Muži a diskusní fóra především o dětech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Hodaka
29.8.12 14:43

Mě to přijde divný, možná i trochu uchylný, ne ve smyslu že ti chlapi jsou pedouši, to vůbec. Ale představa že můj muž tu má registraci a píše tady :think: a že někteří píšou hodně, jo přijde mi to divný.
Vždyť je tolik mužských for a diskuzí :nevim:
Možná se sem chodí jen bavit, co tady ty kvočny kvokají :nevim: :lol:

• Upravit
46867
29.8.12 14:43
@kcechovka píše:
Muži mi tu rohodně nevadí… Pokud sem chodí šmíráci, pedofilové apod, myslím, že tu nemají profil a jen koukají… Ale Ti co tu mají profil jsou v rámci možností OK a chodí do témat typu sex, nevěra, manželství a nějaký neutrální témata… Jak už tu někdo psal : do porodů, menstruací, poporodních poranění apod se nehrnou… :palec:

A jak vis, ze jsou OK? 8o A myslis si, ze nemocny muz ( budu to radeji nazyvat takhle), by sel do temat o kojeni a materstvi 8o, to by byl asi hned pruhlednej, ne? :roll:

• načítám...
8781
29.8.12 14:44

@Hodaka joo je pravda, že u jednoho pozoruju snad až závislost na miminu :zed: :mrgreen:

• načítám...
12154
29.8.12 14:44
@Weru píše:
Otazka byla co si o tom uzivatelky, ktere tohle tema zajima a dava jim smysl, mysli ;)

A na to jsem ti odpověděla ;).

• načítám...
Hodaka
29.8.12 14:45
@Weru píše:
A kdyz ti muzi rodinu nemaji?

no co když jsou svobodní a bezdětní, to je uplná záhada :think: :nevim:

• Upravit
8781
@Weru píše:
A jak vis, ze jsou OK? 8o A myslis si, ze nemocny muz ( budu to radeji nazyvat takhle), by sel do temat o kojeni a materstvi 8o, to by byl asi hned pruhlednej, ne? :roll:

protože přispívají, píšou a tak jde trošku poznat jakej ten člověk je ;) ale upřímně: já taky nemusím být ženská a nemusím mít tři děti a rodinu… třeba některá uživatelka s 30 tisíci příspěvkama je chlap, úchyl…

• načítám...
Hodaka
@kcechovka píše:
@Hodaka joo je pravda, že u jednoho pozoruju snad až závislost na miminu :zed: :mrgreen:

já taky ;)

• Upravit
1058
@Weru píše:
A kdyz ti muzi rodinu nemaji?

Hm… V takovém případě by mě zajímal jejich důvod k návštěvě takových stránek. Myslím, že existují mraky chlapských fór, kde se řeší věci, které jsou bližší mužům. Ale zas ne každý chlap na taková témata (auta, sport apod.) je, někdo radši takový to „ženský tlachání“ :think:

• načítám...
46867
@Hodaka píše:
Mě to přijde divný, možná i trochu uchylný, ne ve smyslu že ti chlapi jsou pedouši, to vůbec. Ale představa že můj muž tu má registraci a píše tady :think: a že někteří píšou hodně, jo přijde mi to divný.
Vždyť je tolik mužských for a diskuzí :nevim:
Možná se sem chodí jen bavit, co tady ty kvočny kvokají :nevim: :lol:

No, kdyz uvazuju logicky a ctu kauzy, co se v tomhle smeru deje a jak se deje. Tak pokud jiz byl ten clovek nejakym zpusobem obvinen, ne trestan, tak hleda potom utociste na foru, kde mozna lovi maminky, ktere maji deti a jsou samozivitelkami :nevim:

• načítám...
343
29.8.12 14:46

Weru a myslíš, že žena osahavat nemůže? Možná by jsi se divila… Nezastávám se mužů ani žen jen mi vadí výmysly slečen on na mně sahal a blalbla a chlap uplně nevinej je téměř veřejně ukamenován jen, protože nějaká namyšlená kravka chtěla být in. Zažila jsem obšournici ženu a i nařklého vedoucího ten kluk si nakonec sáhl na život a holka se tu vesele produciruje dál a vůbec ji nepříjde divné, že svou lží přivedla na okraj společnosti kluka co se dětem věnoval víc nez 15let.

• načítám...
46867
29.8.12 14:46
@kcechovka píše:
protože přispívají, píšou a tak jde trošku poznat jakej ten člověk je ;) ale upřímně: já taky nemusím být ženská a nemusím mít tři děti a rodinu… třeba některá uživatelka s 30 tisíci příspěvkama je chlap, úchyl…

presne tak ;)

• načítám...
8781
29.8.12 14:48
@Hodaka píše:
já taky ;)

by me zajímalo jestli myslíme toho stejného :think:  :mrgreen:

• načítám...
46867
@nielamatka píše:
Weru a myslíš, že žena osahavat nemůže? Možná by jsi se divila… Nezastávám se mužů ani žen jen mi vadí výmysly slečen on na mně sahal a blalbla a chlap uplně nevinej je téměř veřejně ukamenován jen, protože nějaká namyšlená kravka chtěla být in. Zažila jsem obšournici ženu a i nařklého vedoucího ten kluk si nakonec sáhl na život a holka se tu vesele produciruje dál a vůbec ji nepříjde divné, že svou lží přivedla na okraj společnosti kluka co se dětem věnoval víc nez 15let.

Tak tim urcite nechci zlehcovat zeny deviantky, to rozhodne ne. Jen me zajimal konkretne tenhle pripad. „Muz na zenskem foru“. Mozna s etu uz i nejaka takova zena objevila, je toho tady mraky, to vime vsichni.
Ale proc si neustale rikat, toho tady je nic s tim neudelame. Je to strasne jednoduchy tohle rict :nevim:. A delat neco az kdyz uz je pozde :(

• načítám...
46867
@Hodaka píše:
já taky ;)

Ja tak u dvou

• načítám...
Hodaka
29.8.12 14:49
@kcechovka píše:
by me zajímalo jestli myslíme toho stejného :think: :mrgreen:

nj, ale jak si to povíme, když je to tajný :think: :mrgreen: