Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tam jsou všechny vitaminy,tak už nic jiného brát nemusíš a později uvidíš,co ti řekne gyndař podle odběrů.Jen je docela drahý-ten od 13.týdne stojí něco přes 500kč,ale co se dá dělat.Já jsem brala ještě navíc kyselinu listovou,ale když jsem dostala ty injekce,tak teď beru jen femibion
A mohla bych tě poprosit jestli bys mi napsala přesný název, včera jsem se ptala na něj v lekárně a u nás jsem ho viděla za 300Kč/m tak doufam, že myslíme ten samej, mam takovej pocit že byl žlutej
Ten první je myslím žlutý za 300kč a je do 13.týdne.Ten druhý je oranžový od 13.týdne do ukončeného kojení za 500kč(já ho teda po porodu už brát nebudu,jen něco levnějšího)Ale některé lékárny mají ještě starší vydání,že ta krabička je bílá s nějakou jinou barvou,ale je to to samé
Lenula-xy píše:
Já jsem na rizikovém,kvůli práci,jinak ne.Moje mamka má ještě k tomu leidena,nebyla léčená a dvě děti bez potíží,to měla štěstíspoustu věcí si musíš zjistit sama,doktoři ti nic neřeknou-většinou
Tak to jo tak to byl on, budu si ho muset koupit, ale asi až po poradě s dr. ikdyž je to asi na mě co brát
JOJO,je to na tobě a o tom femibionu,že má upravenou tu kys.listovou pro vstřebávání nevěděla ani lékárnica v lékárně ![]()
Holky, těch femibionů je více, ten, který má upravenou kys. listovou je „S METAFOLINEM“. Takže se ptejte na něj.
K Leidenovi - moje maminka jej má taky (proto anonymně - asi by nebyla nadšená, když bych tady veřejně probírala její zdrav.stav
), zjistilo se to taky někdy v jejích 45 letech, byla těhotná celkem 3×, z toho jednou potratila.
Moje sestra má Leidena taky, těhotná byla zatím jednou, o mutaci se vědělo, takže chodila na pravidelné kontroly na hematolku a hodnoty měla dobré, takže ani nemusela nic užívat ani si píchat (na ředění krve). Prostě se chovala, jakoby žádný problém nebyl. Byla ale pod kontrolou, takže pokud by se problém objevil, řešil by se (což se v případě, že se o problému neví, neřeší a pak může dojít k potratu…)
Takže ne každý Leiden znamená potraty, záleží na konkrétní situaci.
Teď jsou už všechny s metafolin,ale v některých lékárnách mají ještě ten starý,ale ten jsem měla a byl taky s metafolinem
Ahoj,hlásím se do klubu..Mám 1298 hetero.Prodělala jsem 3 trombozy.Celé těhotenství jsem si píchala Clexane.Celé těhu jsem docházela na hematologii…V 9 měsíci jsem měla pupek i stehna jak řešeto…Ale malá je v pohodě.Akorát druhýnevim,nevim
..
Je to zvláštní kolik je vás tady, které měli třeba trombozu…já nic a to jsem byla už 4× pod narkozou a vždy bylo vše vpořádku, když jsem se to teď dověděla koukala jsem na to jak blázen. A to musela mít, mamka možná i babička…já u nikoho ale o žádných problémech neslyšela…tak nevim
Adriana píše:
Ahoj,hlásím se do klubu..Mám 1298 hetero.Prodělala jsem 3 trombozy.Celé těhotenství jsem si píchala Clexane.Celé těhu jsem docházela na hematologii…V 9 měsíci jsem měla pupek i stehna jak řešeto…Ale malá je v pohodě.Akorát druhýnevim,nevim..
Já půjdu do druhého mimi,i když si budu muset pichat taky.Ty injekce mě neodradí a zatím žádnou modřinu nemám a večer už nevím,kam jsem si to vlastně ráno pichla
Zrovna jdu na to