Muži a diskusní fóra především o dětech

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Metamorphosis
29.8.12 17:55
@cilly píše:
Spíš veřejně se politoval. :D

A to je velmi chlapské :pankac: Takže tím máme potvrzeno, že Jura je opravdu muž :lol: 8)

• Upravit
8781
29.8.12 17:55
@Amber_1977 píše:
No jo, tohle fakt nechápu, neumím odvodit konkrétní souvislosti. Ale ani chápat nechci.. už jsem si toho za těch pár měsíců v SZ tolik přečetla, že mi to tu fakt občas přijde jak na základce :zed: :zed: :zed:

jj i mě a nejhorší je, že za hodně problémů a velkých kauz co tu za poslední dobu byly, může pár lidí tam od vás a necháváte se strhnout…

• načítám...
sophinka
29.8.12 17:56
@Amber_1977 píše:
Ach jo :zed: Tak nahoď téma..
Co to bylo? Co si myslíme o můžích na dámských serverech.. No, to jsme z bláta v louži :mrgreen: Nechci být hnidopych, ale nechtěně jsme opět u Jury :zed: I když.. Tady na eMiminu jsem zatím potkala všehovšudy asi čtyři chlapy, tak se to torchu rozšiřuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mě třeba vadí ten co má neustále sexuální narážky… překvapivě to není jura. Nevadí mi MichalRosky

• Upravit
22236
29.8.12 17:57
@Amber_1977 píše:
A to je velmi chlapské :pankac: Takže tím máme potvrzeno, že Jura je opravdu muž :lol: 8)

O tom není pochyb. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
Metamorphosis
29.8.12 17:57
@Weru píše:
Holky drzte se tematu, prosim. @Amber_1977 jedinej, kdo tu resi Jiriho jsi ty a on sam. Tak prosim bez OT. :kytka: :mavam:

Tak, co chceš slyšet? Téma se tak nějak vyčerpalo během prvních tří stránek, jelikož je úzkoprofilové.
Muži na dámských serverech mi nevadí, naopak je vítám, většinou mě jejich vstupy do dámských „zcela vážných“ diskuzí pobaví, protože to nějak rozstřelí.

• Upravit
Imane
29.8.12 17:58
@sophinka píše:
mě třeba vadí ten co má neustále sexuální narážky… překvapivě to není jura. Nevadí mi MichalRosky

Jura je spíše zaměřený na tu politiku :mrgreen:

• Upravit
Hodaka
29.8.12 17:58
@sophinka píše:
A co už vůbec nechápu, jak je možné, že byla založena diskuze přijuchal Jura, veškerou pozornost ztrhnul na sebe (on sám) a pak v zápětí nějaké jeho přitakávačky ho jdou hájit na místo, kam se on sám přišel zviditelnit…nechápu proč diskuze nejede svým směrem???

doleva, jedině doleva :pankac: :pankac:

• Upravit
Metamorphosis
29.8.12 18:02
@sophinka píše:

To je fakt, to mě taky štvalo - zrušil jednu diskuzi :zed: A toho druhého jsem zatím nepotkala.
To je stejně divné - si myslím, že už tady znám všechny.. A ono prd a vořech 8)

• Upravit
46867
29.8.12 18:05
@Amber_1977 píše:
Tak, co chceš slyšet? Téma se tak nějak vyčerpalo během prvních tří stránek, jelikož je úzkoprofilové.
Muži na dámských serverech mi nevadí, naopak je vítám, většinou mě jejich vstupy do dámských „zcela vážných“ diskuzí pobaví, protože to nějak rozstřelí.

Ty delas, jako by byl aotazka jen pro tebe :mrgreen:

• načítám...
47759
29.8.12 18:08
@kcechovka píše:
jj i mě a nejhorší je, že za hodně problémů a velkých kauz co tu za poslední dobu byly, může pár lidí tam od vás a necháváte se strhnout…

ale my se nenechavame strhnout, vím o kom mluvis, ale mě neublížil ani jeden z těch lidí, takže ani proti jednomu nic nemám i když jsem placla nesmysl, že si na toho a toho člověka dám pozor, tak jsem to tak nemyslela a dotyčné osobě jsem se omluvila :kytka:

• načítám...
Metamorphosis
29.8.12 18:15
@Weru píše:
Ty delas, jako by byl aotazka jen pro tebe :mrgreen:

Promiň, už mlčím :oops:

• Upravit
7661
29.8.12 18:35
@sophinka píše:
A co už vůbec nechápu, jak je možné, že byla založena diskuze přijuchal Jura, veškerou pozornost ztrhnul na sebe (on sám) a pak v zápětí nějaké jeho přitakávačky ho jdou hájit na místo, kam se on sám přišel zviditelnit…nechápu proč diskuze nejede svým směrem???

A kterej směr to prosímpěkně je? :lol:

• načítám...
sophinka
29.8.12 18:52
@Bersaba píše:
A kterej směr to prosímpěkně je? :lol:

každopádně bych byla ráda aby nebyl středem pozornosti Jura :lol:

• Upravit
12154
29.8.12 18:55
@sophinka píše:
každopádně bych byla ráda aby nebyl středem pozornosti Jura :lol:

A pročpak? :lol: Že by osobní averze? Tobě to ale zas na druhou stranu může být fuk, pokud jsi toto téma nezaložila, ne? ;) :lol:

• načítám...
7661
29.8.12 18:56
@sophinka píše:
každopádně bych byla ráda aby nebyl středem pozornosti Jura :lol:

Vzhledem k tomu, že je jedním z asi pěti zástupců diskutované skupiny na tomhle fóru, tak se tomu asi těžko vyhneš. :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová