Mrtvé embryo a týden čekání na revizi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
29.5.15 08:06
@RadkaCh píše:
@oldvra A víš ty hodnoty z těch odběrů?

Nevím nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.5.15 08:08

Prostě hodnoty nestouply a nazdar, nikdo se se mnou víc nebavil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
29.5.15 08:25

@oldvra šla bych na konzultaci jinam. Než bych někam šla, chtěla bych mít jasno, abych případně nešla na potrat mladšího těhotenství. Já nechápu, že jedeš ty i dr podle HCG. Dělal ti UTZ? V kolikátém týdnu? Srdíčko bývá až okolo 8tt. Už kolikrát tu holky psaly, že mají jít na vyčištění, protože podle dr to je zamlklé a při kontrole v nemocnici se zjistilo, že tam je srdeční akce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
29.5.15 08:26
@martina.se píše:
@oldvra spíš bych to nechala přírodě :think: než zbytečný zásah do těla… mmchdm, pokud se nic nevyvinulo, není to plod.

Naprosto souhlasím! Každy zásah do tela, je riziko do budoucna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1940
29.5.15 08:32

@oldvra a velikost plodu odpovídá kterému týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
29.5.15 08:32

@oldvra Já si myslím, že moc spěcháš. V 6-7. týdnu ještě akce být vidět nemusí. Třeba je embryo o trochu pomalejší. Pokud je těhotenství plánované, rozhodně bych ještě týden možná dva vyčkala. Na takovýhle verdikt a zásah je dost času.
A když by se potvrdilo, že akce opravdu není, nechala bych to na přírodě. Je to ještě maličké a proto je daleko šetrnější, když to tělo vypudí samo, než kyretáž.

• Citovat
  • Upravit
46669
29.5.15 08:33
@oldvra píše:
Teď bych byla 7-8 týdnů

8o a už tě posílají na revizi??
V tomto týdnu je kolikrát srdeční akce teprve vidět poprvé, já bych ještě počkala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
29.5.15 08:39

Upřímně bych nikam na operaci nešla. Měla jsem to stejně jako ty. Byla jsem 8 týdnů t a bez srdíčka. A moje doktorka mi řekla, že i když hcg nestoupá, že počkáme. V tomhle ranném stadiu si s tím tělo poradí nejlépe samo. Já to po 7 dnech dostala. Prostě někdy je lepší počkat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
29.5.15 08:39

Hele holky, ale ji rekli to same na dvou mistech (jeji lekar plus nemocnice). ja chapu sice, ze radite nespechat, ale pokud si byli dva lekari jisti, tak mi prijde trochu nefer ji davat nadeji, ze to muze byt jeste dobre. nemyslite, ze ti doktori toho vi a vidi vic?
i kdybych vzala, ze jeden se muze splest, ale dva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.5.15 08:43
@Ali-Ali píše:
Hele holky, ale ji rekli to same na dvou mistech (jeji lekar plus nemocnice). ja chapu sice, ze radite nespechat, ale pokud si byli dva lekari jisti, tak mi prijde trochu nefer ji davat nadeji, ze to muze byt jeste dobre. nemyslite, ze ti doktori toho vi a vidi vic?
i kdybych vzala, ze jeden se muze splest, ale dva?

Pokud ještě srdeční akce nenastala, tak je logické, že by ji nevidělo ani 10 doktorů. Kam spěchat? Ten týden navíc snad stojí za to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.5.15 08:44

@Ali-Ali Tak já věřím, že teď (resp. při tom ultrazvuku) tam to srdíčko nebilo. Jenže ono taky dneska bít může. Já už se tady dočetla o případech, že začalo bít kolem 9. týdne. Já bych radši počkala, než potom přemýšlela „co kdyby“. Doktor jí řekne, že hcg stouplo a druhý den, že nestouplo. To znamená jako co? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72725
29.5.15 08:44
@Ali-Ali píše:
i kdybych vzala, ze jeden se muze splest, ale dva?

naději nedávám, přijde mi zbytečný ten zákrok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
29.5.15 08:50

Taky bych radila počkat. SP mi přijde o hodně šetrnější k tělu, než revize s násilným odtraněním sliznice, těhotenství může být klidně mladší, takže srdeční akce ještě nebyla vidět, prostě bych to v tomto případě zkusila ještě nechat na přírodě. Revize je při ca ne? Tak pak i zbytečná ca, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
29.5.15 08:55
@oldvra píše:
Prostě hodnoty nestouply a nazdar, nikdo se se mnou víc nebavil

Takže přístup: prostě půjdu na revizi a nazdar? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
29.5.15 08:57

Z vlastní zkušenosti bych také nešla. u naší první dcery nebyla akce srdeční do 8+6, a podle měření v 12 týdnu dle PM, zjistili, že je o 14 dní menší. (obě děti mam o 14 dní menší než dle PM). už od 6+9 mě připravovali na možnost, že akce nebude a až začnu krvácet mam hned jet do nemocnice, a bylo to fakt zbytečný se stresovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty