MS a přesto těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12505
14.10.11 12:22
Gábrlína píše:
Ahoj tak já měla ms normálně těhu jsem zjistila až v 18 týdnu žádné příznaky nebyli.Trošku překvápko.

tak to je docela dobrý takhle pozdě:-)to musel být pěknej šok :lol:
to ti ani nerostlo bříško??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
14.10.11 13:25

Tak šok to byl pořádný původně jsem šla pro píchnec a odešla s fotkou z ultraz.Já byla na prášky manžel spokojen a synator(14,5)nadšen přibrala jsem jen 6kg do konce 5měs.jsem chodila v ryflích až pak se to trošku rozjelo.Dnes už je Matěj 6měs.mimčo.Při porodu vážil 3250g a 51cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.13 13:24

Ahoj zeny, oteviram tema:).. Snazime se o mimino 2 mesíce. MS jsem mela mit 19.2. nedorazila a mela jsem těhu priznaky.. bolest prsou(kterou jsem zazila poprve v zivote).. Bylo mi na omdleni, mela jsem prisernou zacpu, bolest bricha.. Testovala jsem tedy 2dny po vynechane MS a test negativni, na to jsem to rano dostala. Tak jsem si rikala ze tedy nic MS skoncila a po 4 dnech opet priznaky silna unava, picha me v pochve a v prsou, mela jsem mirnoucky hnedy vytok a boli me bricho.. Myslite ze by bylo mozne ze jsem těhotna?

• Citovat
  • Upravit
35792
1.3.13 13:29

Jestli jsi predtim brala prasky, tak.bych rekla ze ted jen pocitujes priznaky klasickeho cyklu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.13 13:39

Pikola: Nebrala, prášky neberu už přes 4 roky :)

• Citovat
  • Upravit
Lucinta7777
1.3.13 14:35

Ahoj takze ja to mam taky tak.Je to 3mesic co se snazime a prisahala bych ze se to povedlo.Prsa veliky zilnaty, navaly horka, ucpany nos jako bych mela chripajznu a kazdou chvili pobolivani v brise. bazalka okolo 37 a 3 dny zpozdeni.Sem am jen malounko hnedavy vytok…test negativni. dneska ruzovy vytok a boleni bricha jako na MS. Myslim ze se mi rozjede.Ve ctvrtek mam jit na krev. Myslis ze mam jit I kdyz to dostanu? Minuly mesic jsem to dostala strasne krece ale trvala den…Jsem z toho blazen… :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.13 14:49

Lucinta: Byt tebou tak určite na tu krev zajdu, když už si objednana. Ja skusim dnes test

• Citovat
  • Upravit
Lucinta7777
1.3.13 14:53

Asi mas pravdu…ale zase budu zklamana…Tobe moc drzim palce at tam jsou// a urcite dej vedet.Pa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.13 15:17

Děkuju :)… Podle mě jsi, protože když jsi měla MS jen jeden den, tak to není tak ůplně MS. A tes ti ted vychází pořád negativní?

• Citovat
  • Upravit
Lucinta7777
1.3.13 18:33

Opravdu nevim.Jsem po poslednim porodu 17 let a prdlajs si pamatuju.Co si ale pamatuju dobre je ze se mi testy z moci ukazovaly negativne a z krve me poznali tehotenstvi.Tak nevim. :roll:..Ted mam pekne krece a ani brugen mezabral. A za chvili jdu na 12ku do prace.To bude zajimave… :|

• Citovat
  • Upravit
romualda
10.12.13 14:12
@Anonymní píše:
Ahoj zeny, oteviram tema:).. Snazime se o mimino 2 mesíce. MS jsem mela mit 19.2. nedorazila a mela jsem těhu priznaky.. bolest prsou(kterou jsem zazila poprve v zivote).. Bylo mi na omdleni, mela jsem prisernou zacpu, bolest bricha.. Testovala jsem tedy 2dny po vynechane MS a test negativni, na to jsem to rano dostala. Tak jsem si rikala ze tedy nic MS skoncila a po 4 dnech opet priznaky silna unava, picha me v pochve a v prsou, mela jsem mirnoucky hnedy vytok a boli me bricho.. Myslite ze by bylo mozne ze jsem těhotna?

ahojky mám to podobné jako ty byla jsi těhulka??

• Citovat
  • Upravit
296
10.12.13 17:32

Moje sestra, zjistila své těhotenství 9.10. v osmém měsíci, 10.11.12 se jí narodila krásná zdravá holčička. Neteřinka letos oslavila 3 roky a je to zlatíčko :D. Bylo to její první(a zatím poslední) dítě…Možná si některé příznaky nepřipouštěla, každopádně MS měla po celou dobu…a bříško..začalo růst snad až v den kdy se o těhotenství dozvěděla ;). Často se jako rodina vídáme, sestra bydlí u mamky a táty…nikdo jsme si ničeho jiného (divného) po celých osm měsíců nevšimli. Ani přes léto kdy jsme se viděli v plavkách. A troufám si tvrdit, že to netušila ani moje sestřička. nebýt to v rodině, nevěřila bych :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.14 18:52

Ahoj ozivuji tema. S manzelem se snazime o dite 17mesicu. Tento cyklus jsem mela dostat ms 15.5 ve ctvrtek a dostala jsem ji 14.5 ve stredu. Samozrejme jsem testovala pred ocekavanou ms v utery 13.5 a byl tam uplne slabounky duch. Na to jsem dostala normalni menstruaci bolestivou jako vzdy. Dnes jsem skusila znovu testovat a vykoukla na me regulerni druha carka. Hodlam samozrejme testovat dal ale nevim jestli jit k dr. hned v pondeli nebo cekat az treba do toho 6-7tt?

• Citovat
  • Upravit
11439
16.5.14 18:55
@Anonymní píše:
Ahoj ozivuji tema. S manzelem se snazime o dite 17mesicu. Tento cyklus jsem mela dostat ms 15.5 ve ctvrtek a dostala jsem ji 14.5 ve stredu. Samozrejme jsem testovala pred ocekavanou ms v utery 13.5 a byl tam uplne slabounky duch. Na to jsem dostala normalni menstruaci bolestivou jako vzdy. Dnes jsem skusila znovu testovat a vykoukla na me regulerni druha carka. Hodlam samozrejme testovat dal ale nevim jestli jit k dr. hned v pondeli nebo cekat az treba do toho 6-7tt?

Zavolej a dohodni se, stejně se musíš objednat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
16.5.14 19:30
@Anonymní píše:
Ahoj ozivuji tema. S manzelem se snazime o dite 17mesicu. Tento cyklus jsem mela dostat ms 15.5 ve ctvrtek a dostala jsem ji 14.5 ve stredu. Samozrejme jsem testovala pred ocekavanou ms v utery 13.5 a byl tam uplne slabounky duch. Na to jsem dostala normalni menstruaci bolestivou jako vzdy. Dnes jsem skusila znovu testovat a vykoukla na me regulerni druha carka. Hodlam samozrejme testovat dal ale nevim jestli jit k dr. hned v pondeli nebo cekat az treba do toho 6-7tt?

Taky sem mela menstruaci i kdyz sem byla tehotna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí