Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
My jsme se taky nemohli dočkat
Já budu ve čtvrtek 25.týden,ale už bych chtěla mít mimi doma,abych se o něj nemusela bát
Ještě bych chtěla někde zjistit,jak je to s porodem,jestli tě nechají přenášet,když si ředíš krev ![]()
Jinak hlavně si to hlídej a nenechej se odmítnout ![]()
No to budu!! Zatím tomu nechám volný průběch až zjistim, že jsem těhu ihned doběhnu na gyndu a pak mě asi ona stejně pošle na tu hematologii, no a když to nebudu moct vydržet tak tam zkusim alespon zavolat a domluvim se s nima rovnou na té hematologii
Lenula-xy píše:
My jsme se taky nemohli dočkatJá budu ve čtvrtek 25.týden,ale už bych chtěla mít mimi doma,abych se o něj nemusela bát
Ještě bych chtěla někde zjistit,jak je to s porodem,jestli tě nechají přenášet,když si ředíš krev
Jinak hlavně si to hlídej a nenechej se odmítnout
Ahoj,tak přenášet tě nenechají…
mě také nechtěli nechat.Mě hrozil císař-kvůki poloze.
Ale prcek se nakonec otočil,a vim že mi řekli že přesně na termín nastoupim pokud neporodím,a prcek přišel na svět o de dříve ![]()
LucieŘ Jéé,to jsi mě potěšila
Hrozně se bojím komplikací po termínu,i když bojím se i teď,ale každý se trošku bojí
Lenula-xy píše:
LucieŘ Jéé,to jsi mě potěšilaHrozně se bojím komplikací po termínu,i když bojím se i teď,ale každý se trošku bojí
No,já se tyk vyplašila,kdyžmi řekl že mi to začnou pomalu vyvolávat…Ale víc jsem se bála císaře!!!!
Ale ten můj brouček to věděl,že se bojím,tak se nakonec otočil
![]()
ahoj holky chci se jenom zeptat, řeší se nějak ta mutace i mimo těhotenství?
Ahoj Petullle,já bych řekla,že neřeší.Maximálně ti jednou nevím za jak dlouho vezmou krev a podle toho.Mě to teda nikdo neřešil.To se potom řeší,až máš zánět žil nebo něco horšího ![]()
No taky bych řekla že se to neřeší…
Já rodila v říjnu,a na hematologii mi řekli ať přijdu za rok ![]()
Tak jsem byla na kontrole,krev se mi trošku upravila
-hodnoty klesly,ale pichám pořád a mám dojít za 5týdnů
ahoj,
ráda bych se k vám přidala mám taktéž MTHFR (677CT)
a leidena oba v heterozygotní konstituci…zjistilo se to díky mému bráchovi, který měl trombozu takže pak nás všechny hnali na vyšetření máme to po mamce…
Mám ted za sebou ranný potrat v 7tt.. leč jsem byla po potratu na odběrech a prý nebyl způsoben těmito mutacemi…vyšli mi dobře náběry každopádně jsem obdržela kartičku trombofilie, kterou mám stále nosit u sebe a tam je poučení o případných problémech a o dávkování nízkomolekulárního heparinu… na kontrolu mám dojít za dva roky nebo až znovu otěhotním… problémy totiž zatím nemám… nebo na sobě nepozoruji..ale samozřejmě mám trošku strach…
Ahojky holky, omlouvám se že vám sem lezu,ale potřebovala bych znát váš názor. V pátek mi zjistili pozitivní mutaci v heterozygot stavu a dnesk ajsem zjistila, že jsem těhotná, vůbec nevím co mám dělat kyselinu listovou beru,al ebojím se že to mimi bude špatné, už mám za sebou 2 potraty a už nechci třetí. Děkuji z aváše názory.
Verrik Kup si hlavně femibion,je drahý-530kč/měsíc,ale kyselina listová je tam upravena právě pro nás
.A taky bych si zašla na hematologii,oni ti tam řeknou co a jak nebo ti zrovna vezmou krev a budou tě sledovat a pak budeš chodit na další kontroly
Lenula-xy píše:
Verrik Kup si hlavně femibion,je drahý-530kč/měsíc,ale kyselina listová je tam upravena právě pro nás.A taky bych si zašla na hematologii,oni ti tam řeknou co a jak nebo ti zrovna vezmou krev a budou tě sledovat a pak budeš chodit na další kontroly
Děkuji
, koupím si ho sice beru listovku accidu filicum,ale ten femibion si vezmu k tomu.