MTHFR mutace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3683
2.3.11 12:34

:mavam: taky mi zjistili Mutace G 20210A v genu pro Trotrombin v Heterozygotním stavu..

Zjistilo se to tak že jsem v těhi byla nastydlá,tak jsem šla k obvodní,aby mi něco dala,a u ní mi začala téct z nosu krev,tak se mě ptala zda na to trpím,a já že ne,že to je z toho jak se snužím smrkat,poslala mě na krev-to mi zjistili zvýš.sražlivost,a nic se neřešilo,a můj gyndař to nechtěl nechat,tak mě poslal na hematologii-tak mi udělali testy-a zvýš.sraážlivost byla ok,ale že mi zjistili toto-nevereili byste jak jsem silene brecela,jak kdyby me cekalo neco hrozneho,uz me napadalo ze nemam radost z miminka a ze pro me vsechno hezkyho skoncilo,ze jsem nemocna atd atd.
Chtela mi nasadit injekce fraxík-ale hned jak jsem o tomhle slysela rvala jsem,tak mi to tedy oddálila a píchala jsem si je až od 36tyden-aspon myslim uz si to nepamatuji-musela bychse kouknout.
Ze zacatku mi to pichal pritel pak jeho nevlastni mamka-stridali se.A V 6ti nedeli jsem to zmakla sama.
A k tomu dalsimu mimi,mamka mi rikala kdyz mi to zjistili,to uz nebudes chtit druhy mimi vid?a ja -asi ne.A ted vim ze to nic neni,je to jen prevence aby se nic nestalo!!!
Takze nejaky injekce bych zvladla.
mam syna ktereho miluji a mozna diky tem injekcim ho mam.
Perotoze mam kamaradku kera cekala mimi a umrelo ji tesne nez mela rodit,dostala trombozu a miminko v ni umrelo.

Snad nevadi za dlouhy prispevek.
Jinak je mi 23,jsem z Mar.Lázní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markétka29
2.3.11 15:02

Ahoj holky, tak jsem si dnes koupila Femibion a když jsem se na něj ptala v první lekárně tak na mě ta pani koukala jako by to vůbec neznala a že prý to u nich přes půl roku nebylo, že to nikdo nechtěl…tak nevim…všude se píše jak je dobrej a nikdo ho nechce to je mi teda divný…

• Citovat
  • Upravit
7397
2.3.11 17:40

Marky,možná je to tím,že je drahý a že ho bereme jen my MTHFR :-) V mojí lékárně mají taky jen jednu krabičku vždycky,v nemocniční lékárně ho neměli vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markétka29
2.3.11 18:50

No já jsem byla právě také nejdříve v té nemocniční lékárně a ono nic, ale už jsem ho sehnala a to je hlavní takže ode dneška začínám brát…v pondělí jdu k dr. tak jsem zvědává co mi vše řekne

• Citovat
  • Upravit
7397
2.3.11 18:56

Tak dej vědět,to mě zajímá :-) Já jdu na kontrolu na hematologii 21.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markétka29
2.3.11 18:58

Jo určitě napíšu, trošku se bojim, ale po tom co jsem se tu dočetla jsem o trochu klidnější

• Citovat
  • Upravit
Markétka29
7.3.11 12:35

Ahoj tak už jsem přišla od dr. tak teď se to prý řešit nemusí jen mam brát listovku což je jasný…a až otěhotním tak k ní mam ihned přijít a ona mezitím zavolá do ČB na hematologii a oni rozhdnou zda si budu něco píchat nebo ne. Je mi teda divný, že mě neposlala na hematologii, ale na druhou stranu je to doktorka a měla by vědět co dělá. Ještě jsem se chtěla zeptat a ty jsi tam šla sama od sebe nebo tě tam dr. doporučila, já nevim jestli tam přece jenom nemam jít.

• Citovat
  • Upravit
7397
7.3.11 13:06

Ahojky,já jsem to zjistila před těhu a to jsi mě na hematologii zrovna registrovali a prý jak otěhotním,tak mám hned dojít,tak jsem tam šla asi v 7.týdnu.Tobě by měla vzít krev teda alespoň dr.(srážlivost) a když to bude dobré,tak bys měla jít na hematologii,jak zjistíš,že si těhu :-D Oni ti tam vezmou kontrolní odběry a pak budeš chodit na kontroly,jestli stačí listovka nebo už injekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markétka29
7.3.11 13:16

Tak já nevim jsem z toho trochu vedle. Dr. mi řekla, že zavolá do ČB a tam se poptá a pak že se uvidí. Prý, že se o to nemusím starat, že ona mi pak řekne jestli to bude třeba nebo ne. A že k ní mam jít a budu těhu a to prý rozhodne. Tak já nevim :-(

• Citovat
  • Upravit
7397
7.3.11 13:30

Tak počkej,až tam zavolá a co jí řeknou a podle toho si to potom pohlídáš-hematologii.Třeba jí řeknou zrovna,že se máš na té hematologii stavit na odběr :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markétka29
7.3.11 13:30

A ještě bych se tě chtěla zeptat takže na tu hematologii jsi šla sama od sebe jakmile ti zjistili tu mutaci?

• Citovat
  • Upravit
7397
7.3.11 13:59

Nejprve jsem tam byla na doporučení,když to zjistili mamce,aby se vyšetřilo,jestli to mám i já.A když jsem otěhotněla,tak jsem tam šla sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markétka29
7.3.11 14:21

Aha no tak to já počkam…až otěhotnim tak uvidim…moc děkuju za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
7397
7.3.11 14:27

Nemáš za co :-) ,já si budu brát krev příští týden sama a myslím 22.3.jdu na hematologii,tak uvidíme,jak injekce zabraly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markétka29
7.3.11 14:32

Moc ti přeju aby si to měla dobrý, docela už se těšim až budu těhu, ikdyž chvilkama se bojim, ale snad už to bude ok a v kolikátém si už týdnu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex