Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky jdu se také přidat s dotazem.Dne 4.5 měla dorazit menstruace ale nedorazila tak jsem si udělala těhotenský test. A vyšel mi na testu slabí duch. Došla jsem na gyndu s tím že mám pálení při domočování a po domočení. Rovnou jsem řekla že mám ducha na testu. Vzaly mi krev a řekly že mám do úterka počkat na výsledky. Na UTZ nic nebylo vidět. V pondělí jsem začala krvácet tak jsem to brala že mi přišla opožděná mensteuace. Dneska až mi sestřička konečně řekla výsledky. A to tak že byla velice tajemná a že mi paní doktorka pošle erecept že se něco v té moči našlo. A že to je potřeba přeléčit. A říkám co to HCG to vyšlo negativní? A sestřička no to vám vyšlo taky lehce zvýšený. Ale že paní doktorka by byla ráda abych zítra přišla. Ale říkám sestřičce že mám menstruaci. Ptala se doktorky jestli mám teda přijít. Tak prej jo. Jenomže já mám menstruaci fakt takovou světlou a dneska už skoro vůbec nekrvácim🤷♀️ dělala jsem si těhotenský test s odpolední moči a byl negativní. Poslední menstruace byla 6.4.Neměla jsem v menzes žádný cucky ani žádné sraženiny spíš sliznize včera ale dneska skoro nic strašně maličko ![]()
Zdravím jdu si tady pro radu měla jsem 11 dní opožděnou Ms v den kdy jsem měla mít menstruací tak jsem malinko spinila
je to pro mě divný prsa jsem nikdy neměla citlivy ani bolavý na dotek měla jsem to po dobu zpoždění
a i teď je mám i když dnes přišla ta mrcha
Ahoj holky, prosím Vaše zkušenosti. Stalo se Vám, že jste měli klasickou MS (klasická bolest břicha, klasická intenzita, klasická délka) a přesto byla těhotná? Mě se teď stalo, MS přišla o dva dny dřív jinak naprosto jako mesntruace. Teď o dva týdny později, začlo mě pobolivat bříško a trochu krvácím (jen na toaleťák) no a pozitivní těhu test. Jsem zmatená a přijde mi, že je něco špatně. Měl to někdo podobné a dopadlo to dobře? Vše jsem zjistila teď večer, ráno volám na gyndu, snad pro mě najdou místo. Díky díky
![]()