MS a přesto těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
16.5.14 19:37

Je možné i přes ms být těhotná. K doktorovi zbytečně nepospíchej, je lepší jít o něco později, aby už na UTZ něco viděl. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.14 20:04

@lovesmile taky si myslim, ze bude lepsi pockat:-) tak snad se to udrzi…uz jsme se tu nasi neplodnost chystali resit a ejhle:-)

• Citovat
  • Upravit
6578
16.5.14 20:19
@Anonymní píše:
@lovesmile taky si myslim, ze bude lepsi pockat:-) tak snad se to udrzi…uz jsme se tu nasi neplodnost chystali resit a ejhle:-)

Ono co se má stát se stane a nezáleží na tom, jestli půjdeš k doktorovi teď nebo za 2 týdny, příroda si to většinou pořeší sama. Držím palce, aby to dobře dopadlo! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
10.7.14 21:43

Našla jsem tuhle dizkuzi a pročítám jí, protože jsem tak nějak doufaka, že jsem těhotná, ale dnes se dostavila MS 42 DC, zatím nezvykle slabá.. jinak mě pořád pobolívá v podbřišku a prsa mám citlivá už 14 dní, k tomu trochu divně od žaludku.. Ale testy negativní, tak už si radši nedělám naděje (i když bych ráda)..

Ale ráda bych taky přispěla čerstvou zkušenností kamarádky, která má měsíční miminko. Kamarádka normálně pravidelně menstruovala, ale protože měla jít na magnetickou rezonanci, udělala si preventivně těhotenský test (nevěděla, že magnetocká rezonance není pro plod škodlivá). Byl nagativní, tak s klidem šla. Další vyšetření měla za měsíc, takže opět test a opět negativní. Ale MS se jí ten měsíc zpozdila o 3 dny a jelikož jí mívala přesnou jak hodinky, tak si test udělala radši znovu a byla na něm druhá čárka. Takže to zjistila až ve 12 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.8.15 22:32

No tak ja to mela ted 27 a skoncilo mi to 20.08a tehotensky test byli pozitivni tak to mu taky nak nerozumim jen 2 dni docela silny a pak nic jinac to mivam 5/6 dni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.8.15 22:34

Spatne sem to popsala zacala mi ms 27.08.a konec 29.08.hii sem stoho blazen jinac maximum 6 dni mam ms :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.5.16 12:05

@ejbinka mi to nikdo neměřil :think: přišla jsem po dvou ms a bylo tam mimino :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.5.16 12:10

@ejbinka áha.. u mě sliznice nikdy nepřelezla 5 mm a přesto se mi malej uchytil :think: tedy mladší.. ale takhle detailně netuším, já na ty moje děti vždy přišla pozdě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.5.16 12:17

@ejbinka :hug: :hug: musíš věřit.. já po všech těch slavných sp a zt, že jich bylo hodně přes 10, jsem ani nedoufala, že ještě někdy něco bude.. 3 roky s novým chlapem bez antikoncepce, nic, pak jsme se domluvili, že teda fakt ne, navíc mi dr léčil - ms jednou za čtvrt roku, dostala jsem HA, kontryhelový čaj a výsledek tu teď poskakuje :nevim: držim pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.6.16 12:01

Tak já jsem měla poslední menstruaci na začátku března, další už nepřišla… test pozitivní a gynekolog podle stáří plodu říkal že jsem otěhotněla v únoru. Takže je to možné otěhotnět a pak mít ještě jednou menstruaci. Samozřejmě jsem na sobě nic nepoznala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
13.9.17 19:15

@Lusesit a jaka ta ms byla klasická červená na kterou jsi byla běžné zvyklá? Žádný příznaky jako prsa nevolnosti a nic nebyly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
9.12.19 23:41

Ahoj holky, měla bych otázku. Již od začátku ovulace která byla před 15 dny mám stále zvýšenou tělesnou teplotu 36,8 37,3 NE BT. Ovulaci jsem měla potvrzenou DR. A dva dny před OVU jsme měli s přítelem styk. Dva dny po OVU jsem v práci chytla šílené bolesti do boku, zad, třísel a podbříšku. Bylo mi až na omdlení, nechuť k jídlu, žaludek na vodě i špatně od žaludku. Od té doby jsem ty bolesti měla stále a asi 2.12 bolesti ustaly a už mně jen občas píchlo nebo zabolelo. Začala mně bolet i prsa. Tak jako PMS. Včera 8.12 v práci jsem měla pocit jako bych to dostala dole pořad mokro ale MS nikde a už začali i bolesti v krizi, bedrech vaječníky i pod bříšku. Večer když jsem došla domů jsem po utrení na toal. Papíru našla jako kdyby hlen (konzistence jako bílek) a v něm krev nebo jako růžový výtok. Cca ve 13:00 se mi spustila menstruace s křečemi které ale trvají už 15 hodin. MS není úplně silná ze bych litala na wc každou hodinu ale mám i migrénu, hlad, spím cely den, bolesti v bedrech, krizi, a jako by mne někdo píchl jehlu do vaječníku a křeče. Vím ze BT by se měla měřit po probuzení ale jelikož jsem cely den nic nedělala a jen ležela jsem si BT zmerila a mám 37,3. Nikdy jsem neměla bolesti třeba 15 hodin je to hrozne. Test ráno včera negativ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.20 19:33

Ahoj, chtěla by jsem se vás zeptat menstruce mi meškala 1 týden 1.5. mi přišla menstruace i stim že jsem měla skoro jen vytoky a teď už je to jako normální menstruace mám zvláštní chutě a ranní nevolnost test jsem jsi dělala ale ukázala jenom jedna nevim jestli to je brzi nebo je v tom něco jinýho myslíte že by jsem mohla být těhotná? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
335
12.11.21 17:13
@petra.lovosice píše:
moje sestřnka melams až do 9mes…o tehu nic nevedela..její váha asi 100-110/180..její máma tvrdí že ms opravdu mela..sestřence bylo 17..otázka zda opravdu vedela a neřekla, nebo nevedela..při bolestechporodních šla nadetský a ta jí poslala žemá slepák :nevim:

To je dobrý. Že byla těhotná a dětská řekla, že když je ještě dítě slečna tak co by těhotenství. Někdy ty doktoři jsou na odstřel :zed: :pocitac: Mě takhle nejdříve odbili s tím co řeším teď a teď už když jsem s podezřením na těhotenství pozitivní test a krvavé volala znovu tak si mě v pondělí zvou na kontrolu. To jsem zvědavá jestli se rozkrvacim. Nemám cyklus 43 dní a nespinim nikdy a bez bolesti.
A jak tu holky píšou. Jsem po dětech silnější a příznaky mám dle manžela celoročně a taky bych si to i s krvácením mohla splést, protože tloustnu i normálně a břicho jsem od druhého těhotenství neschodila. Velké pevné a nafoukle je pojidle. Když spím je meke a splaskle.
Ja to prostě už nemám jak poznat. Tlustá jsem, příznaky mám pořád, krvácení neobvyklé. Já se musím už jen spolehnout na poznání normální menstruace a nenormální krvácení a nebo žádné krvácení. Jinak bych těhotenství nepoznala vůbec. Řídím se jen krvácením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.2.23 21:29

Podobný případ..

Zdravim vsechny… prosim stalo se nekomu to co me??
20.1. jsme s manzelem meli sex, pak 1.2. prisla ms (o den dřív) prvni dva dny byla normalni pak najednou jen slabe hnede skoro nic ktere trvalo dalsi 4 dny, pak nic… od te doby me boli v podbřišku a trochu i v kříži..nedalo mi to a vcera 10.2. jsem si udělala test a byly tam dve čárky (neskutečná radost)…dnes dopoledne jsem si udělala dalsi a po druhe čarce ani stopa… myslíte ze ma smysl udelat dalsi test treba v pondělí?? To bricho me poboliva pořád ( tak jako kdybych to mela dostat).K doktorce jdu ve středu tak i tak… díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí