MTHFR homozygot a strach

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1400
6.5.12 18:52
@sekaná

Osobne si myslim, ze muzeme byt vsichni radi, ze ta moznost vysetreni tady je. A k te myslence, ze priroda se postara… Takze kdyz zena pri domacim porodu zemre, priroda se postarala a je to ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinaaaaaaaaa7
7.5.12 08:24

kacise - naprostý souhlas, tady ty kecy o přírodě mě někdy pěkně štvou, kdyby to bylo na přírodě, já bych děti nikdy neměla, malý je z IVF :-)

• Citovat
  • Upravit
31744
9.5.12 16:11
@sekaná píše:
Promiňte že to píšu, já kdybych byl těhotný, tak bych kašlal na doktory a na vyšetření nechodil. V tomto žumposionistickém státě nemůže člověk udělat nic bez toho aby ho někdo pořád neiritoval zbytečnými vyšetřeními. Malá odbočka - co by se stalo, kdyby těhotná nenahlásila těhotenství, rodila doma a dítě nikde nehlásila? To by byla velká rána pro tento pseudokapitalistický otrokářský režim.
O všechno se stará příroda, když je něco s plodem špatně, dojde k potratu. Není to tak složité, není třeba studovat tlusté knihy o nemocích. Mnohem důležitější je být v pohodě a s někým koho mám rád.

Tady někdo nemá sekanou jen v nicku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
8.9.12 18:43

Ahoj, já mam mutaci mt. homozygot a doktori rikaji, ze staci brat kyselinu listovou. Rikala mi to moje gynekolozkaa doktorka na hematologii.Jsem jim rikala jestli si nemám radeji pichat injekce, tak mi rekli, ze se inekce pichaji u leidena.Tak moje gynekolozka mi rekla ze mi napise utrogestan jenom. A ja jsem si koupila v lekarne femibion .Tak snad to uz na potřetí dopadne dobre, mam za sebou dve ZT v 9tt. A ted jsenm v 5 tt. A jinak a hematologii mi kontroluji krev a ta mi ted dopadla dobre.moc se bojim.Snad to dopadne dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
8.9.12 18:46

Myslíte, ze mi pomuze ta kyselina listova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
9.9.12 22:33

@lluucckkaa
Ja bych rekla, ze ten femibion by mel stacit. Je to nastepena listovka, kterou by tve telo melo umet lepe vyuzit, tedy i lepe vyzivit vznikajici mimino. Mne to tak aspon rikal jak praktik, tak gyndarka. Soupli mi tedy jeste anopyrin, ale to je spis takova kosmeticka zalezitost, pze krev redi opravdu jen miniheparin… tedy ty injekce. Jeste deti nemam, ale az prijde na akorat, taky koupim femibion a budu doufat, ze to bude vsecko ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
10.9.12 07:42

@Kacise dvakrát jsem brala jenom kyselinu listovou acidum folicum, a teď na to třetí těhotenství jsem si koupila femibion.Tak už to musí dopadnout dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
27.5.22 15:49

Prosím, vy co máte homozygot, a už neřešíte těhotenství - řešíte nějak dál životosprávu? Můj dr říkal, že je při tomto stavu (homozygotu) sklon k riziku arterosklerozy a to bych vážně nechtěla, umřít mladá na infarkt. Děláte pro to něco? Hlídáte se s cholesterolem a nebo na hematologii i dál, i v době, kdy už to s otěhotněním neřešíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
14.1.25 17:51

Hele a můžu se zeptat? mám dMTHFR homozygot, ale v těhotenství jsem si nic mepíchala, fraxiparin nikdy nebrala. Zpětně nevím, jak je to možné?

A ještě jednu mám otázku. Prý mám sklony k ateroskleroze, emboli… nebojím se ted kvůli dětem, další už nchceme, ale mám nějakou panickou hrůzu z budoucnosti. Já vím, že všude je něco, někdo má v rodině to, jiný ono, cukrovky, všechno…

Ale já se toho nějak hrozně děsím.

Asi budu celý život brát preventivně feminibon. :oops: mám z toho hrozný strach. A teda samozřejmě - femibion neberu, už jsem si ho ávno nekoupila, jak problém není vidět, tak ho nevnímám, ale vždy když na to téma narazím, dostanu strašný strach ze smrti, důchodu, stáří, že předčasně víte co.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí