MTHFR mutace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Papia
11.12.12 07:29

Jeje-holky neplaste-clexan se preventivne nedava, az po spatnych vysledcich a nebo nejakych spatnych tehotenstvich-jen tak vam ho nikdo neda jen ze mate leidena a nebo mthfr-ty injekce jsou i dost drahe-doktor to musi taky zduvodnit, to ze je potrebujete-to ze ma clovek leidena jeste neznamena ze je aotomaticky dostanea ani ze je potrebuje

ikdyz nebudete cele tehotenstvi pichat tak cele 6 nedeli pichat ale budete-jen se o to musite zas trosku prihlasit-oni nekdy v te porodnici na tohle nemyslej a predpokladaj ze si to zajistite u hematologa-coz treba ja jsem musela-jinak bych nemela zadne injekce

• Citovat
  • Upravit
10486
11.12.12 07:33

Já si vše také musela zajišťovat sama, dal mi je po dvou potratech a dlouhém přemlouvání, bohužel jsem potratila potřetí :( i s injekcemi takže MTHFR u mě za to nejspíše nemohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
11.12.12 07:51

@marinka5
ony ty injekce to nevyresi vsechno-jen cast problemu-a brala jsi utrogestestan uz od zacatku 3. tehotenstvi?

• Citovat
  • Upravit
10486
11.12.12 07:54

@Papia utrogestan sem brala zhruba od 8tt co jsem začala špinit :nevim: po něm sice špiněné přestalo, což jsem byla ráda, ale na další kontrole už srdíčko nebilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
11.12.12 09:24

Holky, taky bych preventivne do sebe injekce nervala. Preci jenom jsou to leky, cim min toho v tehotenstvi bereme, tim lip. Ja se proste budu vnucovat na kontroly, necham si okopirovat zpravy a jeste si to klidne necham potvrdit jinde. Po tom, co nam CAR zanedbal stitnou zlazu, protoze tvrdil, ze je v poradku, proste tem doktorum neverim. Ze vsech vysetreni si ted nechavam udelat zpravu, at to mam u sebe.
@Papia - dik za info ohledne pichani v 6ti nedeli, jak rikas urcite by to tam neresili. Clovek si vsechno musi pohlidat sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
11.12.12 09:26

@ivik99 já si zprávy ze všech vyšetření také nechávám doma, několikrát se mi stalo, že mi doktorka ani neřekla jak výsledky dopadli, takhle to mám černé na bílém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
11.12.12 09:44

@marinka5 - dobre delas. Proste si to musime ohlidat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
11.12.12 10:15
@marinka5 píše:
@Papia utrogestan sem brala zhruba od 8tt co jsem začala špinit :nevim: po něm sice špiněné přestalo, což jsem byla ráda, ale na další kontrole už srdíčko nebilo :(

ten utrous ti dali pozde :(- meli ti ho nasadit hnedka jak jsi zjistila ze jsi tehotna-doufam, ze priste to klapne a nasadej ti injekce i utrous uplne od zacatku-me ted doktor z rizikove poradny zduraznil, ze bez tehle dvou veci, ktere museji byt od uplneho zacatku bych nemela sanci…nastesti ja se vnutila na gyndu bez objednani a sama doktorka mi ho mela i v planu hnedka dat a i injekce jsem dotala okamzite jak jen to bylo mozne-dokonce mi je dala doktorka z imunologie o par dni driv, nez by mi je dal doktor z hematologie…

pokud ti nejaky utrous zbyl, tak bych ho priste zacala brat hnedka jak ti vyjdou pozitivni tehu-testy a pak si ho nechala normalne napsat na gynde-2tbl vaginalne na noc jsou uplne ok :hug:

• Citovat
  • Upravit
Papia
11.12.12 10:16

Taky si vsechny zpravy kopiruju-mam uz na to sanon :( bohuzel…

• Citovat
  • Upravit
Papia
11.12.12 10:19

@ivik99
ja kdybych nahodou nebyla objednana po potratu na hematologii, tak ani nevim, ze si je musim v 6nedeli pichat- v nemocnici ti daji leky jen na par dnu dopredu-nevim presne kolik-asi 5…ale nejsem si jista…
takze podruhe uz jsem to vedela a o injekce si sama na hematologii zavolala

• Citovat
  • Upravit
10486
11.12.12 10:26

@Papia děkuji příště to tak udělám, injekce jsem dostala den po pozitivním testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
11.12.12 10:27

@Papia a ty jsi teď těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
11.12.12 11:16

@marinka5
kdyby jsi chodila do uzavrene snazici se nasi skupinky, kam jsi se prihlasila, tak vis vse ;) :hug:

• Citovat
  • Upravit
Papia
11.12.12 11:20

@marinka5
je ted koukam, ze jsi se odhlasila…co to?
jojo-jsem

• Citovat
  • Upravit
10486
11.12.12 11:31

@Papia no odhlásila jsem se s více diskusí tak teď přesně nevím z jaké :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí