Může to být nějaké zranění po sexu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.10.14 14:00
@Anonymní píše:
Mela jsem to same, tez po sexu s obdarenym ( a jak jsem pozdeji zjistila i promiskuidnim) partnerem. Nakonec jsem sla na konizaci delozniho cipku. Nechci te strasit, muze jit o neco jineho, nicmene bych chodila na vsechny kontroly, vse rikala doktorovi a sex mela az po nejake dobe a s kondomem. Ac tedy pry nektere HPV viry umi projit i pres nej… Clovek se HA chrani pred pocetim, ale moznych nasledku sexu je vic. Muz o tom ani nevi a vir prenasi, cim vice strida partnerky, tim je pravdepodobnejsi, ze neco takoveho ma- ovsem neni to podminkou, staci mit jen smulu. Ja k tomu prisla se svym druhym sexualnim partnerem… :zed:

Je pravda, že jsem předtím měla stejného sex. partnera 7 let a všechny vyšetření vždy dopadaly na výbornou. Od doby, co mám tohotle, pořád něco, nyní krvácení, předtím zánět. Dotyčný mi tvrdí, že předtím partnerky nestřídal. Ale tak pravdu úplnou asi těžko řekne. Představa, že mě něčím nakazil, je teda :poblion: Mám strach :think:

• Citovat
  • Upravit
14336
19.10.14 14:09

No a třeba ti zase tak moc tento partner nevyhovuje a tělo ti to říká, že to není úplně ono, může to tak být?
Je divné, že předtím nikdy nic a teď tohle :think:
a jasně, že se ti nebude chlubit jaká byla jeho sexuální minulost, ať tě doktor prostě pořádně vyšetří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.14 14:16

@Bureschka Jak myslíš nevyhovuje? Jako po sexuální stránce? Tak to naopak, skvěle si rozumíme..Jsem z toho už na mrtvici, už vidím rakovinu, pohlavní nemoce a podobně. Já se cítím jinak dobře, ale to krvácení je opravdu divný. Nechci toho mého nového moc napadat. Pak to nebude tak, že by na mě něco přenesl a budu si sypat popel na hlavu. Doktor to pozná, pokud to bude od něj, že?

• Citovat
  • Upravit
14336
19.10.14 14:22
@Anonymní píše:
@Bureschka Jak myslíš nevyhovuje? Jako po sexuální stránce? Tak to naopak, skvěle si rozumíme..Jsem z toho už na mrtvici, už vidím rakovinu, pohlavní nemoce a podobně. Já se cítím jinak dobře, ale to krvácení je opravdu divný. Nechci toho mého nového moc napadat. Pak to nebude tak, že by na mě něco přenesl a budu si sypat popel na hlavu. Doktor to pozná, pokud to bude od něj, že?

No tak to by asi musel být vyšetřený i partner, ale to je předčasné, něco takového řešit, to se prostě někdy stává, že přijde nějaký gyn problém, doktor ti dá antibiotika a zase bude dobře, problém by byl pokud by se to opakovalo. A nebyla jsi se třeba někde koupat? Nebo v sauně a neprochladla si? Já jsem ten zánět měla z koupaliště ze studené vody a z plavek.
No a s partnerem jsem to mysela tak jestli jsi s ním šťastná, jestli je prostě včechno Ok :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.14 14:24

@Bureschka Ano, jsme spolu opravdu spokojení a štastní, proto by to byl strašnej šok :(

• Citovat
  • Upravit
provazkova
19.10.14 14:27
@Anonymní píše:
Je pravda, že jsem předtím měla stejného sex. partnera 7 let a všechny vyšetření vždy dopadaly na výbornou. Od doby, co mám tohotle, pořád něco, nyní krvácení, předtím zánět. Dotyčný mi tvrdí, že předtím partnerky nestřídal. Ale tak pravdu úplnou asi těžko řekne. Představa, že mě něčím nakazil, je teda :poblion: Mám strach :think:

Doporučuji udělat test na chlamidie. Pokud se ptáš partnera na počet žen, jistě ti to neřekne.
Tvé tělo se za 7 let také změnilo, nemládneme :) takže můžeš mít nějaký přechozený zánět, spíš to krvácení je divné.
Od toho jsou lékaři, ten Ti odpoví na tvé zdraví

• Citovat
  • Upravit
14336
19.10.14 14:30
@Anonymní píše:
@Bureschka Ano, jsme spolu opravdu spokojení a štastní, proto by to byl strašnej šok :(

to je moc dobře a brzy budeš v pořádku neboj :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
19.10.14 14:30
@provazkova píše:
Doporučuji udělat test na chlamidie. Pokud se ptáš partnera na počet žen, jistě ti to neřekne.
Tvé tělo se za 7 let také změnilo, nemládneme :) takže můžeš mít nějaký přechozený zánět, spíš to krvácení je divné.
Od toho jsou lékaři, ten Ti odpoví na tvé zdraví

Chlamydie určitě udělat, ale krvácení divné není to při zánětu dělohy bývá a dost masivní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
provazkova
19.10.14 14:34
@Anonymní píše:
Zdravím, omlouvám se za anonym, pravda je taková, že se stydím :oops: a je to pro mě hodně citlivé.
Mám asi 3 měsíce nového partnera. Je poměrně hodně dobře obdařený a intanzita našeho sexu je velká - denně, někdy bylo i vícekrát za den. Bohužel jsem dostala nějaký zánět před 2 měsíci ( nevím, co to bylo, ale měla jsem výtok hodně a trochu to svědilo ), byla jsem na stěru z děložního čípku, kde mi doktor říkal, že mu příjde, že je hodně podrážděná sliznice, i čípek, že do něj jen rýpne a teče krev, ale že na pohled se mu zdá čípek v pořádku. Ptal se mě, jestli jsem neměla nějaký výtok, že se mu zdá, že tam byl zánět..ale neověřoval si to. Pak přišly výsledky ze stěru, kde mi sestřička oznámila, že došlo k nějakým změnám buněk na čípku a že mám přijít za 3 měsíce znova, takže já z toho na nervy, ona říkala, že to může být z toho zánětu.
Beru HA Lidynette 3. měsíc a stalo se mi nyní poprvé, že jsem týden po skončení menstruace začala krvácet. Krvácím už 6. den. Volala jsem to na gynekologii, tam mi řekli, že mám ještě vydržet, jestli se to neupraví, ale já už se začínám děsit.
S přítelem jsme měli předtím i častý divočejší sex. Jak říkal doktor s tou podrážděnou sliznicí a čípkem, nevím, jestli je možné, aby se u sexu stalo něco, co mi podráždilo něco natolik, aby to takto krvácelo? Nebo je to spojitost se zánětem? Napadla mě i rakovina :zed: Nebo že by nefungovala HA jak by měla?
Na gynekologii jsem volala ve čtvrtek a tam mi řekli ještě počkat. Nevím na co. Docela se bojím, nemáte někdo zkušenost? Děkuji.

Kdybys měla rakovinu, tak tě budou vyšetřovat, není v ničím zájmu ti něco tajit, to máš jen v hlavě, To vůbec neřeš!!!
krvácení také prodlužuje nevhodná HA.

• Citovat
  • Upravit
provazkova
19.10.14 14:39

@Bureschka

ano, zánět bolí, někdy je i krvácení, ale musí navšívit svého lékaře, jedině on jí pomůže, my ti rády pomůžeme, ale nevyléčíme. Ať jsi v poho ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.14 14:49

@provazkova Je pravda, že když jsem volala pro výsledky, volala jsem já, ne oni. Tak mi to tam zvedla nějaká mladá nová doktorka a říkala, že to je lehká změna buněk na děložním čípku, kontrola za 3 měsíce. Já pak začla krvácet, volám tam znova, zvedne to ochotná sestřička, opravdu ochotná je, to není ironie :) a já po ní chci hned mého doktora, vystresovaná, že to chci probrat s ním a ona jen, že klid, že mám prostě přijít za 3 měsíce. Že to může být ze zánětu ty změny buněk. A to krvácení, prý když bude přetrvávat, mám se stavit. Takže to vypadalo tak, že já na nervy, chtěla jsem hned mluvit s doktorem, mladá doktorka i sestřička úplně v klidu a prostě si přijďete za 3 měsíce. Tak si tak říkám, že kdyby tam byl nějaký náznak rakoviny, že by snad tak v klidu nebyli.

• Citovat
  • Upravit
provazkova
19.10.14 15:01
@Anonymní píše:
@provazkova Je pravda, že když jsem volala pro výsledky, volala jsem já, ne oni. Tak mi to tam zvedla nějaká mladá nová doktorka a říkala, že to je lehká změna buněk na děložním čípku, kontrola za 3 měsíce. Já pak začla krvácet, volám tam znova, zvedne to ochotná sestřička, opravdu ochotná je, to není ironie :) a já po ní chci hned mého doktora, vystresovaná, že to chci probrat s ním a ona jen, že klid, že mám prostě přijít za 3 měsíce. Že to může být ze zánětu ty změny buněk. A to krvácení, prý když bude přetrvávat, mám se stavit. Takže to vypadalo tak, že já na nervy, chtěla jsem hned mluvit s doktorem, mladá doktorka i sestřička úplně v klidu a prostě si přijďete za 3 měsíce. Tak si tak říkám, že kdyby tam byl nějaký náznak rakoviny, že by snad tak v klidu nebyli.

Víš, každý kdo slyší změna buněk, tak se hned vyděsí, fakt může jít o zánět, nebo zánětlivé změny. Kdyby bylo horší podezření už by tě honily po vyšetření. Chápu, že jsi vystreslá, čekání 3 měsíce je děsné. Hlavně klid a vyhoď si z hlavy tu nejhorší variantu.
Kdyby se něco horšilo, bolesti, krvácení, tak běž hned.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.14 15:37
@Anonymní píše:
Je pravda, že jsem předtím měla stejného sex. partnera 7 let a všechny vyšetření vždy dopadaly na výbornou. Od doby, co mám tohotle, pořád něco, nyní krvácení, předtím zánět. Dotyčný mi tvrdí, že předtím partnerky nestřídal. Ale tak pravdu úplnou asi těžko řekne. Představa, že mě něčím nakazil, je teda :poblion: Mám strach :think:

On je ani stridat nemusel, staci aby narazil na takovou, co strida muze a je hotovo. Nemusi to ani vedet, ze byla nejaka z jeho ex slecen lehciho razeni… Holky se tim moc nechlubej, takze clovek nikdy nevi…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.14 15:37
@Anonymní píše:
Mela jsem to same, tez po sexu s obdarenym ( a jak jsem pozdeji zjistila i promiskuidnim) partnerem.

njn, ono to tak u těchto „hřebců“ často bývá :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.14 15:49
@Anonymní píše:

Fakt nechci desit, ale u mne kontrolovali taky vzdy az po trech mesicich… Hlavne bych s nim radeji do pristi kontroly nespala vubec a pote nejaky cas jen s kondomem. Jestli se ti to po vysazeni kondomu zase vrati, mas jasno… Mne rikali doktori, ze by se telo melo s tim HPV virem po nejake dobe samo vyporadat, problem vznika ve chvili, kdy se tak nestane - takze ten tvuj aktualni stav rozhodne neni nijak fatalni. Ale neber to na lehkou vahu, zkus telo podporit bylinkami na zenske ustroji, nekdo redi i Wobenzym, ale hlavne do nej nepumpuj dal ten virus nechranenym sexem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa