Musím být pořád doma, když jsem s dítětem na ošetřování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8040
14.2.18 15:10
@Anonymní píše:
Nase holka je bohužel každej měsíc doma :( min týden jsem ve školce viděla maminku s dítkem, které bylo usoplene s kašlem jako blázen a maminka mi povídá nebojte ona není nemocná a nejlíp když je paní na mateřské s druhým dítkem to mě vytocilo a musela jsem jít rychle pryč jinak bych byla sprostá… No a odpondeli naše holka šílený kašel rýma jako trám a šup od doktora antibiotika…

To je právě naprd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
14.2.18 15:55
@Terko92 píše:
Tak zrovna tady si dovolím oponovat.. náš syn má astma. Kamarádka má dceru, co má také astma.. a fakt tragédie. Věčně za ní chodí rodiče že mají nemocné děti jen kvůli tomu že Eliška má kašel.. už asi 100 x se ve školce vysvětlovalo že Eliška nakažlivá není. Že má prostě astma. Takže pokud si nejste 100 % jistě, že děti jsou nemocné tak je tady nedrbejte.

Tak Eliška má možná astma, ale 90% těch „alergiků“ má „alergický kašel“ jen na podzim a v zimě a v létě se jim záhadně vyléčí. :jazyk:

Každý kope za svoje dítě a něčí dítě má třeba potíže, které infekce zhoršují, takže mě nějaká jedna Eliška nezabrání, abych řešila, pokud někdo strká do školky usoplené chrchlající dítě s lesklýma očima, co má „zimní alergii“. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
14.2.18 16:05
@Zara.Ray píše:
Tak sestře se to bohužel stalo.. :( už je to ale déle a asi to bude teď jinak no. :think: Kontrola ji přišla ale bylo to asi na udání od zavistivce od vedle. Taky ji bylo řečeno že ne, že kontroly nechodí. Ale je pravda že žádný postih z toho fakt nebyl..

Mohl ji někdo udat, že nechává dítě samotné.
Ne, že s ním není 100% času. to fakt nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.18 16:15

@Terko92 to asi neni alergik ani astmatik když říkala v šatně že je to zalecene antibiotiky :) ;)

• Citovat
  • Upravit
3265
14.2.18 16:57
@Anonymní píše:
@Terko92 to asi neni alergik ani astmatik když říkala v šatně že je to zalecene antibiotiky :) ;)

A to chodíte ke stejnému pediatrovi? Že chodí děti s kašlem a rýmou do školky mě nepřekvapuje, ale spíše mě zaráží, že Dr. na kašel a rýmu píše antibiotika, když to je většinou virového a ne bakteriálního původu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
14.2.18 17:12
@Bábrdl píše:
Tak Eliška má možná astma, ale 90% těch „alergiků“ má „alergický kašel“ jen na podzim a v zimě a v létě se jim záhadně vyléčí. :jazyk:Každý kope za svoje dítě a něčí dítě má třeba potíže, které infekce zhoršují, takže mě nějaká jedna Eliška nezabrání, abych řešila, pokud někdo strká do školky usoplené chrchlající dítě s lesklýma očima, co má „zimní alergii“. :jazyk:

Tak zrovna na astma studený vzduch moc dobře nedělá, takže astmatik fakt může mít problémy hlavně na podzim a v zimě… Každopádně že dávají matky do školek nemocné děti je fakt. Jako lehký nachlazení ještě beru, ale jsou ženský, co jsou schopný dát dítěti ráno nurofen a pak se jakože velice divit, že má odpoledne teplotu

A pro zakladatelku k tématu - žádná kontrola nechodí, pokud je hlídání, můžeš i do práce, jediná podmínka je, že dítě nemůže do školky/školy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.18 23:11

@fia80 tak to nevím mě řekl doktor že ve školce litá asi nějaka bakterie či co když je každý měsíc nemocná teď to bylo i po 14ti dnech tak nám dal ATB. :) Holka je bere poprvé takže nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA