Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, ano uznávám tohle je docela vtipná storka, a je mi 15 za nedlouho 16, našla jsem tuhle stránku a docela mi vyhovuje až na pár toxických lidiček noo, jdeme k tomu co chci říct. Měla jsem kluka, ve 13 letech, milovala jsem ho a on mě, nebyla to jako dětská láska že se hádate kvuli p*čovinám, chovali jsme se k sobě upřímně, a laskavě, byl i na 13 let vyspělý, tedaa až do chvíle kdy nastal 5.prosince den Svatého Mikuláša, nic mi o tom neřekl takže jsem ho pozvala na nadílku u nás ve městě, celou dobu byl zamlklý, snažila jsem se z něho vyklopit co nejvíc, ale svedl to na to že doma neuklidil a že ho máma zabije
, no když nastal večer přišlo tam pár mých kamarádů, poté tam bylo nějaké vystoupení a potom přišel Mikuláš + Čert + Anděl, ano první si hrál na borce, ale když se Mikuláš přibližoval, začal mi tahat ruku a pokřikovat ať rychle jdeme, když jsem se mu smála, rozbrečel se, a ne on se nebál čerta ale Mikuláša
, potom utekl, ani se nerozloučil, dávala jsem si za vinu to že jsem se mu smála, přeci jen každý má strach z nečeho jiného, ale ok čerta bych pochopila, ale Mikuláš? To je zvrácené, no potom jsem se vrátila domů, a přišla mi od nej zpráva, ‘Promiň, musíme to ukončit, nemám rád Mikuláše, mám z toho strach.’ Přesně tohle, v ten moment jsem si ťukala na hlavu, ale až pak mi došlo že by to s ním nešlo, žádná zábava, proste ješte nevyspělý kluk no
, teď spolu vycházíme ale jen jako kamarádi, už se nescházíme, Co si o tom myslíte? Udělala jsem špatně? Prosím, berte to vážně, kez by tohle byla jen sranda
.
Příspěvek upraven 17.07.22 v 13:29
Myho byvalyho kluka zase vzrusovala trojka s Klausem a Tlustym v parlaci, to si nevyberes.
Rozesli jsme se samozrejme kvuli tomu Vlastikovi Tlustejch, ten mi prisel asexualni.
Příspěvek upraven 17.07.22 v 13:30
@adelecka567 píše:
Ahoj, ano uznávám tohle je docela vtipná storka, a je mi 15 za nedlouho 16, našla jsem tuhle stránku a docela mi vyhovuje až na pár toxických lidiček noo, jdeme k tomu co chci říct. Měla jsem kluka, ve 13 letech, milovala jsem ho a on mě, nebyla to jako dětská láska že se hádate kvuli p*čovinám, chovali jsme se k sobě upřímně, a laskavě, byl i na 13 let vyspělý, tedaa až do chvíle kdy nastal 5.prosince den Svatého Mikuláša, nic mi o tom neřekl takže jsem ho pozvala na nadílku u nás ve městě, celou dobu byl zamlklý, snažila jsem se z něho vyklopit co nejvíc, ale svedl to na to že doma neuklidil a že ho máma zabije, no když nastal večer přišlo tam pár mých kamarádů, poté tam bylo nějaké vystoupení a potom přišel Mikuláš + Čert + Anděl, ano první si hrál na borce, ale když se Mikuláš přibliź
nechápu, jak jsi nabyla dojmu, že ty tvoje hloupé pubertální storky tady někoho zajímají
![]()
běž s tím někam mezi své holčičko, třeba na fb, Instagram nebo TikTok škoda, že Bravíčko zrušili, ale to ty asi ani nevíš, co je
tady je to hlavně pro maminky, a tyhle hňupoviny nás už moc neberou
@stinga Hold každý ma svoje problémy, třeba mi to za pár let dojde co tady píšu, ale co bude bude, zrovna teď je tohle téma pro mě důležité, tak proč to sem nenapsat, když tady lide píšou cokoliv ![]()
Běž k vodě nebo mezi kamarády.. tohle ti moc nejde a nedá se to ani číst. ![]()
@ontarova.stara píše:
Myho byvalyho kluka zase vzrusovala trojka s Klausem a Tlustym v parlaci, to si nevyberes.
Rozesli jsme se samozrejme kvuli tomu Vlastikovi Tlustejch, ten mi prisel asexualni.Příspěvek upraven 17.07.22 v 13:30
Ontarko tlemím se nahlas.
Děti se přišly nenápadně podívat zda mi už definitivně hráblo
![]()
@Dara90 Chtěla jsem sem jen napsat, s čím bych chtěla poradit, chvilku jsem doufala že právě starší generace už má něco za sebou a mohli by mi někteří poradit, od rodičů už verzi vím ale chci i nějaké názory od ostatních, právě teď mi to nepřipadá jako řešení blbostí, možná za pár let mi dojde co to je za kraviny, ale právě teď jsou tahle témata pro mě důležitá, tak to musíte respektovat. ![]()
@adelecka567 píše:
@stinga Hold každý ma svoje problémy, třeba mi to za pár let dojde co tady píšu, ale co bude bude, zrovna teď je tohle téma pro mě důležité, tak proč to sem nenapsat, když tady lide píšou cokoliv
tak to piš svým 13letým kamarádkám, nevím koho jiného by dnes zajímalo, co se stalo loni na Mikuláše
![]()
@adelecka567 píše:
@Dara90 Chtěla jsem sem jen napsat, s čím bych chtěla poradit, chvilku jsem doufala že právě starší generace už má něco za sebou a mohli by mi někteří poradit, od rodičů už verzi vím ale chci i nějaké názory od ostatních, právě teď mi to nepřipadá jako řešení blbostí, možná za pár let mi dojde co to je za kraviny, ale právě teď jsou tahle témata pro mě důležitá, tak to musíte respektovat.
ne, nemusíme to respektovat,
je to nudné a nezáživné
@prokr píše:
Ontarko tlemím se nahlas.
Děti se přišly nenápadně podívat zda mi už definitivně hráblo![]()
![]()
Hrozny to bylo a jak si trval na Vlastovi, i kdyz jsem jako kompromis nabizela Danu Drabovou, abych si take prisla na sve.
@stinga jak už jsem řekla, ty jsi taky v mém věku řešila jistě jiné ‘problémy’ než teď. ![]()
@adelecka567 píše:
@stinga jak už jsem řekla, ty jsi taky v mém věku řešila jistě jiné ‘problémy’ než teď.
Tak si je řeš se svými vrstevníky a né tady.. ![]()
@ontarova.stara píše:
Hrozny to bylo a jak si trval na Vlastovi, i kdyz jsem jako kompromis nabizela Danu Drabovou, abych si take prisla na sve.
Cvrnkla jsem si
![]()
Ty jsi ďabel ![]()
@adelecka567 píše:
@stinga jak už jsem řekla, ty jsi taky v mém věku řešila jistě jiné ‘problémy’ než teď.
no rozhodně jsem s nimi neobtěžovala na emiminu