Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Gábrlína píše:
Ahoj tak já měla ms normálně těhu jsem zjistila až v 18 týdnu žádné příznaky nebyli.Trošku překvápko.
tak to je docela dobrý takhle pozdě:-)to musel být pěknej šok ![]()
to ti ani nerostlo bříško??
Tak šok to byl pořádný původně jsem šla pro píchnec a odešla s fotkou z ultraz.Já byla na prášky manžel spokojen a synator(14,5)nadšen přibrala jsem jen 6kg do konce 5měs.jsem chodila v ryflích až pak se to trošku rozjelo.Dnes už je Matěj 6měs.mimčo.Při porodu vážil 3250g a 51cm.
Ahoj zeny, oteviram tema:).. Snazime se o mimino 2 mesíce. MS jsem mela mit 19.2. nedorazila a mela jsem těhu priznaky.. bolest prsou(kterou jsem zazila poprve v zivote).. Bylo mi na omdleni, mela jsem prisernou zacpu, bolest bricha.. Testovala jsem tedy 2dny po vynechane MS a test negativni, na to jsem to rano dostala. Tak jsem si rikala ze tedy nic MS skoncila a po 4 dnech opet priznaky silna unava, picha me v pochve a v prsou, mela jsem mirnoucky hnedy vytok a boli me bricho.. Myslite ze by bylo mozne ze jsem těhotna?
Jestli jsi predtim brala prasky, tak.bych rekla ze ted jen pocitujes priznaky klasickeho cyklu..
Ahoj takze ja to mam taky tak.Je to 3mesic co se snazime a prisahala bych ze se to povedlo.Prsa veliky zilnaty, navaly horka, ucpany nos jako bych mela chripajznu a kazdou chvili pobolivani v brise. bazalka okolo 37 a 3 dny zpozdeni.Sem am jen malounko hnedavy vytok…test negativni. dneska ruzovy vytok a boleni bricha jako na MS. Myslim ze se mi rozjede.Ve ctvrtek mam jit na krev. Myslis ze mam jit I kdyz to dostanu? Minuly mesic jsem to dostala strasne krece ale trvala den…Jsem z toho blazen… ![]()
Lucinta: Byt tebou tak určite na tu krev zajdu, když už si objednana. Ja skusim dnes test
Asi mas pravdu…ale zase budu zklamana…Tobe moc drzim palce at tam jsou// a urcite dej vedet.Pa ![]()
Děkuju
… Podle mě jsi, protože když jsi měla MS jen jeden den, tak to není tak ůplně MS. A tes ti ted vychází pořád negativní?
Opravdu nevim.Jsem po poslednim porodu 17 let a prdlajs si pamatuju.Co si ale pamatuju dobre je ze se mi testy z moci ukazovaly negativne a z krve me poznali tehotenstvi.Tak nevim.
..Ted mam pekne krece a ani brugen mezabral. A za chvili jdu na 12ku do prace.To bude zajimave… ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj zeny, oteviram tema:).. Snazime se o mimino 2 mesíce. MS jsem mela mit 19.2. nedorazila a mela jsem těhu priznaky.. bolest prsou(kterou jsem zazila poprve v zivote).. Bylo mi na omdleni, mela jsem prisernou zacpu, bolest bricha.. Testovala jsem tedy 2dny po vynechane MS a test negativni, na to jsem to rano dostala. Tak jsem si rikala ze tedy nic MS skoncila a po 4 dnech opet priznaky silna unava, picha me v pochve a v prsou, mela jsem mirnoucky hnedy vytok a boli me bricho.. Myslite ze by bylo mozne ze jsem těhotna?
ahojky mám to podobné jako ty byla jsi těhulka??
Moje sestra, zjistila své těhotenství 9.10. v osmém měsíci, 10.11.12 se jí narodila krásná zdravá holčička. Neteřinka letos oslavila 3 roky a je to zlatíčko
. Bylo to její první(a zatím poslední) dítě…Možná si některé příznaky nepřipouštěla, každopádně MS měla po celou dobu…a bříško..začalo růst snad až v den kdy se o těhotenství dozvěděla
. Často se jako rodina vídáme, sestra bydlí u mamky a táty…nikdo jsme si ničeho jiného (divného) po celých osm měsíců nevšimli. Ani přes léto kdy jsme se viděli v plavkách. A troufám si tvrdit, že to netušila ani moje sestřička. nebýt to v rodině, nevěřila bych ![]()
Ahoj ozivuji tema. S manzelem se snazime o dite 17mesicu. Tento cyklus jsem mela dostat ms 15.5 ve ctvrtek a dostala jsem ji 14.5 ve stredu. Samozrejme jsem testovala pred ocekavanou ms v utery 13.5 a byl tam uplne slabounky duch. Na to jsem dostala normalni menstruaci bolestivou jako vzdy. Dnes jsem skusila znovu testovat a vykoukla na me regulerni druha carka. Hodlam samozrejme testovat dal ale nevim jestli jit k dr. hned v pondeli nebo cekat az treba do toho 6-7tt?
@Anonymní píše:
Ahoj ozivuji tema. S manzelem se snazime o dite 17mesicu. Tento cyklus jsem mela dostat ms 15.5 ve ctvrtek a dostala jsem ji 14.5 ve stredu. Samozrejme jsem testovala pred ocekavanou ms v utery 13.5 a byl tam uplne slabounky duch. Na to jsem dostala normalni menstruaci bolestivou jako vzdy. Dnes jsem skusila znovu testovat a vykoukla na me regulerni druha carka. Hodlam samozrejme testovat dal ale nevim jestli jit k dr. hned v pondeli nebo cekat az treba do toho 6-7tt?
Zavolej a dohodni se, stejně se musíš objednat, ne?
@Anonymní píše:
Taky sem mela menstruaci i kdyz sem byla tehotna ![]()