Můj dárek k narozeninám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
22.4.25 11:11
@Anonymní píše: Více

No vidíš, tak tys chtěla, ale on nechce. On chce dělat radost své rodině drahými dárky, tobě asi ne. Dárky nejsou nárokovatelné. Pokud ti vadilo, že si drahého dárku nevážil, tak mu příště dej taky nějakou kravinu za pár stovek a je to. Ale celkově mi přijde, že to máte doma podivné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
22.4.25 11:12

Kdyz chci nekomu dat drahy darek, tak ho dam a necekam protislužbu :nevim: a darky u dospelych, no nevim..mozna blizky partner, ale proc by si vlastne dospeli davali darky, vydelavas, kup si co chces, ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.4.25 11:13

Já bych to jednoduše udělala tak, že bych jim příště koupila dárek podle vlastního uvážení, chlap ať udělá totéž. A samozřejmě ze svých peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.25 11:14

@astoret ono jde koupit i levný dárek, pokud je svým způsobem promyšlený.. třeba knížka a čokoláda co má ten druhý rád.. a ne tam dát hnusne sušenky za 25kc a k tomu víno v akci..

Jo a jeste se mi nebala sestra manžela říci do očí, ze jak jsme ji dali ten koš, tak to vino co v něm bylo, viděla nedávno v akci v Kauflandu a tak se usmála :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
53190
22.4.25 11:15

Tak jim dárky nedávej a máš to :nevim: Mě by víno a sušenky od někoho, s kým se vidím jednou za půl roku, nijak neurazily :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5180
22.4.25 11:28

Tak narozeniny jsi mela v prosinci, videla jsi je az v dubnu. To ja bych ani uz zadny darek necekala. Takze vino a susenky by me neurazily. A jasne ze je to od nich spolecny darek, proc by ti davali neco kazdy zvlast?

Ale taky by mi vadilo, ze oni ti davaji darky symbolicke, zatimco manzel utraci hodne penez za drahe darky. Ale pokud to tak fungovalo vzdycky, asi se jen tak nezmeni. Tak se zkus domluvit, ze si nebudete vzajemne davat nic, jen detem, pokud mate. Ne z pomstychtivosti, ale proste proto, ze dospeli sourozenci si davat darky nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
22.4.25 11:40

tak radost jsi mu udělala, takže splněno, ne? on ti chtěl dát dárek za pár set a švagrovci sušenku a taky z toho mají asi dobrý pocit, protože je to dárek podle jejich gusta…co přesně ti vlastně vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16639
22.4.25 11:48

Mně třeba víc uráží a vadí to, že mi pořád někdo nabízí víno, nebo ho dokonce dostanu, i když pořád opakuju, že víno nepiju. Tak si ho dá manžel a je vyřešeno, mezinárodní konflikt z toho fakt nedělám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22295
22.4.25 12:16

A ten tvůj muž je nějaký divný, tobě dárek za pár stovek, sestře za tisíce. Ty jemu za tisíce, on tobě za stovky.
No, vy jste se hledali, až jste se konečně našli. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126
22.4.25 12:31

Ty máš ale úplně jiný problém než se švagrovou, ty máš problém se svým mužem, všimla sis? ;) Dárky se dávají proto, že chci dotyčného obdarovat a udělat mu radost, peněz za ně dám, kolik chci a mohu a pak vůbec neočekávám nějakou protihodnotu. Přijde mi, že hraješ nějakou podivnou hru - kdo koho uplatí více - akorát ji hraješ sama. A tvůj muž hraje hru - hlavně, aby dobře vypadal - a taky ji hraje sám. A švagrovci z toho mají akorát srandu a nehodlají se ani jedné z těch her účastnit. Pokud vy dva si ty své hry užíváte, tak prosím, ale pak nezakladej diskuze… Pokud ne, není nic snazšího z toho kolotoče vystoupit :nevim: Já dala naposledy manželovi k narozeninám knížku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
22.4.25 12:36

Tak zase darek pro oba, to je spise pro vyroci. To byl nejaky pobyt, kam ty jsi chtela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24867
22.4.25 12:39

My si dárky mezi dospělými nedáváme vůbec a je svatý pokoj. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34388
22.4.25 13:09

Takže jak se cítíš ty je mu ukradený, prostě tě něčím odbyde a vyřešeno. Ale zbytek rodiny musí obdarovat pořádně, aby nebyl za škrta. Tady není problém švagrová, ale tvůj chlap. Vůbec si tě neváží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22295
22.4.25 13:12
@arinecka píše: Více

A ona mu následně dá k narozeninám pobyt kam chtěla jet ona, nikoliv on a vydává to za dárek pro něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
22.4.25 13:15
@mado píše: Více

Taky jsem dala chlapovi k narozeninám paintball, který jsem si užila hlavně já :D bylo to po roce vztahu, tak jsme se teprve poznávali, no :nevim: ještě, že se se mnou tehdy za to nerozešel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný