Může to být z nic nedělání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mackA159
17.5.20 10:58
@Petra Z píše:
https://www.emimino.cz/…neho-392608/

Ta karanténa už je sakra dlouha. Doufám že těm děckam brzo otevřou školy.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
4155
17.5.20 11:08

Pokud takhle jedeš od začátku korony, tak jsi prostě zlenivělá, tělo začíná chátrat, svaly ochabují atd. Pro svůj klid si můžeš zajít k doktorovi, probrat to s ním, ať ti veme krev.

Ale v každém případě dej svému životu nějaký řád, i když je volno. Ráno vstávej ve stejný čas, dobře se nasnídej, pomož něco doma. Pak si udělej věci do školy, nejlépe v sedě u stolu, ne na posteli. Odpoledne jdi ven, minimálně na hodinu, ať se ti trochu doplňuje vit. D, zacvič si doma podle videí na youtube nebo zajdi do fitka. Buď v kontaktu s kamarády a spolužáky, vyrazte někam ven (a tím nemyslím se ožrat :D). Večer choď spát v přibližně stejnou dobu. Omez koukání do mobilu a monitoru, radši si vezmi knížku. Zkus se vyhýbat polehávání na posteli, bude tě to svádět ke spánku. Zamysli se nad tím, co jíš, zařaď ovoce a zeleninu, kvalitní bílkoviny. Omez sladkosti, chipsy a podobné lahůdky. Prostě hoď si život zpět do nějakých kolejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
17.5.20 11:23

A co se zvednout z postele a jit neco delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35482
17.5.20 11:29

Kdybych se dva mesice jen valela v posteli, tak uz jsem asi mrtva… mas zablokovany zada, vsak sama pises, ze te boli… takz vylez z postele, naplanuj si nejakou fyzickou praci a makej… nemas ani rakovinu ani encefalitidu ( z ceho by ji v te posteli asi chytla?), mas lenoru. Jak vidis, taky boli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.20 12:54

Já tyto stavy mám, i když pracuji a musím něco dělat - prostě se překonám. Ale cítím, že nejsem ve své kůži 8) Přemýšlela jsem jestli to není psychikou, krční páteří, novým roštem v posteli nebo tím, že jsem zahlcená.
Ale dík na tip na to železo - zkusím doplnit.. A lékař mě čeká taky - řeknu si o odběry.

• Citovat
  • Upravit
9172
17.5.20 15:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení