MTHFR mutace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2670
20.12.12 10:01

Holky je divné že platíte tolik. Já když mi to napíše hematoložka tak platím jen 30kš u ní a pak v lékárně 30 kšč. Jsem nyni u 205? Ona mi totiž říkala, že až se 5 až další IVF podaří tak podepíši papír na ZP a budu mít vše jen za těch 60 kč? tak to je divné? Ono totiž mám problém při stimulacích při této mutaci moc zahuštěnou krev při těch konských dávkách hormonů.

Papio u které pojištovny jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
20.12.12 10:26

@Mandlička
asi jsem to nejak nepochopila??? co kdyz ti napise hematolozka? myslis ty injekce-me je taky napise hematolog a doplcim cca 20kc-ale hodnota 10injekci je cca 940kc
jsem u vseobecne a nemuzu si tedy stezovat :palec:

• Citovat
  • Upravit
Papia
20.12.12 10:28

@Mandlička
a nebo myslis tu kys. listovou? :think:
jsem z toho jelen-promin-nejak jsem to nepobrala

• Citovat
  • Upravit
2670
20.12.12 11:35

Papia já myslela, že doplácíš více než bys měla. Mi jsme odešli od VZP protože pro zdravé mladé lidi neměla vůbec žádné preventivní programy. Jen něco dostali děti a senioři. já jsem chtěla nějaké příspěvky na očkování do práce a na to se i nuch nic nevztahovalo. Chtěla jsem žloutenku a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
20.12.12 12:03

@Mandlička
nene -ja doplacim minimalne-prave ze jsem spokojena -skoro nikde neplatim -jen treba poplatek 30kc, ale jinak nic…a chodim opravdu na hodne vysetreni…ja zatim neresila co bych mela jinde-pojistovnu jsem nikdy nemenila a ani se zatim nechystam
:mavam: :hug:

• Citovat
  • Upravit
3293
20.12.12 12:09

Ahojky holky, právě zjištuju, že jsem těhu… včera jsem byla na krvi a hcg 150 a zitra doufám, že bude vyšší… Mám taky leidena a po troboze a mini embolce cca před 7 lety… Jak rychle jste utíkali někam k lékaři pro léky na ředění krve nebo kdy vám je dali??? ty svátky všechno natáhnou… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
20.12.12 12:10

Me taky ty injekce plati pojistovna.. a presne jak pise papia… na listku za 10 injekci mam vzdycky, ze pojistovna doplaci asi 950 KC a ja i s receptem jsem platila 50 KC.. ted jsem dostala injekce 3 krabice, takze me to vyslo na min, pze se vlastne plati 30 KC za recept… ale i tak je to krasny.. kdybych mela platit ty injekce cele, tak se clovek fakt nedoplati.. tak jsem fakt rada, ze to pojistovna plati skoro cele.. ja mam 201 pojistovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
20.12.12 12:13
@Eveny píše:
Ahojky holky, právě zjištuju, že jsem těhu… včera jsem byla na krvi a hcg 150 a zitra doufám, že bude vyšší… Mám taky leidena a po troboze a mini embolce cca před 7 lety… Jak rychle jste utíkali někam k lékaři pro léky na ředění krve nebo kdy vám je dali??? ty svátky všechno natáhnou… :)

Drzim pesti, at je vsechno v poradku :-) Ja teda leidena nemam a s injekcema jsem zacala az nekdy v pulce tehu, ale ten leiden je urcite horsi, takze ja bych se asi snazila to vyresit co nejdrive… Ja byt tebou, tak si zavolam na hematologii a dohodnu se tam primo…-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
20.12.12 12:44

@Hannkie Tak jsem si zavolala na tu hematologii… a řekli mě, že stačí se stavit po svátkách… tak snad to bude vše ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
20.12.12 12:45

@Eveny taky mám leidena, a na hemato mi říkali, že až budu mít potvrzený těhu od dr. tak mám přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
20.12.12 12:46

@Eveny gratuluju (né k leidenovi :lol:, ale k miminku ) a přeju pohodové těhu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
20.12.12 12:47

@marketa612 díky, už jsem na hemato volala… stačí to až po svátkách… protože jsem byla v caru na kontrole… měli jsme jít za začátku ledna na ivf… :) tak ted se jen modlim, aby to hcg rostlo… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
20.12.12 14:26

@Eveny poroste :-) Hlavne odpocivej a davej na sebe pozor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
21.12.12 01:30

@PetraKad
Peti, v pohode, ja jsem to nevzala nijak spatne, spis jsem to brala z toho pohledu jakoze pred temi doktory muze clovek vypadat jako trubka, ze do toho ty prachy vrazi… ale za ten klid v dusi to proste stoji. Zas si rikam, proc by to nutne mel byt podvod, ta nastepena listovka, dava to celkem logiku, kdyz clovek neumi nastepit listovku, doplni uz nastepenou.. i kdyz jo, jasne, prodelecny to pro vyrobce fakt nebude, nedelam si iluze :kytka: A kdyz jsme u toho vydelavani na maminkach..Ja jsem vlezla tuhle do Lindexu a koukala na kojenecky hadriky: to je pane byznys, jedno bodycko s obrazky, sup 250kacek, jen to fikne.. tomu rikam rejzunk 8o Nebo vselijaky hracky uz pro uplna mrnata, kousek vycpaneho haderku, nejaka blejskatka, tri kilecka, dekuju pekne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
21.12.12 06:58

@Eveny
pokud jsi zatim nemela s mutaci zadne problemy, tak te budou jen sledovat a kdyby nejake vysledky vysly spatne, tak ti ty injekce pak daji-proventivne jen pokud uz jsi mela nejake vazne problemy- mozna, ze ti to daji kvuli te prodelane tromboze :think: -jinak se chodi v tehotentsvi kazdych 6 tydny na kontrolu-kdyz se neco nezda tak casteji :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex