Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Eneer, ráno jsem měla BT vyšší, než včera a ovulace ještě přitom nebyla.Měřila jsem ve stejnou hodinu.
Ale třeba zase zítra klesne,myslím, že ovulační testy určí ovulaci spolehlivěji. ![]()
To je zvláštní s tou BT a klesla ti den předtím, než ti stoupla? Těžko říct, každopádně je to teď okolo, tak směle do toho
testík je stoprocentně pozitivní ![]()
Ahoj Eneer, BT dneska 36,5. Jdu testovat, jestli ovulace byla, měla by být druhá / slabší. A jak u Tebe?
Já testovala s ovu testy (viz graf) a zatím jsou testy negativní, tak uvidím, kdy přijde…
Druhá / byla slabší, tak teď jen čekat na výsledek.
Eneer, na testu nemáš zatím ani náznak druhé čárky?
Ahojky, dnes jsem měla náznak, celkem dost neviditelný
tak snad bude sílit, zítra se na to zase vrhnu
moc moc držím palečky, aby ti to vyšlo ![]()
Ahoj Eneer, koukám na Tvůj graf, zvláštní,BT je vysoká, jakoby už ovulace byla.
Já jsem dneska naměřila 36,7.
Jj, skáče mi to tam divně, nevím nevím
ale když si všimneš, tak dva dny předtím jsem ji měla taky vysokou a pak zas klesla… zdá se mi divný, že by ovu byla tak brzy a ovu testy jsem měla taky negativní, uvidím, co ukáže ten dnešní
tak ať se ti stále drží nahoře ![]()
Ahoj holky, narazila jsem na vaši diskuzi a líbila se mi ![]()
Tak jsem se chtěla zeptat, jestli vám nevadí, že bych s vámi debatila
Navíc jsem narazila jak jste posílali článek, ohledně těch ovu testů a možného těhu. Je to docela zajímavý.
Bohužel už se 3 roky snažíme otěhotnět a zatím neúspěšně. Teď se mi po drillingu vaječníků rozjela ovulace sama bez léků, tak jsem šťastná
I když tento měsíc nějak vynechala, potvora jedna. Tak snad se mi ovulka nezastavila.
maalex, tak dnešní test s o něco silnější čárkou, myslím, že ovu se blíží ![]()
gedi, určitě se můžeš přidat
přeju, ať se vám brzo zadaří, tři roky je dlouhá doba
měříš BT?
Gedi ahoj, budeme moc rády, když nás tu bude víc!
Moc bych Ti přála, aby jsi byla brzy těhotná a hlavně pak bezproblémové těhotenství.
Eneer, dneska už jsem netestovala, zítra by mohla být BT ještě vyšší,aby se potvrdilo, že ovulace opravdu proběhla. To je dobře, že čárka sílí!
Kdy máte tu svatbu? ![]()
maalex, už zítra… už mi jde ze všeho hlava kolem
nervičky pracují ![]()
Ahoj holky a děkuju za přijetí ![]()
Eneer neměřím BT. Máme doma přítroj na ovulku, takže čůrám na papírky a ono mi to ukazuje jak ovulka bude ![]()
Maalex děkuju oběma Eneer Též bychom byli s manželem už rádi. Bylo by to super, kdyby to klaplo a konečně se zadařilo a člověk viděl // na testu ![]()
Teď si nejsem jistá, ale Eneer se zítra vdává?
Eneer přeji Vám hodně štěstí a radosti!
A jak Ti vyšel dnešní ovu test? ?Moje BT 36,8.
Gedi, co to je za přístroj na ovu? Je to levnější, než testy,
![]()