jsem tam byla v pohodě, žádné problémy jsem neměla a tak jsem si to tam užívala jak to jen šlo. I když se to s loňským Egyptem nemohlo srovnávat. Asi tam pojedeme příští rok znovu. Chcem někdy v listopadu…nebude tam takové vedro a hlavně malýmu by měl být rok a tři měsíce (předpokládáme, že už bude chodit po svých malinkatých nožičkách. :D

Tak se zatím mějte krásně. Páá páá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
20.7.05 10:35

Ahoj holky, už tady sice dlouho nikdo nebyl… a já obzvlášť, ale chtěla jsem vám oznámit krásnou novinku a to, že Jasmin dneska v noci císařem porodila Filípka. Oba jsou v pořádku.

Mějte se všechny fajn a dejte vědět jak se máte.

Komka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky