Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@viky23 píše:
Mě to přijde trochu divný, kór když třeba ani děti nemají, ale zakázat jim to stejně nikdo nemůže…tak radši nedomýšlet co tu hledají
To je na tom to nejsmutnejsi ![]()
@blorchi píše:
Odpovidam na otazku.Ano prijde mi to divne. Treba o Bohemundovi jsem si doted myslela, ze je zenska![]()
![]()
I ja jsem si to myslela, necetla jsem nick az ted mi doslo, ze je to nejspis muzske jmeno ![]()
@Weru píše:
Koho jsem kde obvinila? Napsala jsem co si ja osobne myslim, co jsem se kde docetla a na co me upozornil kamarad policajt v jine zemi
A co to je, když ne obvinění všech chlapů, kteří lezou na fóra, kde podle tebe nemají co dělat?
@Weru píše:
Dle meho nazoru je to opravdu zvlastni, pokud nejde o muze na materske a nevedi si rady. Normalni muz se jde, dle meho nazoru, seznamovat, pokecat, vybit svoji „e..nergii“jinam nez na fora, kde se resi „stolicky“, „hovinecka“ atd.
@Weru píše:
Bohuzel nemuzu rict na plnou pusu, co si o urcitych muzich na forech tohoto typu myslim, jelikoz by me urcite dna osoba zazalovala
@Weru píše:
je toho tolik, kdyz ctu, jak muzi -vedouci na tabore, vedouci krouzku pro deti, pak osahavaji deti a stale vse pokracuje a policie nic nenadela, tak je mi z toho smutno
@Weru píše:
Jelikoz sveho muze znam a zahlidla ho na foru o detech, jak smiruje napr. fotky deti, ci diskutuje v jakekoli diskusi zamerene na deti, tak me to zarazi.
@Jura007 píše:
Je toto veřejný mediální prostor??? JE!!! Tak jsem se ozval, no co…
Juro opravdu se chováš jako potrefená husa… už jsem ti to psala v jiné diskuzi. ![]()
Sophinko, tuhle situaci už jsem dvakrát v životě zažil. Nech si to prosím vysvětlit od své židovské spoludiskutující, ona má pro tyto věci cit a chápe, jak se cítím. (Amimochodem - přinejmenší část genů s ní asi mám společnou…)
A kromě jiného mně to tady připomíná rok 1933. To snad veřejně napsat můžu.
@sophinka píše:
Juro opravdu se chováš jako potrefená husa… už jsem ti to psala v jiné diskuzi.
Asi se tak cití ![]()
@sophinka píše:
Juro opravdu se chováš jako potrefená husa… už jsem ti to psala v jiné diskuzi.
Nápodobně.. Tady je diskuzí na toto téma několik, všechny se točí kolem jednoho a toho stejného tématu, viz. příspěvky o honu na čarodějnice, zakladatelka tvrdí, že ani jednu z nich nečetla, přitom tu vytahuje přesně to dané nosné téma, které se tam řešilo.
A pak si o nás chlapi nemají myslet, že jsme slepice ukrafané - když jednu a tu věc, jíž jednou uzavřenou, neustále vytahujeme a omýláme stále dokola..
@Jura007 píše:
Sophinko, tuhle situaci už jsem dvakrát v životě zažil. Nech si to prosím vysvětlit od své židovské spoludiskutující, ona má pro tyto věci cit a chápe, jak se cítím. (Amimochodem - přinejmenší část genů s ní asi mám společnou…)
Kdo je ta zidovska spoludiskutujici? ![]()
@Amber_1977 píše:
Nápodobně.. Tady je diskuzí na toto téma několik, všechny se točí kolem jednoho a toho stejného tématu, viz. příspěvky o honu na čarodějnice, zakladatelka tvrdí, že ani jednu z nich nečetla, přitom tu vytahuje přesně to dané nosné téma, které se tam řešilo.
A pak si o nás chlapi nemají myslet, že jsme slepice ukrafané - když jednu a tu věc, jíž jednou uzavřenou, neustále vytahujeme a omýláme stále dokola..
Ale tak o tom prece server je ne? Kafrat a diskutovat
Hele tady se toci nekolik temat porad dokola. Kojeni, nocnik.,soc. davky, vareni a to nikomu nevadi? Ja nevim co je tak zvlastniho na tomto tematu.Zakl. se chtela zeptat na nazor, tak se zeptala. ![]()
@Jura007 píše:
Nechápu co jsi zažil? Vždyť ti tady nikdo neubližuje, nikdo tě tady nezmiňuje
tak co jsi teda zažil?
@Amber_1977 píše:
myslím, že na vše už je tady milion diskuzí na anální sex, na trojku, na těhu testy… proč ne toto témaa? Co je na něm tak pobuřující?
Mně chlapi na „ženském“ foru nevadi, prostě je to internetová stránka dostupná každému, každý se může zaregistrovat a účastnit se a pokud je tu nějaký „úchyl“, no, tak ten může být kdekoliv jinde, bohužel, internet je takový, že nějaká selekce není možná a falešné nicky si můžou dávat kdekoliv jinde, nejenom tady. A někteří chlapi to asi také dělají ze zvědavosti, co si ty ženské mezi sebou povídají
. Prostě suma sumárum, nevadí mi to a co se případných pedofilů týká, no tak je snad moje zodpovědnost, že nevystavím nahé fotky svého dítěte na internet.
@Jura007 píše:
Hmmm, v roce 1933 se stal Adolf říšským kancléřem, pokud se nemýlím. Co s tím má tohle téma společného?
![]()
Smankote. Naposledy.
Ptam se vseobecne, nikoho konkretniho jsem nezminila.
Tak nebud Juro vztahovacnej, jedine na sebe strhavas pozornost.
Ptala sem se na nazor zenn ohledne muzu.
Taky bych muzskym nelezla do diskuse, kde se bavi o nas zenach.
Prislo by mi to hloupe. ![]()
*
@cilly píše:
Hmmm, v roce 1933 se stal Adolf říšským kancléřem, pokud se nemýlím. Co s tím má tohle téma společného?![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat