Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zakladatelko, ja verim, ze pro miminko je uplne nejvic na svete nejdulezitejsi spokojena a zdrava maminka
Dulezitejsi nez kus zvance. Svet se nezbori, kdyz prestanes kojit, ani tim miminku nebudes nijak ublizovat, neboj, a hlavne si nic nevycitej, tohle prece neni zadna Tva chyba!! ![]()
Hlásím se jako nedonošené dítě. Mamka měla zdravotní problémy, tak mě hnali na svět dřív. Ne sice o moc, ale jak brzo jsem se narodila, tak nějak nikdo přesně neví, neb jsem byla velké nedonošené miminko. Moje maminka po 5 týdnech přišla o mléko vlivem zánětu. Vyrostla jsem na sunaru a žiju. Starší bratr byl kojený jenom 3 týdny. Oba máme vysokou školu a na naši maminku nedáme dopustit. Kdo by jí za nekojení spílal, tomu natrhneme úsměv. Moje tchýně, když slyšela, že jsem byla kojená 5 týdnů, tak prohlásila, že jsem chudinka!!!
![]()
Tahle kojomasáž přináší víc škody, než užitku. Možná jednoho dne bude propagace kojení dělaná lidsky s poznámkou, že existují maminky, které mají málo mléka, maminky, které mléko ani nemají, maminky, které mají slabé mléko (ano, i to existuje - je to genetická vada).Copak mají dělat maminky s laktační psychózou? Taky kojit za každou cenu???