Může to být těhu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
194
13.7.10 12:01

Eneer, ráno jsem měla BT vyšší, než včera a ovulace ještě přitom nebyla.Měřila jsem ve stejnou hodinu. :?: Ale třeba zase zítra klesne,myslím, že ovulační testy určí ovulaci spolehlivěji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
13.7.10 14:35

To je zvláštní s tou BT a klesla ti den předtím, než ti stoupla? Těžko říct, každopádně je to teď okolo, tak směle do toho :mrgreen: :srdce: testík je stoprocentně pozitivní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
14.7.10 10:34

Ahoj Eneer, BT dneska 36,5. Jdu testovat, jestli ovulace byla, měla by být druhá / slabší. A jak u Tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
14.7.10 11:29

Já testovala s ovu testy (viz graf) a zatím jsou testy negativní, tak uvidím, kdy přijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
14.7.10 21:20

Druhá / byla slabší, tak teď jen čekat na výsledek. :mrgreen: Eneer, na testu nemáš zatím ani náznak druhé čárky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
14.7.10 21:26

Ahojky, dnes jsem měla náznak, celkem dost neviditelný :mrgreen: tak snad bude sílit, zítra se na to zase vrhnu :andel: moc moc držím palečky, aby ti to vyšlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
15.7.10 08:03

Ahoj Eneer, koukám na Tvůj graf, zvláštní,BT je vysoká, jakoby už ovulace byla. :?: Já jsem dneska naměřila 36,7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
15.7.10 11:21

Jj, skáče mi to tam divně, nevím nevím :nevim: ale když si všimneš, tak dva dny předtím jsem ji měla taky vysokou a pak zas klesla… zdá se mi divný, že by ovu byla tak brzy a ovu testy jsem měla taky negativní, uvidím, co ukáže ten dnešní :-) tak ať se ti stále drží nahoře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
15.7.10 12:09

Ahoj holky, narazila jsem na vaši diskuzi a líbila se mi :lol:
Tak jsem se chtěla zeptat, jestli vám nevadí, že bych s vámi debatila :lol: Navíc jsem narazila jak jste posílali článek, ohledně těch ovu testů a možného těhu. Je to docela zajímavý.
Bohužel už se 3 roky snažíme otěhotnět a zatím neúspěšně. Teď se mi po drillingu vaječníků rozjela ovulace sama bez léků, tak jsem šťastná :lol: I když tento měsíc nějak vynechala, potvora jedna. Tak snad se mi ovulka nezastavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
15.7.10 12:47

maalex, tak dnešní test s o něco silnější čárkou, myslím, že ovu se blíží :mrgreen:
gedi, určitě se můžeš přidat :-) přeju, ať se vám brzo zadaří, tři roky je dlouhá doba :-( měříš BT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
15.7.10 21:56

Gedi ahoj, budeme moc rády, když nás tu bude víc! :potlesk: Moc bych Ti přála, aby jsi byla brzy těhotná a hlavně pak bezproblémové těhotenství. :kytka: Eneer, dneska už jsem netestovala, zítra by mohla být BT ještě vyšší,aby se potvrdilo, že ovulace opravdu proběhla. To je dobře, že čárka sílí! :dance: Kdy máte tu svatbu? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
16.7.10 06:21

maalex, už zítra… už mi jde ze všeho hlava kolem :roll: nervičky pracují :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
16.7.10 07:33

Ahoj holky a děkuju za přijetí :lol:

Eneer neměřím BT. Máme doma přítroj na ovulku, takže čůrám na papírky a ono mi to ukazuje jak ovulka bude :lol:

Maalex děkuju oběma Eneer Též bychom byli s manželem už rádi. Bylo by to super, kdyby to klaplo a konečně se zadařilo a člověk viděl // na testu :lol:

Teď si nejsem jistá, ale Eneer se zítra vdává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
16.7.10 13:09

Gedi, jo jo, zítra se vdávám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
16.7.10 13:37

Eneer přeji Vám hodně štěstí a radosti! :kytka: :srdce: A jak Ti vyšel dnešní ovu test? ?Moje BT 36,8. :wink: Gedi, co to je za přístroj na ovu? Je to levnější, než testy, :?: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí