MTHFR mutace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7397
7.3.11 14:58

My jsme se taky nemohli dočkat :-) Já budu ve čtvrtek 25.týden,ale už bych chtěla mít mimi doma,abych se o něj nemusela bát :-D Ještě bych chtěla někde zjistit,jak je to s porodem,jestli tě nechají přenášet,když si ředíš krev :nevim:
Jinak hlavně si to hlídej a nenechej se odmítnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markétka29
7.3.11 15:05

No to budu!! Zatím tomu nechám volný průběch až zjistim, že jsem těhu ihned doběhnu na gyndu a pak mě asi ona stejně pošle na tu hematologii, no a když to nebudu moct vydržet tak tam zkusim alespon zavolat a domluvim se s nima rovnou na té hematologii

• Citovat
  • Upravit
7397
7.3.11 15:24

Jo,přesně tak bych to taky udělala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3683
7.3.11 21:40
Lenula-xy píše:
My jsme se taky nemohli dočkat :-) Já budu ve čtvrtek 25.týden,ale už bych chtěla mít mimi doma,abych se o něj nemusela bát :-D Ještě bych chtěla někde zjistit,jak je to s porodem,jestli tě nechají přenášet,když si ředíš krev :nevim:
Jinak hlavně si to hlídej a nenechej se odmítnout :-)

Ahoj,tak přenášet tě nenechají…
mě také nechtěli nechat.Mě hrozil císař-kvůki poloze.
Ale prcek se nakonec otočil,a vim že mi řekli že přesně na termín nastoupim pokud neporodím,a prcek přišel na svět o de dříve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
8.3.11 09:17

LucieŘ Jéé,to jsi mě potěšila :-D Hrozně se bojím komplikací po termínu,i když bojím se i teď,ale každý se trošku bojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3683
8.3.11 17:20
Lenula-xy píše:
LucieŘ Jéé,to jsi mě potěšila :-D Hrozně se bojím komplikací po termínu,i když bojím se i teď,ale každý se trošku bojí

No,já se tyk vyplašila,kdyžmi řekl že mi to začnou pomalu vyvolávat…Ale víc jsem se bála císaře!!!!
Ale ten můj brouček to věděl,že se bojím,tak se nakonec otočil :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
9.3.11 11:23

ahoj holky chci se jenom zeptat, řeší se nějak ta mutace i mimo těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
9.3.11 11:49

Ahoj Petullle,já bych řekla,že neřeší.Maximálně ti jednou nevím za jak dlouho vezmou krev a podle toho.Mě to teda nikdo neřešil.To se potom řeší,až máš zánět žil nebo něco horšího :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3683
9.3.11 19:00
:mavam:

No taky bych řekla že se to neřeší…
Já rodila v říjnu,a na hematologii mi řekli ať přijdu za rok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
23.3.11 12:19

Tak jsem byla na kontrole,krev se mi trošku upravila :-D -hodnoty klesly,ale pichám pořád a mám dojít za 5týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
24.3.11 08:51

ahoj,
ráda bych se k vám přidala mám taktéž MTHFR (677CT)
a leidena oba v heterozygotní konstituci…zjistilo se to díky mému bráchovi, který měl trombozu takže pak nás všechny hnali na vyšetření máme to po mamce…
Mám ted za sebou ranný potrat v 7tt.. leč jsem byla po potratu na odběrech a prý nebyl způsoben těmito mutacemi…vyšli mi dobře náběry každopádně jsem obdržela kartičku trombofilie, kterou mám stále nosit u sebe a tam je poučení o případných problémech a o dávkování nízkomolekulárního heparinu… na kontrolu mám dojít za dva roky nebo až znovu otěhotním… problémy totiž zatím nemám… nebo na sobě nepozoruji..ale samozřejmě mám trošku strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markétka29
24.3.11 10:08

Ahoj vítám tě mezi námi!!

• Citovat
  • Upravit
6692
11.4.11 06:15

Ahojky holky, omlouvám se že vám sem lezu,ale potřebovala bych znát váš názor. V pátek mi zjistili pozitivní mutaci v heterozygot stavu a dnesk ajsem zjistila, že jsem těhotná, vůbec nevím co mám dělat kyselinu listovou beru,al ebojím se že to mimi bude špatné, už mám za sebou 2 potraty a už nechci třetí. Děkuji z aváše názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
11.4.11 09:39

Verrik Kup si hlavně femibion,je drahý-530kč/měsíc,ale kyselina listová je tam upravena právě pro nás :-D .A taky bych si zašla na hematologii,oni ti tam řeknou co a jak nebo ti zrovna vezmou krev a budou tě sledovat a pak budeš chodit na další kontroly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6692
11.4.11 09:54
Lenula-xy píše:
Verrik Kup si hlavně femibion,je drahý-530kč/měsíc,ale kyselina listová je tam upravena právě pro nás :-D .A taky bych si zašla na hematologii,oni ti tam řeknou co a jak nebo ti zrovna vezmou krev a budou tě sledovat a pak budeš chodit na další kontroly

Děkuji :wink: , koupím si ho sice beru listovku accidu filicum,ale ten femibion si vezmu k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí