Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Papia no odhlásila jsem se s více diskusí tak teď přesně nevím z jaké
![]()
@marinka5 píše:
@Papia a ty jsi teď těhotná?
ty mas stejnou mutaci jako ja. Jaky injekce ti dali? To asi kvuli tomu, ze jsi mela ty pozitivní antifosfolipidové protilátky, co?
Příspěvek upraven 11.12.12 v 20:30
@ivik99 mám mthfr homozygot a i ty injekce mi dali kvůli tomu mthfr, spíše mi je dal preventivně po druhém potratu…ty antifosfolipidový protilátky mi zjistili až po tom posledním potratu
@Papia @marinka5 - utrous uz taky beru od 6tt, asi jen preventivne, kdo vi. Pristi Ct si jdu na hematologii pro vysledky, tak uvidim, co mi rekne. Taky chodim k Mudr. Kvasnickovi.
Papia, doufam, ze ti to ted dobre dopadne. Ja mam taky nervy, dokud to mimco nebudu mit v naruci, tak snad neuverim. Vlastne jsme skoro stejne
.
Příspěvek upraven 11.12.12 v 20:29
@marinka5 @marketa612 d dimery by měli brát automaticky, ale záleží na dr, co si napíše, že chce odebrat. Jinak sraženina se ti může dělat kdekoliv(ale taky nemusí),takže i v pupečníku, bohužel mě teda nikdo za celé těhu průtok pupčníkem nekontroloval ![]()
@ivik99
ja utrous beru myslim od 4+4…a ke kvasnickovi jdu ted ve ct po 14 dnech…
a jsi o hodne napred-aspon o mesic ![]()
@Papia píše:
@ivik99
ja utrous beru myslim od 4+4…a ke kvasnickovi jdu ted ve ct po 14 dnech…
a jsi o hodne napred-aspon o mesic
Ja cetla 12tt, tak jsem to popletla. Drzim pesti, svoji smulu uz jsi si vybrala, ted to dopadnout musi.
![]()
Příspěvek upraven 11.12.12 v 20:29
@marinka5 - tak me napadlo, jestli mas imunologii. Treba si muzes vytvaret nejake protilatky na embryo. Zkus se na to zeptat, po 2-3 potratech bych jsi na ni mela pravo. Jinak doporucuji Dr. Malickovou na Karlaku
@Papia píše:
Jeje-holky neplaste-clexan se preventivne nedava, az po spatnych vysledcich a nebo nejakych spatnych tehotenstvich-jen tak vam ho nikdo neda jen ze mate leidena a nebo mthfr-ty injekce jsou i dost drahe-doktor to musi taky zduvodnit, to ze je potrebujete-to ze ma clovek leidena jeste neznamena ze je aotomaticky dostanea ani ze je potrebujeto mě právě štve, že se to dává až když se něco stane, ale kolika holkám se stalo něco strašnýho (ani nedomejšlet
), a třeba nemuselo, kdyby se nečekalo až na špatná těhotenství, a neřešilo se, že injekce (a i vyšetření!) jsou drahé. to se nerozčiluju na tebe
, ale na celkovou situaci
.
@marinka5

kdyby jsi chodila do uzavrene snazici se nasi skupinky, kam jsi se prihlasila, tak vis vse