Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky je divné že platíte tolik. Já když mi to napíše hematoložka tak platím jen 30kš u ní a pak v lékárně 30 kšč. Jsem nyni u 205? Ona mi totiž říkala, že až se 5 až další IVF podaří tak podepíši papír na ZP a budu mít vše jen za těch 60 kč? tak to je divné? Ono totiž mám problém při stimulacích při této mutaci moc zahuštěnou krev při těch konských dávkách hormonů.
Papio u které pojištovny jsi?
@Mandlička
asi jsem to nejak nepochopila??? co kdyz ti napise hematolozka? myslis ty injekce-me je taky napise hematolog a doplcim cca 20kc-ale hodnota 10injekci je cca 940kc
jsem u vseobecne a nemuzu si tedy stezovat ![]()
@Mandlička
a nebo myslis tu kys. listovou? ![]()
jsem z toho jelen-promin-nejak jsem to nepobrala
Papia já myslela, že doplácíš více než bys měla. Mi jsme odešli od VZP protože pro zdravé mladé lidi neměla vůbec žádné preventivní programy. Jen něco dostali děti a senioři. já jsem chtěla nějaké příspěvky na očkování do práce a na to se i nuch nic nevztahovalo. Chtěla jsem žloutenku a pod.
@Mandlička
nene -ja doplacim minimalne-prave ze jsem spokojena -skoro nikde neplatim -jen treba poplatek 30kc, ale jinak nic…a chodim opravdu na hodne vysetreni…ja zatim neresila co bych mela jinde-pojistovnu jsem nikdy nemenila a ani se zatim nechystam
![]()
Ahojky holky, právě zjištuju, že jsem těhu… včera jsem byla na krvi a hcg 150 a zitra doufám, že bude vyšší… Mám taky leidena a po troboze a mini embolce cca před 7 lety… Jak rychle jste utíkali někam k lékaři pro léky na ředění krve nebo kdy vám je dali??? ty svátky všechno natáhnou… ![]()
Me taky ty injekce plati pojistovna.. a presne jak pise papia… na listku za 10 injekci mam vzdycky, ze pojistovna doplaci asi 950 KC a ja i s receptem jsem platila 50 KC.. ted jsem dostala injekce 3 krabice, takze me to vyslo na min, pze se vlastne plati 30 KC za recept… ale i tak je to krasny.. kdybych mela platit ty injekce cele, tak se clovek fakt nedoplati.. tak jsem fakt rada, ze to pojistovna plati skoro cele.. ja mam 201 pojistovnu.
@Eveny píše:
Ahojky holky, právě zjištuju, že jsem těhu… včera jsem byla na krvi a hcg 150 a zitra doufám, že bude vyšší… Mám taky leidena a po troboze a mini embolce cca před 7 lety… Jak rychle jste utíkali někam k lékaři pro léky na ředění krve nebo kdy vám je dali??? ty svátky všechno natáhnou…
Drzim pesti, at je vsechno v poradku
Ja teda leidena nemam a s injekcema jsem zacala az nekdy v pulce tehu, ale ten leiden je urcite horsi, takze ja bych se asi snazila to vyresit co nejdrive… Ja byt tebou, tak si zavolam na hematologii a dohodnu se tam primo…-)
@Hannkie Tak jsem si zavolala na tu hematologii… a řekli mě, že stačí se stavit po svátkách… tak snad to bude vše ok…
@Eveny taky mám leidena, a na hemato mi říkali, že až budu mít potvrzený těhu od dr. tak mám přijít.
@Eveny gratuluju (né k leidenovi
, ale k miminku ) a přeju pohodové těhu ![]()
@marketa612 díky, už jsem na hemato volala… stačí to až po svátkách… protože jsem byla v caru na kontrole… měli jsme jít za začátku ledna na ivf…
tak ted se jen modlim, aby to hcg rostlo… ![]()
@PetraKad
Peti, v pohode, ja jsem to nevzala nijak spatne, spis jsem to brala z toho pohledu jakoze pred temi doktory muze clovek vypadat jako trubka, ze do toho ty prachy vrazi… ale za ten klid v dusi to proste stoji. Zas si rikam, proc by to nutne mel byt podvod, ta nastepena listovka, dava to celkem logiku, kdyz clovek neumi nastepit listovku, doplni uz nastepenou.. i kdyz jo, jasne, prodelecny to pro vyrobce fakt nebude, nedelam si iluze
A kdyz jsme u toho vydelavani na maminkach..Ja jsem vlezla tuhle do Lindexu a koukala na kojenecky hadriky: to je pane byznys, jedno bodycko s obrazky, sup 250kacek, jen to fikne.. tomu rikam rejzunk
Nebo vselijaky hracky uz pro uplna mrnata, kousek vycpaneho haderku, nejaka blejskatka, tri kilecka, dekuju pekne ![]()
@Eveny
pokud jsi zatim nemela s mutaci zadne problemy, tak te budou jen sledovat a kdyby nejake vysledky vysly spatne, tak ti ty injekce pak daji-proventivne jen pokud uz jsi mela nejake vazne problemy- mozna, ze ti to daji kvuli te prodelane tromboze
-jinak se chodi v tehotentsvi kazdych 6 tydny na kontrolu-kdyz se neco nezda tak casteji ![]()