Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kcechovka píše:
Muži mi tu rohodně nevadí… Pokud sem chodí šmíráci, pedofilové apod, myslím, že tu nemají profil a jen koukají… Ale Ti co tu mají profil jsou v rámci možností OK a chodí do témat typu sex, nevěra, manželství a nějaký neutrální témata… Jak už tu někdo psal : do porodů, menstruací, poporodních poranění apod se nehrnou…
A jak vis, ze jsou OK?
A myslis si, ze nemocny muz ( budu to radeji nazyvat takhle), by sel do temat o kojeni a materstvi
, to by byl asi hned pruhlednej, ne? ![]()
@Hodaka joo je pravda, že u jednoho pozoruju snad až závislost na miminu
![]()
@Weru píše:
Otazka byla co si o tom uzivatelky, ktere tohle tema zajima a dava jim smysl, mysli
A na to jsem ti odpověděla
.
@Weru píše:
A kdyz ti muzi rodinu nemaji?
no co když jsou svobodní a bezdětní, to je uplná záhada
![]()
@Weru píše:
A jak vis, ze jsou OK?A myslis si, ze nemocny muz ( budu to radeji nazyvat takhle), by sel do temat o kojeni a materstvi
, to by byl asi hned pruhlednej, ne?
protože přispívají, píšou a tak jde trošku poznat jakej ten člověk je
ale upřímně: já taky nemusím být ženská a nemusím mít tři děti a rodinu… třeba některá uživatelka s 30 tisíci příspěvkama je chlap, úchyl…
@kcechovka píše:
@Hodaka joo je pravda, že u jednoho pozoruju snad až závislost na miminu![]()
já taky ![]()
@Weru píše:
A kdyz ti muzi rodinu nemaji?
Hm… V takovém případě by mě zajímal jejich důvod k návštěvě takových stránek. Myslím, že existují mraky chlapských fór, kde se řeší věci, které jsou bližší mužům. Ale zas ne každý chlap na taková témata (auta, sport apod.) je, někdo radši takový to „ženský tlachání“ ![]()
@Hodaka píše:
Mě to přijde divný, možná i trochu uchylný, ne ve smyslu že ti chlapi jsou pedouši, to vůbec. Ale představa že můj muž tu má registraci a píše tadya že někteří píšou hodně, jo přijde mi to divný.
Vždyť je tolik mužských for a diskuzí
Možná se sem chodí jen bavit, co tady ty kvočny kvokají![]()
No, kdyz uvazuju logicky a ctu kauzy, co se v tomhle smeru deje a jak se deje. Tak pokud jiz byl ten clovek nejakym zpusobem obvinen, ne trestan, tak hleda potom utociste na foru, kde mozna lovi maminky, ktere maji deti a jsou samozivitelkami ![]()
Weru a myslíš, že žena osahavat nemůže? Možná by jsi se divila… Nezastávám se mužů ani žen jen mi vadí výmysly slečen on na mně sahal a blalbla a chlap uplně nevinej je téměř veřejně ukamenován jen, protože nějaká namyšlená kravka chtěla být in. Zažila jsem obšournici ženu a i nařklého vedoucího ten kluk si nakonec sáhl na život a holka se tu vesele produciruje dál a vůbec ji nepříjde divné, že svou lží přivedla na okraj společnosti kluka co se dětem věnoval víc nez 15let.
@kcechovka píše:
protože přispívají, píšou a tak jde trošku poznat jakej ten člověk jeale upřímně: já taky nemusím být ženská a nemusím mít tři děti a rodinu… třeba některá uživatelka s 30 tisíci příspěvkama je chlap, úchyl…
presne tak ![]()
@Hodaka píše:
já taky
by me zajímalo jestli myslíme toho stejného
![]()
@nielamatka píše:
Weru a myslíš, že žena osahavat nemůže? Možná by jsi se divila… Nezastávám se mužů ani žen jen mi vadí výmysly slečen on na mně sahal a blalbla a chlap uplně nevinej je téměř veřejně ukamenován jen, protože nějaká namyšlená kravka chtěla být in. Zažila jsem obšournici ženu a i nařklého vedoucího ten kluk si nakonec sáhl na život a holka se tu vesele produciruje dál a vůbec ji nepříjde divné, že svou lží přivedla na okraj společnosti kluka co se dětem věnoval víc nez 15let.
Tak tim urcite nechci zlehcovat zeny deviantky, to rozhodne ne. Jen me zajimal konkretne tenhle pripad. „Muz na zenskem foru“. Mozna s etu uz i nejaka takova zena objevila, je toho tady mraky, to vime vsichni.
Ale proc si neustale rikat, toho tady je nic s tim neudelame. Je to strasne jednoduchy tohle rict
. A delat neco az kdyz uz je pozde ![]()
@kcechovka píše:
by me zajímalo jestli myslíme toho stejného![]()
nj, ale jak si to povíme, když je to tajný
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mě to přijde divný, možná i trochu uchylný, ne ve smyslu že ti chlapi jsou pedouši, to vůbec. Ale představa že můj muž tu má registraci a píše tady
a že někteří píšou hodně, jo přijde mi to divný.

Vždyť je tolik mužských for a diskuzí
Možná se sem chodí jen bavit, co tady ty kvočny kvokají