MŠ vs. ZŠ, kde je lepší pracovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
11.2.21 06:49
@matkabagristy píše:
co je tvp?

Tvoreni planu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
11.2.21 07:41

@lasička1 I učitelka s mgr. Proto jsou taky učitelky ze školky nejháklivější na to, když se v televizi říká, že i jejich průměrný plat je 42 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
11.2.21 08:03
@Radeck píše:
@lasička1 I učitelka s mgr. Proto jsou taky učitelky ze školky nejháklivější na to, když se v televizi říká, že i jejich průměrný plat je 42 tisíc.

Ja si myslim, ze je to proto, ze jim stacic ss vzdelani. Dr. na stredni skole je zarazen do stejne platove tridy jako mgr. Ten prumerny plat jsi ale prestrelil, ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.2.21 16:31
@lasička1 píše:
To je skok mezi školou a školou tolik platových tříd? Učitelka v Mš s titulem Bc.je v osmé platové třídě?

Já jsem dostala nabídku, první rok v 8, a poté v 9 platové třídě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
11.2.21 18:29

@matkabagristy Třídní vzdělávací program

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
11.2.21 18:30
@Fiialka píše:
@matkabagristy Třídní vzdělávací program

dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
11.2.21 20:09

Pracovala jsem ve školce i ve škole. Pro oboje mám kvalifikaci (VŠ). Pro mě je jasná volba ZŠ. Většinou učím 1. a 2. tř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
12.2.21 00:12

@matkabagristy Přestřelil, ale o málo. Tabulka byla zmíněna výše, můžeš si srovnat nárok se statistikou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
12.2.21 07:07
@Radeck píše:
@matkabagristy Přestřelil, ale o málo. Tabulka byla zmíněna výše, můžeš si srovnat nárok se statistikou.

no, to je plat v celem skolsvi, ne v ms. Ten prumer se udela tak, ze se vezme nejnizsi castka zacinajici uci a nejvyssi castka reditele v duchodovem veku, napr. 25 plus 55 je 80, deleno 2 je 40. Presnejsi je median, to je castka, kterou berou nejcasteji, ten je o nejakou tisicovku nizsi. Jinak mne nemusis nic vysvetlovat, ucim 25 roku na zs/ss a toho prumeru jsem nikdy nedosahla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
12.2.21 20:28

@matkabagristy Já vím, jak se počítá průměr a taky vím, kolik reálně lidem v českém školství chodí na účty. Ale nevím, kam mizí ten rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
12.2.21 20:32
@Radeck píše:
@matkabagristy Já vím, jak se počítá průměr a taky vím, kolik reálně lidem v českém školství chodí na účty. Ale nevím, kam mizí ten rozdíl.

nikam zadny rozdil nemizi. Prumer je takto: Jeden ma cele kure, druhy nema zadne. Prumerne ma kazdy polovinu. Je to jenom cislo, ktere nevystihuje realitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat